Sırf bu yüzden mi? Bence de evlenme o zaman çünkü evlilik=tahammül :/
Nişanlınızla aranız nasıl sakin biri mi? Anneci biri mi?
Nişanı atmadan önce, eltiyi “adam” yerine koymamanı öneririm...
Ayıp olmuş kadıncağıza. En kısa zamanda bir fırsatını yakalayıp niye öyle davrandığınızı dürüstçe açıklayın bence.
Nişan atılacak bir mevzu değil.
Şu anki halinde olmayacak gibi duran birşey yok. Nisanlinla da ailesiyle de çok ciddi hep devam edecek tarzında olumsuz şeyler yasamamissiniz. Hep gelip gecici, ana özgü şeyler.
Şöyle bir nefes alıp, sıyrılmaya çalışın durumdan, dışardan bakın , bu kadar kafaya takmamaniz gerektiğini göreceksiniz .
Ortada bişey yok şu an ya.
Evlilik öncesi dönem için bu yaşadığın devede kulak bile değil işin doğrusu.
O kadar basit bi konudan dolayı canınızı sıkmışsınızki.evet kv ye ayip olmuş.bir şekilde gonlunu alırsınız.ayrica hayırlı isle şeytan çok ugrasirmis.( şeytan görevini elti üstlenmiş galiba) en ufak puruzlerde lütfen nisan atmayı düşünmeyin.biraz sakinlesin
Ortada problem göremedim ama?
Nişanlılık dönemi zaten herkesin söz sahibi olduğu(!) iğrenç bir dönem.
Çoğunluk aşağı yukarı aynı tatsızlıkta geçiriyor bence.
Kayınvalidenizin gönlünü almaya çalışın ama.
"Çok güzel bir jestti fakat kafam çok dolu, duygularımı aktaramadım." gibi...
Sevginle ilgili problemin de varsa kendi içinde tamam ama sirf şu olay için nişan atmak dogru degil.
Boyle en ufak puruzde gitmek olmaz, evli olsan bunun için bosanir miydin?
Ben evlenmeden once kv ile hic sorunum yoktu. Evlenince bir haller oldu kadina ve digerleriyle de sorun yaşadim napalim.
Yani evlilik oncesi, evlilik sonrasi bir ömür sifir sorun yaşama ihtimalin zaten düşük.
Ha ben ömür boyu evlenmeyecegim diyorsan tamam ama karsina cikacak diger kisilerin ailesinin de garantisi olmayacak...
Bu kisiyi seviyorsan gercekten, şu olay icin bitirmek yazik
O zaman sevdiğinizden eminseniz bence tam gaz devam edin. Bosverin eltiyi falan en azından kötü biri oldugunu önceden göstermis, gereksiz samimiyet güven vermemis ki uzak durabilirsiniz.. anneside söyleme tarziniz tersse kirilmistir tabii ama acik acik söyleyin o an gurur meselesi yaptim "eltim kisisi" öyle diyince vs gibi siz b*ku eltiye atın.. cünkü kardesinize ev teklif ettigine göre iyi düsünceli gibi biri sankiSakindir, bu zamana kadar öyle ciddi kavgalar etmişliğimiz yok. Anneci biri olduğunu da söyleyemem. Zaten ailesinden bağımsız bir düzeni var.
Astoria senin annen babanla iletişimin nasıl? Yani klasik Türk ailesi tipinde misiniz yoksa herkes kendi hayatını yaşıyor birbirimize karışmadan yaşıyoruz mu?
O zaman sevdiğinizden eminseniz bence tam gaz devam edin. Bosverin eltiyi falan en azından kötü biri oldugunu önceden göstermis, gereksiz samimiyet güven vermemis ki uzak durabilirsiniz.. anneside söyleme tarziniz tersse kirilmistir tabii ama acik acik söyleyin o an gurur meselesi yaptim "eltim kisisi" öyle diyince vs gibi siz b*ku eltiye atın.. cünkü kardesinize ev teklif ettigine göre iyi düsünceli gibi biri sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?