Bazen diyorum hiç evlenmesem mi

Astooooo sekerim
Evlen kiz hic bir erkek cezasiz kalmamali dermisim :KK53:
Sakasi bir yana anlattiklarinda cok buyuk bir sorun yok be canim. Sen yine cok cok inceliyorsun her zamanki gibi

Bence hiç nişan bozmaya falan gerek Astoria Astoria ' cıgım sadece eltin haddini bilmeli ve susmalı o kadar!!! Zaten kafam güzel

Zaten kV söylemiş eltiye mok yemek düşer o kadar.

Nisanlandigini sanırım kaçırdım tebrik ederim cok sevindim ..

Demiştim, at kendini denize ne duruyorsun be.

Hep mutlu ol canını sıkma.

Olay bana ev verip vermemeleri değil ki, ters davranmaları. Nişanlanma olayını kaçırmadın bu arada, ben buraya yeni yazdım.

Hayır hayır. Fazla abartıyorsun. Hiç bişey olmamış ki. Sen sabah hemen mustakbel kv ara. O gün yanlış anlaşıldığın İçin üzgün olduğunu belirt. Ne demek istediğini güzelce telefonda anlat konuyu da güzelce tatlı bir şekilde kapat. Evlenmene bak. Evlilik çok güzel

Haha evlilik çok güzel, çok tatlısınız. :) Suratıma kapattığı için ikinci kez aramaya cesaretim yok açıkçası. Kayınvalide hanım nişanlıma bir şey söylememiş sanırsam, o da beni şikayet etmemiş yani. Nişanlım her şey güllük gülistanlık sanıyor ehehe.

Bence yanlış düşünüyorsunuz.
Fakat karar sizin tabi ki...
Bana görümcem ne hakaretler ne hakaretler yazdı, hele öyle bı olay yaşadık ki eşimle film olur.
Evlilik bu kadar küçük sorunlarla ilerlese keşke.
Kimse size sizin yazdığınız gibi düşünerek davranmamış. ( Eltiniz hariç )
Siz çok hassassınız.
Yanlış anlamaz iseniz unutamadığınız bı ilişkiniz mi oldu? Çok mu incindiniz?

Valla ben hakaret duysam bitiririm gibime geliyor, belki de çok hassasımdır bilmiyorum. Unutamadığım değil de, 5 seneye yakın sürdürdüğüm bir ilişkim olmuştu onda da aynen benzer sorunlar yüzünden ayrılmıştık. Orada da başrol kardeşine sarmış, yine kafayı bana takmış manyak görümce idi.

Astooooo sekerim
Evlen kiz hic bir erkek cezasiz kalmamali dermisim :KK53:
Sakasi bir yana anlattiklarinda cok buyuk bir sorun yok be canim. Sen yine cok cok inceliyorsun her zamanki gibi

Öyle mi dersin? Kayınvalide adayının telefonu suratıma kapatması problem değil yani? :/

Afedersin sektir et gitsin. Senin kafanda nisanlinla ilgili,sadece onun sahsiyla ilgili soru isareti var mi o onemli bebegim

Yok valla. Maşallah diyeyim her açıdan gayet uyumluyuz, tek sıkıntı fazla aceleci davranması ama onu da dert etmiyorum alıştım. İlişkinin başından beri böyleydi zaten.

Çiçek gönderebilirim iyi fikir de daha önce 10 saatlik bir mesafeye hiç çiçek yollamadım haha. Zor değildi ben sert tepki verdiğimi kabul ediyorum, ancak sert davrandığımı düşünüp aramışım suratıma kapatmak nedir onun yaptığı da ayıp.

çiçek sepeti?
konuşma tam nasıldı bilmiyorum ama sonuç olarak evet suratına kapatması hoş olmamış. yaşlılar biraz kaprisli olıyor:)
güç savaşına çevirmeden çözmeni tavsiye ederim yoksa sürekli didişme halinde olursunuz.

