- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.665
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Hadi cnm hadiCanım ya. Sen beni düşüneceğine ablana olan kıskançlığın yüzünden kaçan uykunu düşün. Malum gecenin bir yarısı konu açacak kadar uykunu kaçırmış yememiş içmemiş buraya abla kötülemeye gelmis
Çok boşsun hadi kralicem hadi ..ne kaddan da dolu bir piremses
Hadi cnm hadi
Zaten bir derdim var da yorum yapanlar hep nefret kusuyor hep olumsuz yorumlar yapiliyir burda . Biliyor musunuz yollar önce konu actigimda sen sakin o adamla evlenme hemen bosanirsin diyolardi 5 yıllık evliyim çok da mutluyum . Buraya yazdığım iki satırla kimse kisiligimi belirleyemez benim .
Senin okuma yazma var anladık ama anlama 05 yıllık.evli olan kim bi daha okusana sen ama anlar misin bilemiyorum orası supheli
Kajmery34 seni ulu lucifer,Berbat bir hayatın var çünkü.
Bak kadına mükemmel , 5 yıllık evli !
Cidden kıskançlık yapıyoruz
Sen de iyi güldürdün sen de Sagol tatlimSizde yazma da yok , okuma da , anlama da. Ve sinirden hafıza da yok oldu .Sanırım durumunuz benimkinden kötü .
Gece gece cidden iyi güldürdünüz. Teşekkürler
Benim her gün yazdığım grubum sizin yuzunuzden giremeyecdgim ne kadar ilgincsnz ya . Kendim de banlancamKajmery34 seni ulu lucifer,
Profilin kapalı diye buradan yazıyorum.
Yorumlarını sevdiğim bir üyesin.
Konu sahibi gece gece ban dağıtmaya gelmiş.
Kanmayın.
Konudan çekilin arkadaşlarım.
Gelin lucifer lucifer a ayin yapalım, hangimizin kalbi daha kötü yarışmaları düzenleyelim. Çekilin konudan.
Kanmayın.
Yanılırsınız.
boşum tabi içim senin gibi pislikle çöp düşüncelerle dolu değil çünküÇok boşsun hadi kralicem hadi ..
İyi ya işte kk da ki kötü kalpli hasetlerden kurtulmuş(!) olacaksınız.Benim her gün yazdığım grubum sizin yuzunuzden giremeyecdgim ne kadar ilgincsnz ya . Kendim de banlancam
İnternetini kapatırsan rahatsız olmazsın.Watsap gibi ses gelmiyor ayrıca.Yorumları okumayacağım haberiniz olsun . Iyi geceler. Konunun kapatılmasını istedim . Yorum yapıp rahatsız etmezseniz seseviniri.rmica ediyorum .iyi geceler
Kışkırttılarİyi ya işte kk da ki kötü kalpli hasetlerden kurtulmuş(!) olacaksınız.
Bu kadar kötü kadın içinde sizin işiniz nedir ?
Aga beeeeBenim her gün yazdığım grubum sizin yuzunuzden giremeyecdgim ne kadar ilgincsnz ya . Kendim de banlancam
Bakin yeter artık . Hiç hoş değil burda yapılanlar. Bayram bayram yorum yazilacsksa konu sahibi haksız bile görülse bu şekilde kiskirtilip bi insana kötü sınır bozucu yorumlar yapılmaz . Resmen nefret kusar gibi yorum yapiyorsunuz. Saygılı insan gibi yorum yazılsa ben de böyle kiskirip sacmalamam. Yeter artık gerçekten .
5 Yaas muhabbetini insansan artık sürdürme yeter gerçekten bayram günü ayıpAga beeee
Agaa be be be
Konu sahibi hergün girdiği gruba giremeyecek.
Yakın sigaraları.
Yürek dayanmaz.
Canım öyle istiyor. Burda görüyorum bütün konulara hep kötü ve kötü kalpli yorumlar var herkes yardım etmek yerine elestri yapıp aşağılıyor bunları gördüğüm.icin tahrik oldum o yüzden yoksa inan hayatta herkes beni çok sever anlaşamadığım hiç kimse yok . Benimle tanışsan sen de severdin sanal alem şuan .. gerçek değil saçma sapan oldu konu yorumlar vs
10 kişi birden bi insanın üstüne geliyor yazık degilmi bayram günü terbiyeszlik yapılanKiskirmayin sizde. Kendi aklınız yok mu her denilene uyacak misiniz böyle?