Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aralikk bitti Kizlarrr herkese iyi yillar saglikli bebislii yıllar diliyorum :))) 2014 bizlere şans getirirr umarmm kucaklar dolarr bebislerle :))) isteyen herkese bu sene versin Rabbim :))
ben ocak topiği acıcam tatlım oraya gelirler :):):):):):)Artık bu topik sahipsiz mi kaldı. Kimsecikler uğramıyoooor.. :44:
allah çok büyük tatlım olur olur :):)evet yeni yıl hediyes, bebiş beklerken saat 12 geçtikten sonra kırmızlar geldi bir dahaki aya artık kısmetse çalışmalara devam hepinize iyi yıllara arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun![]()
Evet gercekten bu topik uğurlu geldi ilk denememize rağmen sanırım bende hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
baaakk ne güzel şimdi kafama takılan sana telefonda 120 yerine 20 mi demişleramannn neyse çok sevindim bebeişin seninle inşallah bizimkilerde hemencik gelir :2:
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin burdaki herkese dua ediyoruminş canım Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
İyi canım çok şükür yarın kan testi yaptırcam o zaman tam olarak inanıcam hamiş olduğumatatlım hamileliknasıl gidiooorrrr :))))))
Bu konu için 3 farklı doktora gittim üçü de gebelikte sorun olmaz sezaryen ile beraber alınır dedi önceki doğumda sezaryen idi. Adı yorumunuz tekrar kafamı karıştırdıdermoid olmasın o :)bende de vardı aldrdım . ama o bi timör habern olsun.. git gide büyüyo keşke aaldrsaydın bide kötü huylumu iii huylumu bilmiosunn. benm doktorum o şeklde de hamile kalırsın ama çocuğun la bir büyüyebilir dedi ama yumurtlama ilaçlarından da büyüyomuş kanser riskide var . onu süreklikontrol ettir ahhhh arkadaşım nie ameliyat olmassınz ya . ben çocuk için aldrdım öle bi telaşım olmasın die . onu mu düşüncem çocuğumu yani dimi ama :)