- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.665
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Zaten bir derdim var da yorum yapanlar hep nefret kusuyor hep olumsuz yorumlar yapiliyir burda . Biliyor musunuz yollar önce konu actigimda sen sakin o adamla evlenme hemen bosanirsin diyolardi 5 yıllık evliyim çok da mutluyum . Buraya yazdığım iki satırla kimse kisiligimi belirleyemez benim .Verdiğiniz cevaplarda korkunç. Bakın pek çok kişi aynı şeyi yazıyorsa , bir tuhaflık gerçekten vardır.
Ayrıca siz de biz de burada anlattığımız kadarız.
Bu şekilde anlatan sizsiniz.
Peki bu konuyu ablanızla paylaştınız mi hiç ? Neden böylesin söyle olalım böyle olalım dediniz mi ? Ablam söyle ben söyleyim demek dışında ilişkiniz için ne gibi bir cabaniz oldu ? Ailenizin aynı zamanda ne gibi bir çabası oldu ? Birde bazı insanlar sever ama fazla samimi olamaz ablanız da o tiplerden belliki onu öyle kabul edip ,sürekli beklentiye girmik yerine ilişkinizi minimal ve seviyeli düzeyde tutsaniz daha iyi olmaz mıHic kaprisli biri değilimdir . Etrafimda hic kimse simdiye kadar bunu söylemedi. Burada iki satır yazıyla bunu kimse belirleyemez zaten .
Biraz beni anlamaya çalışın . 10 kere ayaklarina gidiyorum hicbir ilgi değer göremiyorum gel bunu yapalım yok gel buraya gidelim yok gel yegenime beraber bakalim yok herseye yok ben ne yapicam peki baska
Adam iyi olduğu için mutlusunuzdur. Bir de kocanıza sormak lazım.Zaten bir derdim var da yorum yapanlar hep nefret kusuyor hep olumsuz yorumlar yapiliyir burda . Biliyor musunuz yollar önce konu actigimda sen sakin o adamla evlenme hemen bosanirsin diyolardi 5 yıllık evliyim çok da mutluyum . Buraya yazdığım iki satırla kimse kisiligimi belirleyemez benim .
Yardım edecek birşey bulamadım açıkçası, herkes beni seviyor, ablam böyle kötü şöyle kötü, hayatı berbat yazan sizsiniz, stresli olanda...Malesef olanı yazdim kendi kötü huylarımı d yazdım ama siz de gece gece yorum yapip yardim yerine elestri yaparak kendi stresinizi atma yöntemini bulmussunuz orası belli
Konunuz cidden okunamayacak kadar uzun. Ama sırf şu yorumunuza istinaden söylüyorum. Bir kardeş ablasının hayatı hakkında böyle konuşabilir mi ya.Burdan bu mu cıktı şimdiyok kiskanmiyorum berbat hayatını nasıl kıskanayım
zaten siniride buna abla tınlamıyor o zoruna gidiyorBabası ablasına küfür etmiş ya hanımefendi de keyfe gelmiş resmen.
Evin sevilen ponçik kızı sendromu bu. Herkes en çok beni sever , ben evin göz bebeğiyim.
Zaten bir derdim var da yorum yapanlar hep nefret kusuyor hep olumsuz yorumlar yapiliyir burda . Biliyor musunuz yollar önce konu actigimda sen sakin o adamla evlenme hemen bosanirsin diyolardi 5 yıllık evliyim çok da mutluyum . Buraya yazdığım iki satırla kimse kisiligimi belirleyemez benim .
Biliyor musunuz hep bir kız kardeşim olsun istemişimdir. Ama bu ilişkiyi görünce iyi ki kardeşlerim erkek diyorum.zaten siniride buna abla tınlamıyor o zoruna gidiyor
ablanin dunyasi güccük hanimin etrafinda dönmüyor çünkü
Uzun bi yorum yazmıştım ama sonrasında bu cevabınızı gördüm.Burdan bu mu cıktı şimdiyok kiskanmiyorum berbat hayatını nasıl kıskanayım
Ben yoruma gıcıklık olsun diye bilerek yazdım belki ? Çünkü burda konuya değil konu acani asagilamaya yönelik yapılıyor tüm.yiorumlar stres atma yeri olmuş resmenKonunuz cidden okunamayacak kadar uzun. Ama sırf şu yorumunuz istinaden söylüyorum. Bir kardeş ablasının hayatı hakkında böyle konuşabilir mi ya.
Ablamla ben çok problemli büyüdük buna rağmen ablam üzülsün alt dudağı titresin benim içim içim cayır cayır yanar.
Ablamın berbat hayatının nesini kıskanayım cümlenizi görünce ecinni görmüş gibi oldum.
Hiç hoş değil. Oldukça tuhaf
Çok komiksinizUzun bi yorum yazmıştım ama sonrasında bu cevabınızı gördüm.
Bence konuşmaya değer bir şey bırakmamışsınız bu cevap ile.
İnsanın böyle bir kardeşinin olması ne kadar acı.
Keşke ablanızdan önce kendinizi eleştirmeyi deneseniz.
Ben yoruma gıcıklık olsun diye bilerek yazdım belki ? Çünkü burda konuya değil konu acani asagilamaya yönelik yapılıyor tüm.yiorumlar stres atma yeri olmuş resmen
Bende hep kiz kardeşim olsun isterdim. Hatta kızım oldu ikinci bebeğim kız olsun diye dua etmiştim ki iki kız kardeş olsunlar ama erkek çocuk nasip oldu. Allah kardeşin de hayırlısını versin..Biliyor musunuz hep bir kız kardeşim olsun istemişimdir. Ama bu ilişkiyi görünce iyi ki kardeşlerim erkek diyorum.
Gerçekten bu tarz şeyleri görünce ben çok üzülüyorum.
Çok kalpten birsey sormak istiyorum. Neden bu kadar sert ve saygısız cevaplar veriyorsunuz? Kimse size hakaret etmedi , yanlış birsey yazmadı ablanizi olduğu kadar sizi ve üslubunuzu eleştirdi .belki harika bir insansinızdir fakat yazdıklarınızla bunu yansitamadiginizi aksine saygıdan yoksun bir yazı olduğunu belirtti insanlar . Burda insanlar size ayna olmaya çalışıyor. Samimi olarak kendinizi sorgulasaniz daha iyi olmaz mı ? Konu açmanın mantığı farklı fikirler gerekirse eleştiriler alıp başka bakış acıları edinmek fikir üretmek değil mi ? Burda ablanıza bizde sizin gibi giydirsek daha mı iyi olurdu ? Aksine sizin bi dk o benim ablam düzgün konuşun demeniz gerekmez miydi ? Lütfen özeleştiri yapın .Zaten bir derdim var da yorum yapanlar hep nefret kusuyor hep olumsuz yorumlar yapiliyir burda . Biliyor musunuz yollar önce konu actigimda sen sakin o adamla evlenme hemen bosanirsin diyolardi 5 yıllık evliyim çok da mutluyum . Buraya yazdığım iki satırla kimse kisiligimi belirleyemez benim .
Amin amin çok haklısın .Bende hep kiz kardeşim olsun isterdim. Hatta kızım oldu ikinci bebeğim kız olsun diye dua etmiştim ki iki kız kardeş olsunlar ama erkek çocuk nasip oldu. Allah kardeşin de hayırlısını versin..