Anlatmak istedim ama suratıma kapattı telefonu. Yüzsüz gibi inatla aramaya devam mı etseydim? Kardeşimi zaten evinde oturtmaya başından beri niyetim yok, öyle bir isteğim başından beri olmadı. Durduk yere teklif eden de kendisi. En azından milletin içinde bunu demek yerine bana ayrıca söyleme nezaketinde bulunabilirdi. Elti falan oradayken ne alaka yani?

Şimdi eltinin fesatlığını düşünememiş olabilir. Konusu geçiyorken kendince yardım edip sorunu çözmeye çalışmış, aslında elti araya girmese muhteşem bi çözüm de sunmuş. Evin bakımı yapılacak, yabancı biri eve zarar verir mi derdi olmayacak, kardeşinin de kira derdi olmayacak, sizde kira için ayıracağınız parayı değerlendirebileceksiniz. Ama işte elti sorun. Aslında ona ne daha kimse ölmemiş, miras falan durumu yok, kiracıya verse kirasını 2 oğluna mı bölecek, tapuyu kardeşinin üstüne mi yapacaklar saçma sapan kendi kendine kıskançlık krizine girmiş.
Telefonu yüzüne kapatması hoş değil ama ona da kayınvalidelik yükleniyor şu an. Kendini üstte görüyor senden, naz yapıyor aklınca. Bi daha aradığında yapmayacaktır öyle.
Ben senin yerinde olsam arar normal konuşur hal hatır sorarım bir kaç sefer. İlişki normale döndüğünde anlatırım derdimi.
Çok takılma bunlara daha kötüleri de olabilirdi. Ama eltine dikkat et. Sakın dediklerini kafana takma. Düğün hazırlıklarının içine eder, hayata küstürür şimdiden böyleyse

Olay bana ev verip vermemeleri değil ki, ters davranmaları. Nişanlanma olayını kaçırmadın bu arada, ben buraya yeni yazdım.

Haha evlilik çok güzel, çok tatlısınız. :) Suratıma kapattığı için ikinci kez aramaya cesaretim yok açıkçası. Kayınvalide hanım nişanlıma bir şey söylememiş sanırsam, o da beni şikayet etmemiş yani. Nişanlım her şey güllük gülistanlık sanıyor ehehe.

Valla ben hakaret duysam bitiririm gibime geliyor, belki de çok hassasımdır bilmiyorum. Unutamadığım değil de, 5 seneye yakın sürdürdüğüm bir ilişkim olmuştu onda da aynen benzer sorunlar yüzünden ayrılmıştık. Orada da başrol kardeşine sarmış, yine kafayı bana takmış manyak görümce idi.

Öyle mi dersin? Kayınvalide adayının telefonu suratıma kapatması problem değil yani? :/

Kv yaşça sizden büyük. Kadın kimbilir neler hissetti. Anne o anne. Oğlunun mutlu olmasını istiyor. Arayın siz ne olacak sizin de anneniz artık o. böyle ufak şeylere takılıp kalmayın hayat o kadar uzun değil. Cesaret beklemeyin aramak İçin.

çiçek sepeti?
konuşma tam nasıldı bilmiyorum ama sonuç olarak evet suratına kapatması hoş olmamış. yaşlılar biraz kaprisli olıyor:)
güç savaşına çevirmeden çözmeni tavsiye ederim yoksa sürekli didişme halinde olursunuz.

Noop yavrum bak sen beni biliyorsun burada sence ben güç savaşına çevirir miyim? Çevirecek olsam abisinin eşine falan bozulmazdım da yani. Ama bozuldum ya, sen olsan bozulmaz mıydın biraz objektif ol. Kendini bir yerime koy da düşün, ondan sonra haksızsam haksızsın de. Kardeşimi orada niye dahil ediyor, biz olsak neyse de bizim aile içi meselemizde niye söz sahibi? Bizim durumumuz iyi olmayabilirdi de, yine de onu ilgilendirmez şimdiden.

