valla biz hiç korunmadık daha nişanlıyken bebek isimleri düşünüp hayal kuruyorduk evlendikten 4 ay sonra ben başladım neden olmuyor demeye ve soğan kürü uyguladım o ay hamile kaldım HCg 40 çıktı bir hafta içinde adet oldum 1. kimyasal ,sonra üzerinden 3 ay geçti bi daha kaldım gene kimyasal tüm hormon tahlillerim yapıldı ultrason takiplerim smear testim enfeksiyonum bile yok sonra bal tarçın çörek otu kullandım gene hamile kaldım bu sefer 140 civarında çıktı hcg oda gitti. en son ağustos ayında incir kürü yaptım gene hamile kaldım hatta çok umutlanmıştım hcg 560 a kadar çıktı ama oda kimyasal çıktı 10 gün içinde adet oldum bu ay sonunda bende sapıttım hepsini birdem kullanıyorum bakalım nolucak :) çok uzun oldu benim hikayem böyle
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]sıra[/TD]
[TD]isim[/TD]
[TD]bat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]kovboy[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]123izmr[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]esmerkul
[/TD]
[TD]2 aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]sssp[/TD]
[TD]6-7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]edsofi[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]mrtm[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]sebus09[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]sesszsedasz[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]bademtrak[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]afyonluyuz[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]cycas[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]delinefsim[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
aa aşılama yaptırdın ayy inşşllh tutar allah yardımcın olsun
kızlar ben geldim.. ama bat ne bilmiyorum azıcık yardımıcı olursanız bende listeye katılabilirim :)
kızlar ben geldim.. ama bat ne bilmiyorum azıcık yardımıcı olursanız bende listeye katılabilirim :)
Arkadaşlar benimde bat 12 Aralık .. Hayırlısı olur umarım ...
şekerim bat adet olacağın tarih :)
canım o enfeksiyon falan değildir yumurtlama sancındır sonuçta tam yumurtlama günlerindesin benimde bu ay yumurtlama sancım iki gün sürdü oturup kalkarken ayakta hareket ederken vs.. sol kasığımda tek bir noktada batma şekilinde bir ağrı oluşuyorduKızlar kasıklarımda yara gibi bi acı var ama ağrımıyo hareket ettiğimde acıyo işerken afedersiniz acıyo .. Acaba bi problem mi vardır böle bişi hissedenler varmı vea fikir yürütenler. çok korkuorum bişi çıkar die 3 4 gündür aynı hissi yaşıorum geçmedi bu gece ayağıma sıcak su koycam. üşütmüş olsam sürekli tuvalete çıkarım ve acı olmaz .. Ama anlamadım oofff cok anımı sıktı .. Sizce doktoruma gitmelimiyim ?
sende olmasan ben napçam buralarda bilmem :)
tamam ozamn benide yazın 14 aralık :)
hay allah çok güldürdün beni ya :) birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var negüzel paylaştıkça öğreniyoruz sana da ufacık faydam olduysa ne mutlu bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?