• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

arkadaşlar bende 2 ay önce bi kimyasal gebelik yaşadım... Hamile olduğumu anladım 5 gün sonra düşürdüm arkadaşın biri yazmış ya keşke hamile olmasaydım dersiniz bu öyle bi durumdu 5 gün bile olsa o duyguyu öyle hissettim ki anlatamam... Sonuç o yazıyı yazan arkadaşın da dediği gibi hayırlısı olsun demeliyiz emin olun 5 gün 10 gün bile olsa siz anne oluyosunuz ve kaybediyosunuz Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin kimseyi evladının acısıyla da sınamasın.... yok şöyle yok böyle çok takıntı yapmamak gerekiyo Rabbim herkese hakkında hayırlısını versin...:nazar:

kızlar bu ay benimde olmadı geldi kırmızılaar :( ocakta bakalım kısmetsee artık denemelere devaaam :54:

evet yeni yıl hediyes, bebiş beklerken saat 12 geçtikten sonra kırmızlar geldi bir dahaki aya artık kısmetse çalışmalara devam hepinize iyi yıllara arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun :9:

kızlar merhaba benim bat bugün daha adet olmadım dün açık kahverengi akıntım oldu bugün hiçbirşey yok. 1 haftadır kasıklarım ağrıyor batma şeklinde hayırlısı bakalım bekliyorum heyecanla... sizlerde durumlar nasıl....

Aralikk bitti Kizlarrr herkese iyi yillar saglikli bebislii yıllar diliyorum :))) 2014 bizlere şans getirirr umarmm kucaklar dolarr bebislerle :))) isteyen herkese bu sene versin Rabbim :))

benim bat ayın 10 nu :4: bekle de gelsin hiiiç omidim yok bu ay o kadar çalışmamıza rağmen:31:

kızlarrrrr ocak topiği acıcam .. aralık topiğim baya kişiye uğurlu geldi hami,lelikle ilğili topikler bile açtılar :):) darısı bizim başımıza :):):)

Evet gercekten bu topik uğurlu geldi ilk denememize rağmen sanırım bende hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin:16:

baaakk ne güzel şimdi kafama takılan sana telefonda 120 yerine 20 mi demişler :53: amannn neyse çok sevindim bebeişin seninle inşallah bizimkilerde hemencik gelir :2:

mrh canım,k.bakmayın net yoktu oyüzden yazamadım.Canım ilk tahlilde sonucu telden dr söyledi,ya o 120 demiş ben 20 anlamışım ya da kendisi yanlış söylemiş.Ama değer düşük görünüyo p.tesi tekrar bakalım demişti ve şükür ki 2022 olmuştu değerim.Allah ım herkesin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun benimkini de inşallah..

inş canım Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin burdaki herkese dua ediyorum:16:
tatlım hamileliknasıl gidiooorrrr :))))))
İyi canım çok şükür yarın kan testi yaptırcam o zaman tam olarak inanıcam hamiş olduğuma:49:

dermoid olmasın o :)bende de vardı aldrdım . ama o bi timör habern olsun.. git gide büyüyo keşke aaldrsaydın bide kötü huylumu iii huylumu bilmiosunn. benm doktorum o şeklde de hamile kalırsın ama çocuğun la bir büyüyebilir dedi ama yumurtlama ilaçlarından da büyüyomuş kanser riskide var . onu süreklikontrol ettir ahhhh arkadaşım nie ameliyat olmassınz ya . ben çocuk için aldrdım öle bi telaşım olmasın die . onu mu düşüncem çocuğumu yani dimi ama :)
Bu konu için 3 farklı doktora gittim üçü de gebelikte sorun olmaz sezaryen ile beraber alınır dedi önceki doğumda sezaryen idi. Adı yorumunuz tekrar kafamı karıştırdı

Back