selam kızlar benim de 9 aralık hadi bakalım kimler sevinecek ama inşallah hepimiz seviniriz ..... şimdiden bol çalışmalı günler :)
zeynep hanım ALLAH yardımcınız olsun gerçekten insan sabrını her yönüyle zorlayacak bir süre geçirmişsiniz inşallah rabbim sizi daha fazla bekletmez tez vakitte başta sizin ve cümlemizin göbişlerini meleklerimizle doldurur inşallah
Ooff senin hikayende sormuş be kardeşim ağlıcam şimdi vala zaten duygusalımkimyasalında ilk defa duydum yalancı gebelik gibi bişimi
gecmiş olsun canım....inş bebişin seninle olur.....ben aslında ovulasyon testi hiç yapmadım,yapsam bari.....7 aydır bebiş istiyoruz ama daha beklemedeyiz canım...doktora giittim sorun yok ama ovulasyonu mu tutturamıyoruz nedir anlamadım ki ....sen ne yaptın kür falan uyguluyo musun ?
beim reglimde aynı gün bakalım inş sevinenlerden oluruz
henüz erken canım günün 1 kaç gün geçsinde öyle yap sonra hüsrana uğrama sabret biraz belirtin varmı..?
daha çıkmaz canım boşuna üzülürsün biraz zor olacak ama beklemelisin
beim reglimde aynı gün bakalım inş sevinenlerden oluruz
bat 2 inşallah aşılamam tutarda gelmez :)
Merhaba arkadaslar hepimizin dilegi bir saglikli bi evlat bende 5 aydir deniyorum prolaktinim yuksekti dostinex kullandim bu ay insallah adet olmam batim 8 aralik hadi hayirlisi isteyen herkese aratmadan versin rabbim...
beklemek coooook zor ama yaa:)
Kızlar kasıklarımda yara gibi bi acı var ama ağrımıyo hareket ettiğimde acıyo işerken afedersiniz acıyo .. Acaba bi problem mi vardır böle bişi hissedenler varmı vea fikir yürütenler. çok korkuorum bişi çıkar die 3 4 gündür aynı hissi yaşıorum geçmedi bu gece ayağıma sıcak su koycam. üşütmüş olsam sürekli tuvalete çıkarım ve acı olmaz .. Ama anlamadım oofff cok anımı sıktı .. Sizce doktoruma gitmelimiyim ?
cnm bende 12 yıllık evliyim ilk 3 ay tek korunduk korunmamızada gerek yokmuş aslında ben hiç hamile kalamadım henüz ilaç tedavileri aşılama tüp anlayacagın herşeyi denedik ama hepsi olumsuz sonuclandı bu ay tekrar ba§ladım tedaviye yeni bi doktorla oda yumurtaların durumuna göre aşılama yapacagını sòledi hayırlısı allahtan
idrar yolu enfeksiyonu muhtemelen, yarın bi dr.a görün, antibiyotiksiz geçmez ilk defa olduysa, bol bol da su iç:13:
allah allah ben çok temizimdir ama dışarda da biyere girmem ooofff yaa valla mıhaftaya gidim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?