- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
hoşgeldiniz malum sorulara geçelim ne kadar süredir bebek istiyorsunuz, evleneli ne kadar oldu hiç korundunuz mu sorgu hakimi gibi oldu :)
tamam canım senide ekliyorum listemize hoşgeldin aramızamerhaba arkadaşlarnasılsınız? benimde bat 5 aralık:18: sohbetinize katılayım istedim beraber bekleyelim bebişlerimizi
Hoşgeldin canım sefa getirdin ..beklioruz bakalım inşllh hiçbirimiz olmayız
tamam canım senide ekliyorum listemize hoşgeldin aramıza
sıra sütununu sildim canım şimdi daha ne olduKarıstı yani olsun eline sağlık uğraşmışın canım allah razı olsun
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]bat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kovboy[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]123izmr[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmerkul
[/TD]
[TD]2 aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurerdem[/TD]
[TD]3-4 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chocolatechips[/TD]
[TD]​5 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sssp[/TD]
[TD]6-7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]weltttew[/TD]
[TD]7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edsofi[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrtm[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sebus09[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sesszsedasz[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bademtrak[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]afyonluyuz[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cycas[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delinefsim[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Canım aklıma bişi geldi sonradan ekliceğimizecanım zaten bat ın 8 inde yazıyor o ününde sıralama yaptım kaç kişiyiz diye şimdii nasıl yaptım önce editör seçeneğimi değiştirdim gelişmiş editör yaptım ardından zaten bu mesaj için yazılan sayfadaçıkıyor ama şimdi şeyi bilmiyorum yeni arkadaşları nasıl eklicem diye
hoşbuldum canım...hemen cevap vereyim,7 aydır bebiş istiyorum,8 ay kadar korundum....hala bekliyorum bebişimi bakalım ne zaman geleceklersen ne zamandır bekliyosun canım?
benim için farketmez çok eğelneceli oluyor yeni umutlar eklemek istersen dediğin gibi yaparız 30 una kadar bekleriz tahmin ettim telden girdiğinin benim sıraları görmediğindenCanım aklıma bişi geldi sonradan ekliceğimize
Kasımın 30a kadar gelen arkdaşlar gelsin nasıl olsa aralığın batını beklioruz 30 kasımda hepsini yazarz bende tblo denicem sağolsun eşim gasp etti bilğisayarı zor giriorum telden hepinizle konuşmak istiorum ama telden olmuoorrr yaw zor
valla biz hiç korunmadık daha nişanlıyken bebek isimleri düşünüp hayal kuruyorduk evlendikten 4 ay sonra ben başladım neden olmuyor demeye ve soğan kürü uyguladım o ay hamile kaldım HCg 40 çıktı bir hafta içinde adet oldum 1. kimyasal ,sonra üzerinden 3 ay geçti bi daha kaldım gene kimyasal tüm hormon tahlillerim yapıldı ultrason takiplerim smear testim enfeksiyonum bile yok sonra bal tarçın çörek otu kullandım gene hamile kaldım bu sefer 140 civarında çıktı hcg oda gitti. en son ağustos ayında incir kürü yaptım gene hamile kaldım hatta çok umutlanmıştım hcg 560 a kadar çıktı ama oda kimyasal çıktı 10 gün içinde adet oldum bu ay sonunda bende sapıttım hepsini birdem kullanıyorum bakalım nolucak :) çok uzun oldu benim hikayem böyle
yaa bak aklıma birşey daha geldi gerçi yapmışsınız belki ama ben genede söyleyim eşin test yaptırdımı bu gibi kimyasal gebelik tekrarlarında yumurta yada sperm kalitesiz olduğu için tam yerleşme gerçekleşmiyor olabilir. hatta genetik testlerde olmuyormuş sanırım onlarıda bu sitede okumuştum çok kapsamlı bilmiyorum onlara yönelin isterseniz sonuçta sizde döllenmede sıkıntı yok ama embriyo sağlıklı olmuyor sanırım umarım bu ay sağlıklı nur topcuklarınız olurvalla biz hiç korunmadık daha nişanlıyken bebek isimleri düşünüp hayal kuruyorduk evlendikten 4 ay sonra ben başladım neden olmuyor demeye ve soğan kürü uyguladım o ay hamile kaldım HCg 40 çıktı bir hafta içinde adet oldum 1. kimyasal ,sonra üzerinden 3 ay geçti bi daha kaldım gene kimyasal tüm hormon tahlillerim yapıldı ultrason takiplerim smear testim enfeksiyonum bile yok sonra bal tarçın çörek otu kullandım gene hamile kaldım bu sefer 140 civarında çıktı hcg oda gitti. en son ağustos ayında incir kürü yaptım gene hamile kaldım hatta çok umutlanmıştım hcg 560 a kadar çıktı ama oda kimyasal çıktı 10 gün içinde adet oldum bu ay sonunda bende sapıttım hepsini birdem kullanıyorum bakalım nolucak :) çok uzun oldu benim hikayem böyle
iyi tarafından bakarsak en azından hamile kalabılıyosun canım....eşinde ve sende sorun yok demek ki....tabiki üç seferde bebeğin seninle olsaydı iyi olurdu ama demekki hayırlısı buymuş......hayırlı zamanda gelsınlerde biraz beklemıs olalım...
