idrar testi yapsammı acaba kızlar ne dersiniz erken mi
evet canım battaş oldukbende ovülasyon testi siparşi verdim umarım adetim bitene kadar gelir :18: hayıt tohumunu adetine 1 hafta varken bırak canım eğer içersen
daha çıkmaz canım boşuna üzülürsün biraz zor olacak ama beklemelisinidrar testi yapsammı acaba kızlar ne dersiniz erken mi
benim ne durumda vallah bende bilmiyorum ben ameliyat olmuştum ilaç kullandım o yüzden neredeyse 5-6 aydır adet olmuyordum bu ilk nasıl gider ne zaman biter bilmiyorum ama çok az geldi zaten neyse bakalım bi kaç güne birter harhalde benimde sonra çalışmalara start vereceğim kısmet olursatamam canım bırakırım bugün adetim bitiyor sende durum ne..?
benim ne durumda vallah bende bilmiyorum ben ameliyat olmuştum ilaç kullandım o yüzden neredeyse 5-6 aydır adet olmuyordum bu ilk nasıl gider ne zaman biter bilmiyorum ama çok az geldi zaten neyse bakalım bi kaç güne birter harhalde benimde sonra çalışmalara start vereceğim kısmet olursa
senin batın yakınmş canım baya .. olsun tatlım batın bittikten sora .. enfeksiyonun tedavi olduktan sonra yaparsın sen bi iyilşte .. geçmş olsun canım .. inanımısın benmde dün gece bir gaz oldu anlatamam.. benmde kasuklarım da yara gibi bi acı var .. ama bağırsaklarımda olabilir ikiside orda bilmiorum korkuorum sen eneksiyon falan diyince sen nasıl oldun enfeksiyon nasıl meydana gelio
ahaaaa ay evet yaaaa battaşım benim :) valla ben başladım şekerim kaçarı yok olsa da olmasa da ben işime bakıyom nedemişler işleyen demir pas tutmazmış hamile kalamasamda spor yapmış oluyom fenamı :)
Ahhh canım yaa inşallh hep duamdasınızkızlar hepinize merhaba benimde bat 7 aralık daha önce 4 defa kimyasal geçirdim. 1,5 yıllık evliyiz benide listenize dahil edermisiniz bakalım bu topik uğurlu gelir inşallah yılın son ayında hepimiz güleriz.
bende bu ay 5inde oldum aralıkta 3-4 diye düşünüyorum
özel bişey yok canım sadece ilişkiden sonra kalmıyorum sabaha kadar bide bunu denicem aslında bal tarçın çörekotu kürüne başlamıştım vazgeçtim kaş yapim derken göz çıkarmıyım diye belli mi olur ters teper belki akışına bıraktım anlıycan bide bu ay çok rahatım fazla düşünmüyorum en azından şartlamıyorum kendimi nediyelim hayırlısı bakalım :)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]sıra[/TD]
[TD]isim[/TD]
[TD]bat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]kovboy[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]123izmr[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]esmerkul
[/TD]
[TD]2 aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]sssp[/TD]
[TD]6-7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]edsofi[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]mrtm[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]sebus09[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]sesszsedasz[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]bademtrak[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]afyonluyuz[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]cycas[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]delinefsim[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım zaten bat ın 8 inde yazıyor o ününde sıralama yaptım kaç kişiyiz diye şimdii nasıl yaptım önce editör seçeneğimi değiştirdim gelişmiş editör yaptım ardından zaten bu mesaj için yazılan sayfadaçıkıyor ama şimdi şeyi bilmiyorum yeni arkadaşları nasıl eklicem diyeCanım nasıl yaptın yaw,teşekkrler ama benmki yanlş ben 5inde değil 8inde olucam batı
hoşgeldin canım ekliyorum senide tabloya yani bunun için uğraşacağım biraz acamiyim bu tablo olayında bu arada geçmiş olsun bu kimyasallar için araştırma yapıldımı progesteronuna falan bakıldımı?kızlar hepinize merhaba benimde bat 7 aralık daha önce 4 defa kimyasal geçirdim. 1,5 yıllık evliyiz benide listenize dahil edermisiniz bakalım bu topik uğurlu gelir inşallah yılın son ayında hepimiz güleriz.
kaçında canım senide ekleyim tablomuzamerhaba benimde bat aralıkta inşş. artık olmam
19 aralık cnm artık adet olmak istemiyorummmkaçında canım senide ekleyim tablomuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?