Şimdi eltinin fesatlığını düşünememiş olabilir. Konusu geçiyorken kendince yardım edip sorunu çözmeye çalışmış, aslında elti araya girmese muhteşem bi çözüm de sunmuş. Evin bakımı yapılacak, yabancı biri eve zarar verir mi derdi olmayacak, kardeşinin de kira derdi olmayacak, sizde kira için ayıracağınız parayı değerlendirebileceksiniz. Ama işte elti sorun. Aslında ona ne daha kimse ölmemiş, miras falan durumu yok, kiracıya verse kirasını 2 oğluna mı bölecek, tapuyu kardeşinin üstüne mi yapacaklar saçma sapan kendi kendine kıskançlık krizine girmiş.
Telefonu yüzüne kapatması hoş değil ama ona da kayınvalidelik yükleniyor şu an. Kendini üstte görüyor senden, naz yapıyor aklınca. Bi daha aradığında yapmayacaktır öyle.
Ben senin yerinde olsam arar normal konuşur hal hatır sorarım bir kaç sefer. İlişki normale döndüğünde anlatırım derdimi.
Çok takılma bunlara daha kötüleri de olabilirdi. Ama eltine dikkat et. Sakın dediklerini kafana takma. Düğün hazırlıklarının içine eder, hayata küstürür şimdiden böyleyse

Olabilir ama o evde ne olursa olsun oturma hakkı yok kardeşimin bedavaya. Oturacaksa kirasını verip oturmalı ama zaten biz düzenimizi kurduğumuz bir evde yıllardır kiracıyız, ev sahibini de çok iyi tanıyoruz. Yani düzenini bozmasına gerek var mı yok. Elti şu açıdan haklı, o evde nişanlımın ve abisinin hakkı var, kardeşimin değil. Kayınvalide iyi niyetle söylemiş olabilir ama benim aile içi meseleme karışma hakkı yoktu, sanki bizim durumumuz yokmuş gibi lanse edildi ve eltiye de "Ne kadar cömertsiniiizz" tarzı laf sokabilme imkanı doğdu. Ben bunu kendime yediremedim, hala da yediremiyorum. Lafını etsem hadi neyse. Ama dediğiniz gibi sürdüreceğim bundan sonrasını, bir şey olmamış gibi. Özür de dilemem artık bu saatten sonra.

Astoria Astoria sevindim kacirmamisim:KK200:

KV bir guzellik yapmak istemiş kendince ancak elti kıskanmiş net sende aslında eltiye laf sokmak isterken kV bozulmuş ...malesef gereksiz ama can sıkan bir durum. KV nin yüzüne kapatmasi kesinlikle hiç hoş değil... bozulmuş dinlese lafın ona değil anlardi...

Gereksiz muhabbetler canını sıkma olur mu ... yeri gelince kv ye anlatırsın ne demek istediğini. ..tabi dinlemek isterse:deli:

Astoria Astoria sevindim kacirmamisim:KK200:

KV bir guzellik yapmak istemiş kendince ancak elti kıskanmiş net sende aslında eltiye laf sokmak isterken kV bozulmuş ...malesef gereksiz ama can sıkan bir durum. KV nin yüzüne kapatmasi kesinlikle his değil bozulmuş dinlese lafın ona değil anlardi...

Gereksiz muhabbetler canını sıkma olur mu ... yeri gelince kv ye anlatırsın ne demek istediğini. ..tabi dinlemek isterse:deli:

Kendi bilir ya, yüz yüze gördüğümde anlatırım derdimi. Hala trip yaparsa kendisi bilir, gerçekten kimsenin peşinde koşmaya mecalim yok. Nişanlıma çaktırmamaya çalışırken yeterince geriliyorum zaten. Sağ ol kuşum. :)

Olabilir ama o evde ne olursa olsun oturma hakkı yok kardeşimin bedavaya. Oturacaksa kirasını verip oturmalı ama zaten biz düzenimizi kurduğumuz bir evde yıllardır kiracıyız, ev sahibini de çok iyi tanıyoruz. Yani düzenini bozmasına gerek var mı yok. Elti şu açıdan haklı, o evde nişanlımın ve abisinin hakkı var, kardeşimin değil. Kayınvalide iyi niyetle söylemiş olabilir ama benim aile içi meseleme karışma hakkı yoktu, sanki bizim durumumuz yokmuş gibi lanse edildi ve eltiye de "Ne kadar cömertsiniiizz" tarzı laf sokabilme imkanı doğdu. Ben bunu kendime yediremedim, hala da yediremiyorum. Lafını etsem hadi neyse. Ama dediğiniz gibi sürdüreceğim bundan sonrasını, bir şey olmamış gibi. Özür de dilemem artık bu saatten sonra.
Sen çok ince detay düşünüyosun :halay:

