Bazen diyorum hiç evlenmesem mi

Astooooo sekerim
Evlen kiz hic bir erkek cezasiz kalmamali dermisim
Sakasi bir yana anlattiklarinda cok buyuk bir sorun yok be canim. Sen yine cok cok inceliyorsun her zamanki gibi

Olay bana ev verip vermemeleri değil ki, ters davranmaları. Nişanlanma olayını kaçırmadın bu arada, ben buraya yeni yazdım.

Haha evlilik çok güzel, çok tatlısınız. :) Suratıma kapattığı için ikinci kez aramaya cesaretim yok açıkçası. Kayınvalide hanım nişanlıma bir şey söylememiş sanırsam, o da beni şikayet etmemiş yani. Nişanlım her şey güllük gülistanlık sanıyor ehehe.

Valla ben hakaret duysam bitiririm gibime geliyor, belki de çok hassasımdır bilmiyorum. Unutamadığım değil de, 5 seneye yakın sürdürdüğüm bir ilişkim olmuştu onda da aynen benzer sorunlar yüzünden ayrılmıştık. Orada da başrol kardeşine sarmış, yine kafayı bana takmış manyak görümce idi.

Astooooo sekerim
Evlen kiz hic bir erkek cezasiz kalmamali dermisim
Sakasi bir yana anlattiklarinda cok buyuk bir sorun yok be canim. Sen yine cok cok inceliyorsun her zamanki gibi

Öyle mi dersin? Kayınvalide adayının telefonu suratıma kapatması problem değil yani? :/

Afedersin sektir et gitsin. Senin kafanda nisanlinla ilgili,sadece onun sahsiyla ilgili soru isareti var mi o onemli bebegim

Yok valla. Maşallah diyeyim her açıdan gayet uyumluyuz, tek sıkıntı fazla aceleci davranması ama onu da dert etmiyorum alıştım. İlişkinin başından beri böyleydi zaten.

çiçek sepeti?
konuşma tam nasıldı bilmiyorum ama sonuç olarak evet suratına kapatması hoş olmamış. yaşlılar biraz kaprisli olıyor:)
güç savaşına çevirmeden çözmeni tavsiye ederim yoksa sürekli didişme halinde olursunuz.

Şimdi eltinin fesatlığını düşünememiş olabilir. Konusu geçiyorken kendince yardım edip sorunu çözmeye çalışmış, aslında elti araya girmese muhteşem bi çözüm de sunmuş. Evin bakımı yapılacak, yabancı biri eve zarar verir mi derdi olmayacak, kardeşinin de kira derdi olmayacak, sizde kira için ayıracağınız parayı değerlendirebileceksiniz. Ama işte elti sorun. Aslında ona ne daha kimse ölmemiş, miras falan durumu yok, kiracıya verse kirasını 2 oğluna mı bölecek, tapuyu kardeşinin üstüne mi yapacaklar saçma sapan kendi kendine kıskançlık krizine girmiş.
Telefonu yüzüne kapatması hoş değil ama ona da kayınvalidelik yükleniyor şu an. Kendini üstte görüyor senden, naz yapıyor aklınca. Bi daha aradığında yapmayacaktır öyle.
Ben senin yerinde olsam arar normal konuşur hal hatır sorarım bir kaç sefer. İlişki normale döndüğünde anlatırım derdimi.
Çok takılma bunlara daha kötüleri de olabilirdi. Ama eltine dikkat et. Sakın dediklerini kafana takma. Düğün hazırlıklarının içine eder, hayata küstürür şimdiden böyleyse

Kv yaşça sizden büyük. Kadın kimbilir neler hissetti. Anne o anne. Oğlunun mutlu olmasını istiyor. Arayın siz ne olacak sizin de anneniz artık o. böyle ufak şeylere takılıp kalmayın hayat o kadar uzun değil. Cesaret beklemeyin aramak İçin.

Noop yavrum bak sen beni biliyorsun burada sence ben güç savaşına çevirir miyim? Çevirecek olsam abisinin eşine falan bozulmazdım da yani. Ama bozuldum ya, sen olsan bozulmaz mıydın biraz objektif ol. Kendini bir yerime koy da düşün, ondan sonra haksızsam haksızsın de. Kardeşimi orada niye dahil ediyor, biz olsak neyse de bizim aile içi meselemizde niye söz sahibi? Bizim durumumuz iyi olmayabilirdi de, yine de onu ilgilendirmez şimdiden.

