- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Yok ben içemem . Sizin kadar muhterem bir zat ile portakal suyu içmek ne haddime . Kos koca 5 yıllık mikemmel bir evliliğiniz var. Ya nazarım değerse ?Aa ayıp ediyorsun hiç sen istersin de olmaz mı bebegimmm gel sana da bi tane soyleyeyim
Sen o tatlı parmaklarını yorma tatlim lazım olurlarAhh ahh belliki burda ablanıza tüü kaka sizede iltifat etmemizi beklediniz olmayınca konum kapatılsın. Ben sizi tutuyorum en haklısın sizsiniz ! Ablanizin berbat hayatina dahil olmayın da kadın rahat etsin .
Sana peçete uzatayım birazdan lazım olur
O da doğru tmm sen icmeYok ben içemem . Sizin kadar muhterem bir zat ile portakal suyu içmek ne haddime . Kos koca 5 yıllık mikemmel bir evliliğiniz var. Ya nazarım değerse ?
yazik yaBana soğuk soda ismarlarsin artık bebeğim kos kap gel
Sen yorma güzel beynini benim.icin üzülmene gerek yok bak uyku saatin çoktan geçmiş hadi git uyu sen yasitlarin çoktan yattıKendin kullansan iyi olur çünkü bu yorumlardan sonra muhtemelen gidip eşine aglayacaksin
Banlanmak istemiyorum ama bu nasıl saygısız bir üslup varoş cümleler böyle .basit hemde çok çok basit .neyse ben susayim ne desek boş çünküSen o tatlı parmaklarını yorma tatlim lazım olurlar
Madem burada hep kötü kalpli lucifer'lar var ve gelen yorumlar da en az kalplerimizin katran karası kadar çirkin; o zaman neden konu açıyorsunuz ki?Canım öyle istiyor. Burda görüyorum bütün konulara hep kötü ve kötü kalpli yorumlar var herkes yardım etmek yerine elestri yapıp aşağılıyor bunları gördüğüm.icin tahrik oldum o yüzden yoksa inan hayatta herkes beni çok sever anlaşamadığım hiç kimse yok . Benimle tanışsan sen de severdin sanal alem şuan .. gerçek değil saçma sapan oldu konu yorumlar vs
Aslında şartımı değiştiriyorum. Bir psikolog koltuğunda bunu içmelisiniz siz.O da doğru tmm sen icme
Çok boş vaktin var senin belli . Değerli vaktimi senin gibi boş insanlara daha fazla ağırlayacağım hadi canım yandan yandan ....yazik ya
ahaha koş kap gel yazmizs birde tabi ekselanslari tuz ve limonda istermisiniz içine
zaten senin bu hazimsizligini anca bir soda gecirirdi
yazik ablan yuzune bakmadimi çenin
Kardeşe bak. Sonra da diyorlar ki kardeş yap çocuğuna, kardeşsiz olmaz. Böyle kardeş olacağına hiç olmasın daha iyi.Burdan bu mu cıktı şimdiyok kiskanmiyorum berbat hayatını nasıl kıskanayım
Berbat bir hayatın var çünkü.Madem burada hep kötü kalpli lucifer'lar var ve gelen yorumlar da en az kalplerimizin katran karası kadar çirkin; o zaman neden konu açıyorsunuz ki?
Silah zoruyla mı konu açtırıldı size.
Ayrıca sizinle tanışsam ben sizi sevmezdim.
Aaa insani tahrik edip edip yazmaya israrla teşvik edip niye kaciyorsun ya gel gel ben sana bani yedirecem gel sen kacmaArkadaşlar yorumlara dikkat edelim bence konu sahibi arkadaş bizi kışkırtıp bir kaç ban çıkartabilir bu konudan. Hiç gerek yok.. Kendi de okumayacagım, yazmayacağım dedi ama her mesaja cevap vermekten geri kalmıyor..
Şu cümle çok belirleyici oldu...Burdan bu mu cıktı şimdiyok kiskanmiyorum berbat hayatını nasıl kıskanayım
Senin okuma yazma var anladık ama anlama 0Berbat bir hayatın var çünkü.
Bak kadına mükemmel , 5 yıllık evli !
Cidden kıskançlık yapıyoruz
Aaa insani tahrik edip edip yazmaya israrla teşvik edip niye kaciyorsun ya gel gel ben sana bani yedirecem gel sen kacma
Sen yorma güzel beynini benim.icin üzülmene gerek yok bak uyku saatin çoktan geçmiş hadi git uyu sen yasitlarin çoktan yattı
ne kaddan da dolu bir piremsesÇok boş vaktin var senin belli . Değerli vaktimi senin gibi boş insanlara daha fazla ağırlayacağım hadi canım yandan yandan ....