Bazen diyorum hiç evlenmesem mi

Iui niyetli bir kadini bosuna kirmissin. En azindan ara ve hataliyim ozur dilerim de. Kusura bakma da senin de havan cok fazla biraz sakin ve ilimli olmayi dene.

biraz fevri davraniyorsun gibi bence sakin ol biraz ortadada bise yok elti didisinin didisi bnce kayinvaliden ozur dile. emek veriyorsun ama tahhamul etmiyorsun az sakinnn..

Arkadaşlar son kısmı okumamışsınız sanırım ya da gözünüzden kaçmış. Ben aradım kendisini, özür dilemek istedim. Kendisi bırak özür dilememi, derdimi anlatmama bile izin vermedi. "İyi tamam kızım yaa aaaa" tarzı konuşup suratıma kapattı. Ben buna da bozuldum yani, iyi niyetli olabilir ama milletin içinde bana "Kardeşin gelsin bizim evde otursun" demek biraz da boş konuşmaktır. Benim kayınvalidemin (hatta adayının) bizim aile içi meselelerimize karışması doğru değildir, ne kadar iyi niyetli olursa olsun. Hele ki eltidir, abidir falan herkes bir aradayken. Ki buna rağmen aradım ve ters bir tepkiyle karşılaştım. Şehir dışında yaşadığı için kafama esip ayağına gitmem de mümkün değil. Ancak yine de yüz yüze geldiğimizde durumumu ve neye bozulduğumu anlatmayı düşünüyorum. Elimden daha fazlası gelmez, bunun havayla falan alakası yok. Bozulmakta da haklı olduğumu düşünüyorum.

Hem dediğiniz gibi hem de bu ters tepkiler benim moralimi bozdu açıkçası. İyi niyetli olabilirler ama ne olursa olsun benim aile içi meselelerime karışmaları doğru değil. Buna rağmen çok sert ve ters bir tepki gördüm.

yok canm benm ben okudum telwfonda olack bisey degil ki tatlim bu yastaki insanlari kafasi soyle . ayagina gidecen konuyu acip ozur dileyecen kendini af ettirecen onlar. bole dusunuyor ben cocuk muyum diye ondan kestrip atmistr. sende eltinin kiskirtmasini anlat bence

Evlenmemen için şu konuda bir sebep göremedim.
Kv güzel ince düşünmüş kabul etmeyeceksen teşekkur edip,nedenini aciklayabilirsin.
Eltinede fazla takılma eltim yok ama burda okuduklarım ve gördüklerim kadarı ile sıradan elti tribi yapmış..

10 saatlik mesafede oturuyor, ayağına gitmem imkansız. En fazla tekrar buraya geldiklerinde yüz yüze geldiğimizde anlatabilirim.

Açıklamak istedim, telefonla aradım ama suratıma kapattı.

Ama bu nişan atmak için geçerli bi sebep değil bence. Eltiye sinirlenip kv den sinir çıkarmışsınız.

Evet sende haklisin konuyu actirmadigini okudum ama bu sekilde davrandigini bilmiyordum. Telefonu o sekilde kapatmasi hos olmamis.En azindan konusmak istemese bile "tamam kizim unutalim" diyebilirdi.

Hayır lütfen öyle düşünme. Bence kayınvalide adayın çok anlayışlı ve iyi niyetli konuşmuş. Üstelik teklif sunmuş kabul edilirse ne mutlu edilmezse özür dilemeni bile istememiş "aaa" tarzı konuşmuş "ne gerek var lütfen" anlamına gelir o tarz konuşmalar.. Bence kayınvaliden anlamıştır yılların tecrübesi, eltini de iyi tanıyordur sonraki yüz yüze görüşmenizde bu konuyu açsan dahi seni anladığını böyle şeylerin olabileceğini sorun olmadığını söyleyecektir. Kendini dolduruşa getirme lütfen, ve bence kabul etmemen iyi olmuş "hiç de hayır demedi" diye sonradan laf da olabilirdi aile içinde. Ama eltini boşvermelisin, önemli olan sen ve eşinin kendi ailesi yani annesi,babası,kardeşleri...

