Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

Arkadaşlar 30 kasımda listemiz vizyona girior şuan batı olan 24 kişi var . Alımlarımız 30 kasıma kadar devam edyor.. Doluşun arkadaşlar doluşun :13:​

selam canım bence sen o kürlerle değil kendin doğal yolla hamile kalıyorsun bence o kürleri kullanma b akalım 3 ay falan doğal yolu dene ben inanıyorum denemzsen sağlıklı bi gebeliğin olcak

Beni de ekler misiniz ? Bat 6 aralik. Biz bu ay sadece 1 kere denedik. Olmaz büyük ihtimal ama yine de meraktayim :)

kızlar ben geldim.. ama bat ne bilmiyorum azıcık yardımıcı olursanız bende listeye katılabilirim :)

Kızlar bende geldımm..:) bat 2 aralık heycanla beklemedeyımmm....kaç aydır denıyoruz of yaaa ..gelsin artık bebişlerimizzz......

Arkadaslar benim bat 5aralık, yumurtlama dönemini iyi değerlendirdik, inşallah buay hepimiz güzel haberler alırız

arkadaşlar benim bat 6 aralık..umarım helmez gelirsede aşılama beni bekliyor..

selam kızlar hepinizi ekleyeceğim listeye hayırlısı :13:

canım o enfeksiyon falan değildir yumurtlama sancındır sonuçta tam yumurtlama günlerindesin benimde bu ay yumurtlama sancım iki gün sürdü oturup kalkarken ayakta hareket ederken vs.. sol kasığımda tek bir noktada batma şekilinde bir ağrı oluşuyordu bak yarına birşeyin kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…