- 8 Mayıs 2014
- 2.427
- 6.572
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Bana diyorsun da sen gezemeyeceksin sitede sabah olunca.Insan değilsiniz . Allah belanızı versin artık ne biçim insanlarsiniz siz .cani sıkıldığı için gelip burda konuyu bilmeyenler bile 50 kişi bi insana cullandiniz yazıklar olsun
Ağır tahrik var. Dilerim göz önünde bulundurulur.Boşversene biz okuduk da noldu.
Kimimiz 5 yiyecek, kimimiz 15
Zaten okudun da aklında ne kaldı desen 2 tane cümle kuramam.
Elle tutulur hiçbir yanı yoktu.
Salt banlamalık böyle.
Vallahi bilimsel olarak ergenlik yaşını söyleyip bilgi verdiğim için ban yersem şok olurumAğır tahrik var. Dilerim göz önünde bulundurulur.
Bir insanın ablası, hiç tanınmamasına ve anlatan kişinin, tek taraflı kendi penceresinden anlatmasına rağmen koruma gereği duyulmuşsa KISKANÇLIK tan kaynaklanıyor olanlar derim.
Önceki yorumumu okusanız aslında gayet mantıklı şeyler yazmıştım, örnek vermiştim ama görüyorum ki siz yorum değil destek arıyorsunuz.Çok komiksiniz
ablasi tatile gelmis bayanin istedigi yerde yuzmemislerVicdansizlar biriniz de alinti yapmadiniz mi? Tuh beğ
8 senelik üyesiniz, 8 bin küsur mesajınız var ama içeriği silince olay kapandı mı zannediyorsunuz?
Konu geri gelecek, siz de banlanacaksınız. Boşuna silmişsiniz.
Burdan bu mu cıktı şimdiyok kiskanmiyorum berbat hayatını nasıl kıskanayım
İyi ki okumadınız yoksa siz de bizim gibi ban alırdınız
Olaya bir de buradan bakmak lazım.
bence banlanmamalıyız yaİyi ki okumadınız yoksa siz de bizim gibi ban alırdınız
Olaya bir de buradan bakmak lazım.
ben anlatirdim ama anlatirken bile banlaniyorum yani o dereceKonu nerede ? Merak ettim olay nedir ?
Oooo the yürüyen ego yaniablasi tatile gelmis bayanin istedigi yerde yuzmemisler
daha sicak ama bayana gore pis olan bir sahile gitmek istemisler
ertesi gunlerde ablasi tatilini esiyle kendi tercihleri dogrultusunda gecirmis
gerisi ablasinin cocugunun haylazligi ablasinin mutsuzlugu psikolojik sorunlarinin varligi
konu sahibesinin esinin ailesinin kendisini ne kadar sevip ovdukleri ve kapaniş
muhattap olan banlaniyo o dereceOooo the yürüyen ego yaniAllah basta ablasina sonra muhattap olmak zorunda oldugu herkese sabir versin.
Anlatın lütfen nasıl olsa banlanacaksınız bari beni aydınlatıp öyle gidinben anlatirdim ama anlatirken bile banlaniyorum yani o derece