Açıklamak istedim, telefonla aradım ama suratıma kapattı.
Gerçekten mi ?Biraz fazla bir tepki olmuş .Sonucta orda da kötü bir cevap vermemişsin.
Sen gene de bir mesajla açıkla gerçek sebebini.Senden çıksın .Birbirinizi daha tam anlamı ile tanımadığınız için böyle yanlış anlaşılmalar olabilir.Bu dönemlerde.

Kayınvalideniz kırılmış olabilir ama telefonu suratınıza kapatmak da fazla bir tepki olmuş..

Buna rağmen nişanlıma hiçbir şey söylemedim konuyla ilgili. "İyi tamam kızım ya aaa" yaptı ve yüzüme kapattı şak diye. Benim burada ne havam var, havalısın denmiş de.

Yok kuşum "aaa" diyerek telefon suratıma kapandı. Sert bir "aaaa"ydı o.

Tel

efonu suratına kapattığı halde, ondan özurdılemeyı dusunmuyorsun değil mi?

Çoğunluk dilememi söylüyor, ki dilemek için aramıştım zaten onun üzerine kapandı yüzüme.

Mesaj atmadım bilmiyorum. Sessiz kaldım. Ayağına falan da gitmem, zaten şehir dışında yaşıyor imkansız.

türk evliliklerinde yüzde doksan aileyle de evlenilir o öylee ayy mesafe koy gitsin demekle olmaz.kadını gayet iyi niyetli gördüm ben.sen onun içine sinmesen oğlunun mutlu olduğunu görmese delimi de evini teklif edecek kardeşinle sana Astoria.biraz relax ol bu günlerin tadını çıkarmaya bak kadınla da aranı düzeltmeye çalış al işanlını bir haftasonu çat kapı git ufak ama anlamlı bir hediye de alarak

Kadın size gayet iyi niyetli mantıklı bisey söylemiş siz haksızsınız bu konuda bence gidip bi kusura bakma demeniz gerekiyor yani soğuk davranmakta haklı ve ortada nişan atacak bisey de bulamadım.

Gidemem, şehir dışında yaşıyor 10 saatlik mesafede. Nişan için gelmişlerdi, döndüler. Ayrıca verdiği tepki de çok abesti. Ben hatalı bile olsam (-ki düşünmüyorum hatalı olduğumu, bizim aile içi meselelerimiz milletin içerisinde "Size ev vereyim" diye malzeme etmesini gerektirmezdi) yine de aramışım hatalı olduğumu düşünerek, "İyi tamam kızım ya aaa" deyip suratıma kapatmak nedir. Yine de nişanlıma bu konuşmanın lafını dahi etmedim.

yok canm benm ben okudum telwfonda olack bisey degil ki tatlim bu yastaki insanlari kafasi soyle . ayagina gidecen konuyu acip ozur dileyecen kendini af ettirecen onlar. bole dusunuyor ben cocuk muyum diy
10 saatlik mesafede oturuyor, ayağına gitmem imkansız. En fazla tekrar buraya geldiklerinde yüz yüze geldiğimizde anlatabilirim.
tamam canim umarim duzelir araniz millete bakma sen. kafani azicik dagit soyle bazen. bole nisan dugum olaylarinda bu tur. surtusmeler oluyor. nisanliniz iyiyyse kime ne boswerim orda da emek var

Kadın size gayet iyi niyetli mantıklı bisey söylemiş siz haksızsınız bu konuda bence gidip bi kusura bakma demeniz gerekiyor yani soğuk davranmakta haklı ve ortada nişan atacak bisey de bulamadım.

Konuyu güncelleyeceğim şimdi gerçi yazıyor ama. Özür dilemek için aradım telefonu suratıma kapattı. Şehir dışında yaşadığı için (10 saatlik mesafe) ayağına gitmem mümkün değil.

Buna rağmen nişanlıma hiçbir şey söylemedim konuyla ilgili. "İyi tamam kızım ya aaa" yaptı ve yüzüme kapattı şak diye. Benim burada ne havam var, havalısın denmiş de.
Havalı oldugunuz falan yok, ilk tepkiniz daha yumuşak olabilirdi evet ama kayınvalidenin teklifi çok yersiz bir kere, özür dilemek için aramışsınız telefonunu yüzünüze kapatmış ne gerek var ki böyle bir şeye, ha sadece bunlar için nişan atılır mı bence atılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…