Bazen diyorum hiç evlenmesem mi

Yok ayağına gidecek kadar değil.Nisanlin devreye girebilir burda.O açıklasin madem sana fırsat vermemiş .

Şu anda atmayı düşünmüyorum, konuyu ağlamaklı açmıştım bir anlık dolmayla. Şu an daha iyiyim. Ama yine de bozuk muyum, evet bozuğum.

Yok ayağına gidecek kadar değil.Nisanlin devreye girebilir burda.O açıklasin madem sana fırsat vermemiş .

Ona da söylemek istemedim, kendini taraf tutma zorunluluğunda hissetmesin diye. Önceki ilişkilerimde hep bu "şikayetlenmeler" ters tepti çünkü.

Siz nasıl ki gözüm korktu diyorsunuz kv' ninde gözü korkmuştur. Bu gelin simdiden böyle davranıyorsa diye.
Belki o da çok duygusal ve alingandir, bilemiyorum. Neticede olmuşa çare yok, tek ilacıniz zaman. Sizin gerçekte agresif biri.olmadiginizi anladikca yumusayacak ve yanlış anlaşılma olduğunu ozaman anlayacak. Ben sizin yerinizde olsam, o gelene kadar sessizligimi korur, geldiginde de o gün biraz gergindim, normalde böyle biri degilim deyip kestirip atarim. Özür dilerseniz her fırsatta bu tarz tepki verip özür bekleyecek. Zamana bırakın, belki de birbirinizi çok seveceksiniz ilerde.

Nişan evlilik donemi böyle bi süreç bazıları için canım. Bence çok büyük bi sorun yok. Ama işte insan bi türlü emin olamıyor evlenene kadar böyle şeyler düşünmen hissetmen normal. Reddetmen çok yerinde olmus evi size bile verseler sonra size ev verdik oluyor her oturmada söyleniyor malesef. Ve evet elticilik muessesine aldırmamak gerek. Gaza gelme sinirlenme gül geç. Umarım çok mutlu olursun ve hiç pişmanlık duymayacagin bi evlilik olur :)

seni seven bir üye olarak yanlıştasın diyorum kuyruğu dik tutacağım diye belki de bir daha elde edemeyeceğin güzellikte ve kalitede ilişkinden olacaksın

Sizin konularınızı başından beri takip ediyorum. Zor şeyler atlattınız bence özellikle evlilik öncesi her kafadan her ses çıkar. Kimseye kulak asmayın. Eltiye kızıp iyi niyetli yaklaşan kayınvalidenizi üzmeyin. Kırılmış ve soğuk davranıyor olabilir. Elbet uygun bir zaman gelir ve güzel bir dille ruh halinizi ve aslında onu kırmak istemediğinizi anlatırsınız.Bu tip şeyler için mutluluğunuzu ertelemeyin. Başka sorunlarınız yoksa düğünü iptal etmeyi düşünmeyin derim...

Yine de özür dilemek için aramıştım valla konuşturmadı bile. Dediğiniz gibi yapayım bence de doğru söylüyorsunuz, bu sefer de özür diletmeye alıştırırım. Çok teşekkür ederim. :)

İnşallah, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

Ortada nişan atacak bı konu yok ki.
Kv nize de çok ayıp olmuş. En kısa zamanda arayı düzeltin.
Ne iyi bı kadınmış, ne güzel bı teklifle gelmiş size.
Eltinizi de kaale almayın.
Fakat kişilik olarak evlilikteki en ufak bir durum sizin için çok büyük bir sorun olacaksa evlenmeyin.
Ben evlenirken yaşadığım sinir harbinden bir kolumu tam anlamı ile kullanamama sebep oldu. Eşimle hiç aramızı bozmadık. Sorunları konuştuk ama onu hep çok sevdiğimi dile getirdim. Şu an normal gebelerden %700 daha fazla ölüm riski ile gebeyim ve çok sayıda sağlık problemim var. Ve eşim beni kimsenin üzmesine izin vermiyor.
Siz sevgi ile birlikteliğini yürütecek tüm özveriyi yapın sonunda Allah çok güzel günler nasip eyler.

Biraz zaman geçsin üstünden o zaman bakalım ne şekilde ilerleyecek duruma göre hareket edersin.

ast x anne tşk ederim çok nazik bir teklif ama kızkardeşimde ailemde bunu kabul etmez demek çok mu zordu yahu?
eltiye mi kızdın dön ya evet çok cömertler çok şanslıyım de gülerek. peşine de anneye dönüp dediğimi de oldu bitti.
kadına sert çıkmışsın e kadını kırmışsın o da seni kırmış. ne yani şimdi küstüm oynamıyorum mu diyeceksin?
kadına gidemiyorsan çiçek gönder. başkasının lafına alınıp size sert çıktım kusura bakmayın diye not yaz.

Yok kuşum "aaa" diyerek telefon suratıma kapandı. Sert bir "aaaa"ydı o.

