kaçında canım senide ekleyim tablomuza
15 ay oldu canım evlendiğimiz günden beri ama benim sıkıntılarım çıktı çok şükür tedavi oldum bu ay sıfırdan başlıyorumcnm ne zamandan beri cocuk istiyosun
15 ay oldu canım evlendiğimiz günden beri ama benim sıkıntılarım çıktı çok şükür tedavi oldum bu ay sıfırdan başlıyorum
amiin canım benim sağol sizin ne kadar olduinş. bu ay yüzün güler cnm Rabbim emeklerini boşa çıkartmaz
amiin canım benim sağol sizin ne kadar oldu
rabbim hakkında hayırlısını versin canım inşallah bu yeni başlangıç güzel meleklerinle sonuçlanırcnm bende 12 yıllık evliyim ilk 3 ay tek korunduk korunmamızada gerek yokmuş aslında ben hiç hamile kalamadım henüz ilaç tedavileri aşılama tüp anlayacagın herşeyi denedik ama hepsi olumsuz sonuclandı bu ay tekrar ba§ladım tedaviye yeni bi doktorla oda yumurtaların durumuna göre aşılama yapacagını sòledi hayırlısı Allahtan
rabbim hakkında hayırlısını versin canım inşallah bu yeni başlangıç güzel meleklerinle sonuçlanırben bir buçuk yıl bile olmadı ama nasıl üzülüyorum rabbim sen ve senin gibilere sabır versin güzel sonuçlara inaşllah
hoşgeldin canım ekliyorum senide tabloya yani bunun için uğraşacağım biraz acamiyim bu tablo olayında bu arada geçmiş olsun bu kimyasallar için araştırma yapıldımı progesteronuna falan bakıldımı?
Ovulasyonu da kulln canım yanında yumurtlama gününü iyi biliomusun.. şartlandırma en iyisini yapıosun valaa
bi an kendimi gördüm bende laborantım kollarım delik deşik oldu şu son 1 haftada 5 kez kan verdim bazen keşke bu kadar içinde olmasaydım diyorum zaten o zaman bu kadar düşünmezdim bilmezdimteşekkür ederim canım ben hemşireyim tüm tahlillerimi sürekli rahatça yaptırıyorum bir sorunum yok benimde eşiminde ama rabbim nasip etmeden kul napsın anca yumurtluyoruz :) alternatif tıpta baya bir denedim hepsinden sonra da gebe kaldım ama yok tutunmuyor bizim çocuk
cnm bende 12 yıllık evliyim ilk 3 ay tek korunduk korunmamızada gerek yokmuş aslında ben hiç hamile kalamadım henüz ilaç tedavileri aşılama tüp anlayacagın herşeyi denedik ama hepsi olumsuz sonuclandı bu ay tekrar ba§ladım tedaviye yeni bi doktorla oda yumurtaların durumuna göre aşılama yapacagını sòledi hayırlısı Allahtan
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]sıra[/TD]
[TD]isim[/TD]
[TD]bat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]kovboy[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]123izmr[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]esmerkul
[/TD]
[TD]2 aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nurerdem[/TD]
[TD]3-4 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]sssp[/TD]
[TD]6-7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]weltttew[/TD]
[TD]7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]edsofi[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]mrtm[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]sebus09[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]sesszsedasz[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]bademtrak[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]afyonluyuz[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]cycas[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]delinefsim[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bi an kendimi gördüm bende laborantım kollarım delik deşik oldu şu son 1 haftada 5 kez kan verdim bazen keşke bu kadar içinde olmasaydım diyorum zaten o zaman bu kadar düşünmezdim bilmezdim
bu durumda daha vakti değil diyoruz inşallah hayırlı zamanlarda gelecek bebişlerimiz
canım zaten bat ın 8 inde yazıyor o ününde sıralama yaptım kaç kişiyiz diye şimdii nasıl yaptım önce editör seçeneğimi değiştirdim gelişmiş editör yaptım ardından zaten bu mesaj için yazılan sayfadaçıkıyor ama şimdi şeyi bilmiyorum yeni arkadaşları nasıl eklicem diye
merhaba arkadaşlarnasılsınız? benimde bat 5 aralık:18: sohbetinize katılayım istedim beraber bekleyelim bebişlerimizi
canım en sağda yazıyor acaba sende gözükmüyormu ? ilk baştakiler sıra sayısıBengene yanlış yerdeim 8 . Bat günlerini yazmıon mu tatlm bat kişilerini mi yazıon
merhaba arkadaşlarnasılsınız? benimde bat 5 aralık:18: sohbetinize katılayım istedim beraber bekleyelim bebişlerimizi
amiin canım inşallahaynen öyle benimde eşim laborant kanımı o alıyor en azından biraz nazlı geçirebiliyorum :) zor süreçler rabbim inşallah bizim de yüzümüze güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?