benimde eşim korundu ben ilac falan almadım ama neden böyle oldu anlamadım...genel muayenemi oldum sorun yok dediğin gibi enfeksiyon bile yok ama masaallah adetim tam zamanında gelir....inş bu ay gelir bebeklerimiz
hoşbuldum canım.... inş gelir bebişlerimiz? ne zamandır bekliyosun canım melegini?
yaa bak aklıma birşey daha geldi gerçi yapmışsınız belki ama ben genede söyleyim eşin test yaptırdımı bu gibi kimyasal gebelik tekrarlarında yumurta yada sperm kalitesiz olduğu için tam yerleşme gerçekleşmiyor olabilir. hatta genetik testlerde olmuyormuş sanırım onlarıda bu sitede okumuştum çok kapsamlı bilmiyorum onlara yönelin isterseniz sonuçta sizde döllenmede sıkıntı yok ama embriyo sağlıklı olmuyor sanırım umarım bu ay sağlıklı nur topcuklarınız olur
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]bat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kovboy[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]123izmr[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmerkul
[/TD]
[TD]2 aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurerdem[/TD]
[TD]3-4 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chocolatechips[/TD]
[TD]​5 aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sssp[/TD]
[TD]6-7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]weltttew[/TD]
[TD]7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edsofi[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrtm[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sebus09[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sesszsedasz[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bademtrak[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]afyonluyuz[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cycas[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delinefsim[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Şu bebek isteğimiz geçen sene aralıktan beri ama temmzda ameliyt oldum 1 ay doğum kntrol hapı içtim sonrki ay yumurta tkibi yptrdk. İlşkiyi beceremedk . :) şimdi ovulasyon takibi yapıorum kendim ilkdefa bu ay deniyorum. Yaptım olacak :) 3 aydr uğraşıyorum işte tatlm :) sende nasıl uğraşıosun canm nezamndr ?
saol canım benim eşiminde tüm sperm testlerini yaptırdık genetik taramamda homozigot yani sorun yok bugünkü bilenen rahim filmi dışında ki döllenme olduğuna göre onda da bir tıkanıklık yok hepsi yapıldı rabbimin nasibi daha öncede dediğim gibi biz anca yumurtluyoruz yumurtaya can veren rabbim hepimize nasip eder inşallah
valla biz hiç korunmadık daha nişanlıyken bebek isimleri düşünüp hayal kuruyorduk evlendikten 4 ay sonra ben başladım neden olmuyor demeye ve soğan kürü uyguladım o ay hamile kaldım HCg 40 çıktı bir hafta içinde adet oldum 1. kimyasal ,sonra üzerinden 3 ay geçti bi daha kaldım gene kimyasal tüm hormon tahlillerim yapıldı ultrason takiplerim smear testim enfeksiyonum bile yok sonra bal tarçın çörek otu kullandım gene hamile kaldım bu sefer 140 civarında çıktı hcg oda gitti. en son ağustos ayında incir kürü yaptım gene hamile kaldım hatta çok umutlanmıştım hcg 560 a kadar çıktı ama oda kimyasal çıktı 10 gün içinde adet oldum bu ay sonunda bende sapıttım hepsini birdem kullanıyorum bakalım nolucak :) çok uzun oldu benim hikayem böyle
Ooff senin hikayende sormuş be kardeşim ağlıcam şimdi vala zaten duygusalımkimyasalında ilk defa duydum yalancı gebelik gibi bişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?