• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

zeynep hanım ALLAH yardımcınız olsun gerçekten insan sabrını her yönüyle zorlayacak bir süre geçirmişsiniz inşallah rabbim sizi daha fazla bekletmez tez vakitte başta sizin ve cümlemizin göbişlerini meleklerimizle doldurur inşallah

aminnn cnm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun herşeyin vakti zamanı var hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabbim

Ooff senin hikayende sormuş be kardeşim ağlıcam şimdi vala zaten duygusalım :14::14: kimyasalında ilk defa duydum yalancı gebelik gibi bişimi

eh sonuçta yalancı :) sperm ile yumurta dölleniyor ve kanda hcg salgılanmaya başlıyor ancak kese oluşmadan vücut tarafından atılıyor. tıbben kese oluşmadığı ve sadece hormonal olarak tespit edildiği için kimyasal gebelik kabul ediliyor.

gecmiş olsun canım....inş bebişin seninle olur.....ben aslında ovulasyon testi hiç yapmadım,yapsam bari.....7 aydır bebiş istiyoruz ama daha beklemedeyiz canım...doktora giittim sorun yok ama ovulasyonu mu tutturamıyoruz nedir anlamadım ki ....sen ne yaptın kür falan uyguluyo musun ?

Vala canm kür falan kullanmam benkorkarım olan cocugumuda düşürür o kürler kaç kişide özellikle soğan kürü geri tepmş. Ben doktorumun dediğinden hariç bişi kullanmam. Heleki yumurtalıklarında asla Doktor hayet sağlıklısın dedi bekle acele etmededi daha küçüksün dio baba ay güleceğim geliooo bana öle dedimi :D :52:

Merhaba arkadaslar hepimizin dilegi bir saglikli bi evlat bende 5 aydir deniyorum prolaktinim yuksekti dostinex kullandim bu ay insallah adet olmam batim 8 aralik hadi hayirlisi isteyen herkese aratmadan versin rabbim...

Kızlar kasıklarımda yara gibi bi acı var ama ağrımıyo hareket ettiğimde acıyo işerken afedersiniz acıyo .. Acaba bi problem mi vardır böle bişi hissedenler varmı vea fikir yürütenler. çok korkuorum bişi çıkar die 3 4 gündür aynı hissi yaşıorum geçmedi bu gece ayağıma sıcak su koycam. üşütmüş olsam sürekli tuvalete çıkarım ve acı olmaz .. Ama anlamadım oofff cok anımı sıktı .. Sizce doktoruma gitmelimiyim ?

Kızlar kasıklarımda yara gibi bi acı var ama ağrımıyo hareket ettiğimde acıyo işerken afedersiniz acıyo .. Acaba bi problem mi vardır böle bişi hissedenler varmı vea fikir yürütenler. çok korkuorum bişi çıkar die 3 4 gündür aynı hissi yaşıorum geçmedi bu gece ayağıma sıcak su koycam. üşütmüş olsam sürekli tuvalete çıkarım ve acı olmaz .. Ama anlamadım oofff cok anımı sıktı .. Sizce doktoruma gitmelimiyim ?

idrar yolu enfeksiyonu muhtemelen, yarın bi dr.a görün, antibiyotiksiz geçmez ilk defa olduysa, bol bol da su iç:13:

cnm bende 12 yıllık evliyim ilk 3 ay tek korunduk korunmamızada gerek yokmuş aslında ben hiç hamile kalamadım henüz ilaç tedavileri aşılama tüp anlayacagın herşeyi denedik ama hepsi olumsuz sonuclandı bu ay tekrar ba§ladım tedaviye yeni bi doktorla oda yumurtaların durumuna göre aşılama yapacagını sòledi hayırlısı allahtan

canım ya cok zor senin için ama sabrına hayran kaldım rabbim sabrın sonuna çok iyi karşılık verir ya bu dunyada yada öbür dünyada .. Bakma bizde uğraşıoruz ama bizim ölesine uğraşımız çok iyi biliyoruz ki rabbm istemedikten sonra biz uğraşmışız neye yarar.. Ama biz anne adayları hep umutluyuz hep bekliyoruz ve azimlede uğraşıcaz :):):):46:

allah allah ben çok temizimdir ama dışarda da biyere girmem ooofff yaa valla mı :( haftaya gidim bari :(

çok temiz olmakla pek bi ilgisi yok, bazen vücudumuzun dengesi zayıflar bağışıklık sistemimiz zayıflar ve bakterilere uygun ortam oluşur, ben de geçen sene oldum, dahiliyeciye git canım, dr a de hamilelik şüphem var, idrar tahlilinde çıkıyo enfeksiyon zaten ona göre ilaç yazar, ya da şikayetine göre belki başka bi hastalıktır,boşuna ızdırap çekme ateşin de var mı?:43:

Back