Rahat ol biraz, işi böyle detaylandırma. Zaten sizin istediğiniz gibi olacak zorla kardeşini oraya taşıyacak hali yok. Öneri de bulunmuş işte. Kabul edersin etmezsin sana kalmış. Eltinin gazına gelmişsin kvye patlamışsın.
Aile meselesine karışmasını istemezsen bundan sonra onlar yokken konuşmalısınız.
Buraya konu açıp gelen yorumu beğenmeyip benim konuma yorum yapmaya hakkın yok demek gibi oluyor.
Özür dilemek istemezsen dileme tabiki ben eltiyi araya sıkıştırırdım onlarında aklında kalsın diye. Düğün hazırlıklarında az biraz çeki düzen versinler ona diye:KK14:

Merhaba kızlar, aslında bunun konusunu açmayacaktım ama buradan çok sevdiğim bir arkadaşıma konuyu açınca ne kadar dolduğumu fark ettim. Sizden de akıl almak istedim, çünkü ne zaman buraya sorduysam hep isabetli şekilde beni yönlendirdiniz. O yüzden saygısını bozmadan beni yönlendiren, akıl veren herkese teşekkürü bir borç bilirim. Yine yardımlarınızı bekliyorum, çok üzgünüm. Uzun olacak sanırım, çok doldum.

Çoğunuz bilmiyorsunuz, ani bir kararla yaklaşık 1 ay önce nişanlandım. Erkek arkadaşımın (nişanlımın, nişanlım demek bile hala garibime gidiyor neyse) ısrarlarına karşı koyamadım, dedim ne bekleyeceğiz işimiz var gücümüz var. Ama aileleri hızlıca tanıştırıp kendi aramızda diyebileceğimiz bir şekilde nişanlandık (bütün sülaleyi toplamadan), babam kız isteme törenine son dakika yetişti sürekli yurt dışında olduğu için. Acaba diyorum acele işe şeytan mı karıştırdık, neyse konuya gireyim. Eylül'de evlenme niyetimiz vardı ama sarkacak gibi çünkü herkesin bir isteği var, her kafadan bir ses çıkıyor. Babaannem ayrı laf sokuyor falan, yok ne aceleniz vardı da atlı mı kovalıyor da bilmem ne. Oldu artık yani, ne yapalım üstüme gelmenin manası var mı? Annem babamdan çok babaannem karışıyor her işime yahu. Bir de ben burada kirada oturuyorum, kız kardeşimle birlikte. Biz evlendikten sonra o atandığında ben mecburen buradaki işimi bırakıp onunla gitmek zorundayım (özel sektörde çalışıyorum), ayrı gayrı olamayız. Bu evi de kız kardeşime bırakma niyetim vardı eşyasına falan hiç dokunmadan. Kirasını da ben öderim diyordum bir şekilde, belki ailem yardım eder, belki ben de devlete atanırım kadro açılırsa veya gideceğimiz ilde iş bulurum. Bilmiyorum ki, inanın ben de hiç bilmiyorum.

