- 8 Mayıs 2014
- 2.427
- 6.572
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Onca sayfayı okudum nefret kusan yorum görmedim.Fazla hassas olabilir misiniz bugün?Bakin yeter artık . Hiç hoş değil burda yapılanlar. Bayram bayram yorum yazilacsksa konu sahibi haksız bile görülse bu şekilde kiskirtilip bi insana kötü sınır bozucu yorumlar yapılmaz . Resmen nefret kusar gibi yorum yapiyorsunuz. Saygılı insan gibi yorum yazılsa ben de böyle kiskirip sacmalamam. Yeter artık gerçekten .
Bilerek yaptım başka türlü burda yapılan muameleye karşılık vermem imkansz yorumlar baştan beri kışkırtıcı . Neyse artık bu kadar yeter . Bayram günü ayıp degilmi yeter biraz inansaniz çıkın yazmayın artıkHerkes tarafından sevilen, herkesle anlaşan insan olmak mümkün değil,şayet olunuyorsa orada ben insanlara yaranan ve sürekli şekil değiştirip karşıdaki insana göre hareket eden çıkarcı biri olduğunu düşünürüm. Kendi karakterini ve yapısını olduğu gibi ortaya koyan birinin herkes tarafından sevilmesi veya anlaşamadığı kimse olmaması mümkün değil. Çok komiksiniz
10 kişi birden bi insanın üstüne geliyor yazık degilmi bayram günü terbiyeszlik yapılan
Tmm yeter artık gerçekten ya az haklisin tmm mi yeter olur mu? Tmm yaOnca sayfayı okudum nefret kusan yorum görmedim.Fazla hassas olabilir misiniz bugün?
Olur yani bazen insan çiçeği böcek anlar.
Modu düşüktür o gün.
10 kişi birden bi insanın üstüne geliyor yazık degilmi bayram günü terbiyeszlik yapılan
Insanliktan anlamıyorsanız diyeceğim.hicvirsey yok yazık . Bayram günü ne yapsam bi kilif bulacaksanz bulmak isterseniz bulunur çok seyYazmiyim Yazmiyim diyorum dayanamıyorum..
Acıların çocuğu mode on.. Şimdi de mağdur edebiyatı.. Ağlarsınız da siz..
Yani kimin agresif olduğu belli şu yorumunuzdan.Tmm yeter artık gerçekten ya az haklisin tmm mi yeter olur mu? Tmm ya
Herkss sussun yeter .Siz önce kendi ayıbınıza bakın burda kardeş düşmanlığı yapıp sonra üstüme gelmeyin bilmem ne. Buradakilerin size arka çıkmasını beklemiyordunuz inşallah? Böyle kötüleyici bir konudan sonra..
Evet cnm sen haklısın . Iyi geceler cnm iyi bayramlar diliyorum .Yani kimin agresif olduğu belli şu yorumunuzdan.
Benim yapıcı yorumuma yaptığınız yorum cidden terbiyesizce.
İnsanların kızma ve bu kadar üstünüze gelme sebebi ablanız hakkında yazdığınız berbat vs den kaynaklı açıkcası ben düşmanım için diyemem, korkarım bugün yarın ne olur belli olmaz diye.Bakin yeter artık . Hiç hoş değil burda yapılanlar. Bayram bayram yorum yazilacsksa konu sahibi haksız bile görülse bu şekilde kiskirtilip bi insana kötü sınır bozucu yorumlar yapılmaz . Resmen nefret kusar gibi yorum yapiyorsunuz. Saygılı insan gibi yorum yazılsa ben de böyle kiskirip sacmalamam. Yeter artık gerçekten .
Herkss sussun yeter .
Tmm arkadaşım Sagol yorum için iyi gecelerİnsanların kızma ve bu kadar üstünüze gelme sebebi ablanız hakkında yazdığınız berbat vs den kaynaklı açıkcası ben düşmanım için diyemem, korkarım bugün yarın ne olur belli olmaz diye.
Hanımefendi konunuz kapanmadığı sürece burası susmayacak.Herkss sussun yeter .
Tmm cnm Sagol . Iyi gecelerYorum yapma hakkına sahibim. Kimsenin sus demesiyle susmuyorum. Konu kapanmadıgi sürece istediğimi yazarım sen beni susturacagina kendini sorgula
Tmm cnm . Sagol . Susmayın . Iyi gecelerHanımefendi konunuz kapanmadığı sürece burası susmayacak.
Tek çözüm yolu sizin susmanız eğer rahatsızsanız.
Bunun için de internetinizi kapatıp hatta ona bile gerek yok siteden çıkış yapmanız yeterli.
Sizin bir kardes olarak ablanıza ve onun hayatina yazdıklarınız ayıp değil mi ? Biz bunu eleştirince neden suçlu olduk ? Sizce güzel bir üslup muydu o bir kardes olarak yok berbat hayatı yok o söyle yok o böyle yazmak10 kişi birden bi insanın üstüne geliyor yazık degilmi bayram günü terbiyeszlik yapılan
Susmayacağım tabii ki.Tmm cnm . Sagol . Susmayın . Iyi geceler
Sağol cnm iyi gecelerSizin bir kardes olarak ablanıza ve onun hayatina yazdıklarınız ayıp değil mi ? Biz bunu eleştirince neden suçlu olduk ? Sizce güzel bir üslup muydu o bir kardes olarak yok berbat hayatı yok o söyle yok o böyle yazmak
Yok ablasını sorguluyor.Yorum yapma hakkına sahibim. Kimsenin sus demesiyle susmuyorum. Konu kapanmadıgi sürece istediğimi yazarım sen beni susturacagina kendini sorgula