Olabilir ama o evde ne olursa olsun oturma hakkı yok kardeşimin bedavaya. Oturacaksa kirasını verip oturmalı ama zaten biz düzenimizi kurduğumuz bir evde yıllardır kiracıyız, ev sahibini de çok iyi tanıyoruz. Yani düzenini bozmasına gerek var mı yok. Elti şu açıdan haklı, o evde nişanlımın ve abisinin hakkı var, kardeşimin değil. Kayınvalide iyi niyetle söylemiş olabilir ama benim aile içi meseleme karışma hakkı yoktu, sanki bizim durumumuz yokmuş gibi lanse edildi ve eltiye de "Ne kadar cömertsiniiizz" tarzı laf sokabilme imkanı doğdu. Ben bunu kendime yediremedim, hala da yediremiyorum. Lafını etsem hadi neyse. Ama dediğiniz gibi sürdüreceğim bundan sonrasını, bir şey olmamış gibi. Özür de dilemem artık bu saatten sonra.

Astoria sevindim kacirmamisim

KV bir guzellik yapmak istemiş kendince ancak elti kıskanmiş net sende aslında eltiye laf sokmak isterken kV bozulmuş ...malesef gereksiz ama can sıkan bir durum. KV nin yüzüne kapatmasi kesinlikle hiç hoş değil... bozulmuş dinlese lafın ona değil anlardi...

Gereksiz muhabbetler canını sıkma olur mu ... yeri gelince kv ye anlatırsın ne demek istediğini. ..tabi dinlemek isterse

Kendi bilir ya, yüz yüze gördüğümde anlatırım derdimi. Hala trip yaparsa kendisi bilir, gerçekten kimsenin peşinde koşmaya mecalim yok. Nişanlıma çaktırmamaya çalışırken yeterince geriliyorum zaten. Sağ ol kuşum. :)

Sen çok ince detay düşünüyosun

Rahat ol biraz, işi böyle detaylandırma. Zaten sizin istediğiniz gibi olacak zorla kardeşini oraya taşıyacak hali yok. Öneri de bulunmuş işte. Kabul edersin etmezsin sana kalmış. Eltinin gazına gelmişsin kvye patlamışsın.
Aile meselesine karışmasını istemezsen bundan sonra onlar yokken konuşmalısınız.
Buraya konu açıp gelen yorumu beğenmeyip benim konuma yorum yapmaya hakkın yok demek gibi oluyor.
Özür dilemek istemezsen dileme tabiki ben eltiyi araya sıkıştırırdım onlarında aklında kalsın diye. Düğün hazırlıklarında az biraz çeki düzen versinler ona diye

Yani sırf bu sebepten nisan atmayı düşünüyorsan nişanlıni gerçekten seviyomusun önce onu düşünmelisin sanki bı şeyler eksik kalmış gibi

Ya ama kuşum öyle konuşmadık ki. "Kardeşim için evi bozmayacağım" diye nişanlıma söylerken durduk yere atladı. Hani şöyle bir konuşma olur da evet yanında konuşmayalım dersin. "Ya naapsak ki, kardeşim kirayı nasıl ödeyecek?" falan. Öyle bir konuşma olmadı.

Sende nişanlına caktirmamaya çalışırken üzme kendini... kv seni anlar diye düşünüyorum. . ancak şu eltiye genel olarak dikkat et ...burnunu fazla uzatiyor onu ilgilendirmeyen yerlere.

Sende nişanlına caktirmamaya çalışırken üzme kendini... kv seni anlar diye düşünüyorum. . ancak şu eltiye genel olarak dikkat et ...burnunu fazla uzatiyor onu ilgilendirmeyen yerlere.

O cidden çok fena ya. Yani boş beleş bir kadın da değil, güzel mesleği var, işi gücü var, kendisi de güzel, alımlı bir kadın. Ben anlamıyorum bu cahil cahil hareketler neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…