Bunları tartışıp duruyoruz ne zamandır. Nişanlımın ailesi emekli olduktan sonra deniz kenarı bir yerde yazlık tarzı bir ev aldılar, orada yaşıyorlar. Burada yaşadıkları evi de nişanlıma bırakıp öyle gitmişler. Yani şu an bahsi geçecek olan evde nişanlım tek kalıyor. Nişanlımın annesi de bizim bunları tartıştığımızı görünce dedi ki bana "Astoriacım isterseniz bu evi size verelim, kız kardeşin de okulu bitene kadar bu evde kalsın, kira vermesin. Ev zaten boş kalacak bari kardeşin otursun öğrenci kız." Bu sırada nişanlımın abisi ve eşi de (eski konularımı okuyanlar bilirler muhteşem "elticiğimi") oradaydılar. Yav eltim (artık eltim diyebilirim sanırım nişanlandığımız için ehehe) bir surat astı, bozulduğunu anlamamak imkansız. Üstüne gülerek şey dedi "Ne kadar cömertsiniz anne". Ilımlı bir ses tonu vardı ama belli alttan alta laf sokuyor bana aklınca. Bizim böyle bir talebimiz olmadı bile yani öyle bir duruma düştük ki sanki ben dedim "Kardeşim bu evde kalsın nooolooorr" diye, kimsenin evine kalmadık dilenci değiliz şükür. Ben de sinirlendim, aptal gibi gittim hırsımı kadından çıkardım. "Yok istemiyoruz, ben evimi bozmayacağım kardeşimin de kirasını çalışır öderim çok şükür" falan Yaşar usta gibi triplere girdim. Keşke az kendime hakim olabilseydim. Kadın çok bozuldu, o günden beri soğuk konuşuyor benimle. Nişanlım bir şey demiyor, konusunu bile açmadı bana bunun yani "Anneme niye öyle davrandın" gibilerinden ama ben çok üzüldüm. Özür dileyecek gibi oldum ama kadın konuşturmadı bile beni, telefonu "İyi tamam kızım ya aaa" diyerek suratıma kapattı. Bazen diyorum hiç evlenmesem mi, şimdiden böyleysek. Nişanı atmayı düşünüyorum. Sonumuz iyi bir yere çıkmıyor gibi.

Buraya kadar sabredip okuyan herkese teşekkür ederim. Olmayacaksa da siz söyleyin olmayacak deyin, ben göremiyorum yolun sonunu.
Yani sırf bu sebepten nisan atmayı düşünüyorsan nişanlıni gerçekten seviyomusun önce onu düşünmelisin sanki bı şeyler eksik kalmış gibi

Sen çok ince detay düşünüyosun :halay:

Rahat ol biraz, işi böyle detaylandırma. Zaten sizin istediğiniz gibi olacak zorla kardeşini oraya taşıyacak hali yok. Öneri de bulunmuş işte. Kabul edersin etmezsin sana kalmış. Eltinin gazına gelmişsin kvye patlamışsın.
Aile meselesine karışmasını istemezsen bundan sonra onlar yokken konuşmalısınız.
Buraya konu açıp gelen yorumu beğenmeyip benim konuma yorum yapmaya hakkın yok demek gibi oluyor.
Özür dilemek istemezsen dileme tabiki ben eltiyi araya sıkıştırırdım onlarında aklında kalsın diye. Düğün hazırlıklarında az biraz çeki düzen versinler ona diye:KK14:

Ya ama kuşum öyle konuşmadık ki. "Kardeşim için evi bozmayacağım" diye nişanlıma söylerken durduk yere atladı. Hani şöyle bir konuşma olur da evet yanında konuşmayalım dersin. "Ya naapsak ki, kardeşim kirayı nasıl ödeyecek?" falan. Öyle bir konuşma olmadı.

Kendi bilir ya, yüz yüze gördüğümde anlatırım derdimi. Hala trip yaparsa kendisi bilir, gerçekten kimsenin peşinde koşmaya mecalim yok. Nişanlıma çaktırmamaya çalışırken yeterince geriliyorum zaten. Sağ ol kuşum. :)
Sende nişanlına caktirmamaya çalışırken üzme kendini... kv seni anlar diye düşünüyorum. . ancak şu eltiye genel olarak dikkat et ...burnunu fazla uzatiyor onu ilgilendirmeyen yerlere.

Sende nişanlına caktirmamaya çalışırken üzme kendini... kv seni anlar diye düşünüyorum. . ancak şu eltiye genel olarak dikkat et ...burnunu fazla uzatiyor onu ilgilendirmeyen yerlere.

O cidden çok fena ya. Yani boş beleş bir kadın da değil, güzel mesleği var, işi gücü var, kendisi de güzel, alımlı bir kadın. Ben anlamıyorum bu cahil cahil hareketler neden?

X