• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

amiin canım benim sağol sizin ne kadar oldu :3:

cnm bende 12 yıllık evliyim ilk 3 ay tek korunduk korunmamızada gerek yokmuş aslında ben hiç hamile kalamadım henüz ilaç tedavileri aşılama tüp anlayacagın herşeyi denedik ama hepsi olumsuz sonuclandı bu ay tekrar ba§ladım tedaviye yeni bi doktorla oda yumurtaların durumuna göre aşılama yapacagını sòledi hayırlısı Allahtan

cnm bende 12 yıllık evliyim ilk 3 ay tek korunduk korunmamızada gerek yokmuş aslında ben hiç hamile kalamadım henüz ilaç tedavileri aşılama tüp anlayacagın herşeyi denedik ama hepsi olumsuz sonuclandı bu ay tekrar ba§ladım tedaviye yeni bi doktorla oda yumurtaların durumuna göre aşılama yapacagını sòledi hayırlısı Allahtan
rabbim hakkında hayırlısını versin canım inşallah bu yeni başlangıç güzel meleklerinle sonuçlanır :34: ben bir buçuk yıl bile olmadı ama nasıl üzülüyorum rabbim sen ve senin gibilere sabır versin güzel sonuçlara inaşllah

rabbim hakkında hayırlısını versin canım inşallah bu yeni başlangıç güzel meleklerinle sonuçlanır :34: ben bir buçuk yıl bile olmadı ama nasıl üzülüyorum rabbim sen ve senin gibilere sabır versin güzel sonuçlara inaşllah

aminnnnn cnm çok sagol tabiki zor dönemler geçiriyo insan kendi derdin yetmiyomuş gibi bide çevredekilere dert anlat ben artık kimseyle paylaşmıyorum böle şeyleri elimden geldigince tedavi dönemi insanı yıpratıyo hem maddi hemde manevi ama böle olmasındada bi hayır vardır

hoşgeldin canım ekliyorum senide tabloya yani bunun için uğraşacağım biraz acamiyim bu tablo olayında bu arada geçmiş olsun bu kimyasallar için araştırma yapıldımı progesteronuna falan bakıldımı?

teşekkür ederim canım ben hemşireyim tüm tahlillerimi sürekli rahatça yaptırıyorum bir sorunum yok benimde eşiminde ama rabbim nasip etmeden kul napsın anca yumurtluyoruz :) alternatif tıpta baya bir denedim hepsinden sonra da gebe kaldım ama yok tutunmuyor bizim çocuk

Ovulasyonu da kulln canım yanında yumurtlama gününü iyi biliomusun.. şartlandırma en iyisini yapıosun valaa

artık okadar usta oldum ki canım kendimle ilgili herşeyimi biliyorum ovu. test de aldım onuda yapıyorum ama yumurtladığımı da hissediyorum zaten amaaaaaaaaaan olucağı varsa olur nediyim artık :)

teşekkür ederim canım ben hemşireyim tüm tahlillerimi sürekli rahatça yaptırıyorum bir sorunum yok benimde eşiminde ama rabbim nasip etmeden kul napsın anca yumurtluyoruz :) alternatif tıpta baya bir denedim hepsinden sonra da gebe kaldım ama yok tutunmuyor bizim çocuk
bi an kendimi gördüm bende laborantım kollarım delik deşik oldu şu son 1 haftada 5 kez kan verdim bazen keşke bu kadar içinde olmasaydım diyorum zaten o zaman bu kadar düşünmezdim bilmezdim :14:
bu durumda daha vakti değil diyoruz inşallah hayırlı zamanlarda gelecek bebişlerimiz :34:

zeynep hanım ALLAH yardımcınız olsun gerçekten insan sabrını her yönüyle zorlayacak bir süre geçirmişsiniz inşallah rabbim sizi daha fazla bekletmez tez vakitte başta sizin ve cümlemizin göbişlerini meleklerimizle doldurur inşallah

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]sıra[/TD]
[TD]isim[/TD]
[TD]bat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]kovboy[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]123izmr[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]esmerkul
[/TD]
[TD]2 aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nurerdem[/TD]
[TD]3-4 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]sssp[/TD]
[TD]6-7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]weltttew[/TD]
[TD]7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]edsofi[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]mrtm[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]sebus09[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]sesszsedasz[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]bademtrak[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]afyonluyuz[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]cycas[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]delinefsim[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bengene yanlış yerdeim 8 . Bat günlerini yazmıon mu tatlm bat kişilerini mi yazıon

bi an kendimi gördüm bende laborantım kollarım delik deşik oldu şu son 1 haftada 5 kez kan verdim bazen keşke bu kadar içinde olmasaydım diyorum zaten o zaman bu kadar düşünmezdim bilmezdim :14:
bu durumda daha vakti değil diyoruz inşallah hayırlı zamanlarda gelecek bebişlerimiz :34:

aynen öyle benimde eşim laborant kanımı o alıyor en azından biraz nazlı geçirebiliyorum :) zor süreçler rabbim inşallah bizim de yüzümüze güler

merhaba arkadaşlar:3: nasılsınız? benimde bat 5 aralık:18: sohbetinize katılayım istedim beraber bekleyelim bebişlerimizi :16:

canım zaten bat ın 8 inde yazıyor o ününde sıralama yaptım kaç kişiyiz diye şimdii nasıl yaptım önce editör seçeneğimi değiştirdim gelişmiş editör yaptım ardından zaten bu mesaj için yazılan sayfadaçıkıyor ama şimdi şeyi bilmiyorum yeni arkadaşları nasıl eklicem diye :52:

Karıstı yani olsun eline sağlık uğraşmışın canım allah razı olsun

merhaba arkadaşlar:3: nasılsınız? benimde bat 5 aralık:18: sohbetinize katılayım istedim beraber bekleyelim bebişlerimizi :16:

hoşgeldiniz malum sorulara geçelim ne kadar süredir bebek istiyorsunuz, evleneli ne kadar oldu hiç korundunuz mu sorgu hakimi gibi oldu :)

Back