Surata kapatmak hiç olmamış :/ ama yine de çok iyi düşünmelisin. Müstakbel eşine anlatmamalısın bence de, kendini şimdiden taraf görmesin dediğin gibi. Ama onun anneci olmadığını da söylemişsin önceki mesajlarda, bence hiçbir problem yok... İlişkine ve geleceğinize sahip çık, kendine zaman vermelisin ama bırakarak değil, bu ilişkiye ve geleceğinize sahip çıkarak bir yandan da. Evlenmek için insan bu yollardan geçiyor mecburen ama bu yollar insanı büyütüyor da bir yandan.

Teşekkür ederim öncelikle. Benzer yazdığınız için aynı cevabı vereyim. İyi niyetli olabilir ama orada herkesin içinde benim aile içi meselelerime dahil olmamalıydı. Ondan öyle bir beklentimiz olmadı ya da "Ne yapalım" diye ona sorulmadı. "Kardeşim için evi bozmayacağım" diye nişanlıma söylerken bu ev muhabbeti atıldı ve sanki bunu ben istemişim gibi bir durum oluştu. Evini neden isteyeyim, o evi zamanında eşiyle çalışarak almış ve o ev nişanlımla abisinin hakkıdır. Benim kardeşim niye onlara durduk yere muhtaç olsun, sırf kira parası için? Kardeşimin kirasını da ödeyebilecek durumdayız. Burada beni millete malzeme etmesi hoş olmadı, ne kadar iyi niyetli olursa olsun. Ama ben de sert tepki verdiğimin farkındayım daha yumuşak davranabilirdim; bu yüzden aradım özür dilemek için ama yine terbiyesizce bir tepkiyle karşılaştım. Elimden gelen bu kadar, 10 saatlik mesafede oturduğu için ayağına falan da gidemem, gitmek de istemem. Nişanlıma durumdan bahsetmedim, buna rağmen onu taraf tutturacak şekilde zor durumda bırakmak istemiyorum.

Pire için yorgan yakmak gibi olur nişanı atsanız. Kv için üzüldüğüne ve pişman olduğuna göre özür dileyerek başlayabilirsin. Olayı kendi açından anlatmanı öneririm en dürüst halinle. Onunla alakası olmadığını vs. Eltiyi takmayacaksın, yok takarım dersen kardeşini o evde oturtmayacaksın.
Nişan süresini uzatıp seneye 2020 yazına alırsanız evliliği kesin emin olursunuz gibi. Çocuk oyuncağı değil sonuçta alelacele evlenmeye gerek yok.

Özür dilemek için aramışsın kadın suratına kapatmış telefonu. Bence artık gönlü alınacak insan sensin.

Ev için verdiğin cevapta yanlış bir şey göremedim ses tonun vs aşırı sert olduysa bilemem ama onun için de incelik yapıp aramışsın. En azından seni dinlemeliydi kestirip atmak yerine.

Seni bozduğu halde tekrar özür dileme bence sonra en ufak meselede trip yersin ve gönül alma mecburiyetinde bırakılırsın.

Çiçek gönderebilirim iyi fikir de daha önce 10 saatlik bir mesafeye hiç çiçek yollamadım haha. Zor değildi ben sert tepki verdiğimi kabul ediyorum, ancak sert davrandığımı düşünüp aramışım suratıma kapatmak nedir onun yaptığı da ayıp.

Bence hiç nişan bozmaya falan gerek Astoria ' cıgım sadece eltin haddini bilmeli ve susmalı o kadar!!! Zaten kafam güzel

Zaten kV söylemiş eltiye mok yemek düşer o kadar.

Nisanlandigini sanırım kaçırdım tebrik ederim cok sevindim ..

Demiştim, at kendini denize ne duruyorsun be.

Hep mutlu ol canını sıkma.

Hayır hayır. Fazla abartıyorsun. Hiç bişey olmamış ki. Sen sabah hemen mustakbel kv ara. O gün yanlış anlaşıldığın İçin üzgün olduğunu belirt. Ne demek istediğini güzelce telefonda anlat konuyu da güzelce tatlı bir şekilde kapat. Evlenmene bak. Evlilik çok güzel

Bence yanlış düşünüyorsunuz.
Fakat karar sizin tabi ki...
Bana görümcem ne hakaretler ne hakaretler yazdı, hele öyle bı olay yaşadık ki eşimle film olur.
Evlilik bu kadar küçük sorunlarla ilerlese keşke.
Kimse size sizin yazdığınız gibi düşünerek davranmamış. ( Eltiniz hariç )
Siz çok hassassınız.
Yanlış anlamaz iseniz unutamadığınız bı ilişkiniz mi oldu? Çok mu incindiniz?

Anlatmak istedim ama suratıma kapattı telefonu. Yüzsüz gibi inatla aramaya devam mı etseydim? Kardeşimi zaten evinde oturtmaya başından beri niyetim yok, öyle bir isteğim başından beri olmadı. Durduk yere teklif eden de kendisi. En azından milletin içinde bunu demek yerine bana ayrıca söyleme nezaketinde bulunabilirdi. Elti falan oradayken ne alaka yani?

Sert çıkıştığımın farkına vardım ama dediğiniz tavır yüzünden bozuldum daha çok. Koca kadınsın, ben de cahillik etmiş olabilirim bunun dışında ne saygısızlığımı görmüş? Kaldı ki öyle aşırı saygısız da değildim biraz Yaşar ustamsıydım o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…