Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

tamam canım bırakırım bugün adetim bitiyor sende durum ne..?
benim ne durumda vallah bende bilmiyorum ben ameliyat olmuştum ilaç kullandım o yüzden neredeyse 5-6 aydır adet olmuyordum bu ilk nasıl gider ne zaman biter bilmiyorum ama çok az geldi zaten neyse bakalım bi kaç güne birter harhalde benimde sonra çalışmalara start vereceğim kısmet olursa

inşaAllah canım hakkımızda hayırlısı olsun bendede kist vardı umarım bu adette gitmiştir

çok sağol canım..benim idrar yollarında enfeksiyon var canım ya sudan yada tuvaletten falan bulaşmış olabilir dedi doktor.bide ayakları üşütünce tabi...bunları dahiliye doktorum söyledi ilaç verdi ama kullanamıyorum ağır ilaçlar olduğu için hamilelik varsa diye bekliyoruz.kadın doğuma da gittim 9 gün kala yani adetin 20. günü erken olduğu için kanda çıkmaz dedi test yapmadı.o da ilaç verdi ama adet olursan kullan dedi. seninde dediğin gibi bağırsaklarım çok hareketli karnım şiş ve sağ tarafıma dokunamıyorum canım..sadece booll su içmeye çalışıyorum...

kızlar hepinize merhaba benimde bat 7 aralık daha önce 4 defa kimyasal geçirdim. 1,5 yıllık evliyiz benide listenize dahil edermisiniz bakalım bu topik uğurlu gelir inşallah yılın son ayında hepimiz güleriz.

ahaaaa ay evet yaaaa battaşım benim :) valla ben başladım şekerim kaçarı yok olsa da olmasa da ben işime bakıyom nedemişler işleyen demir pas tutmazmış hamile kalamasamda spor yapmış oluyom fenamı :)

Allah iyiliğini versin emi battamı benmde burda battaşım vardı
battaş nerdesin

kızlar hepinize merhaba benimde bat 7 aralık daha önce 4 defa kimyasal geçirdim. 1,5 yıllık evliyiz benide listenize dahil edermisiniz bakalım bu topik uğurlu gelir inşallah yılın son ayında hepimiz güleriz.
Ahhh canım yaa inşallh hep duamdasınız benmde senden 1gün sonra uuffff

Ovulasyonu da kulln canım yanında yumurtlama gününü iyi biliomusun.. şartlandırma en iyisini yapıosun valaa

Canım nasıl yaptın yaw,teşekkrler ama benmki yanlş ben 5inde değil 8inde olucam batı

Canım nasıl yaptın yaw,teşekkrler ama benmki yanlş ben 5inde değil 8inde olucam batı
canım zaten bat ın 8 inde yazıyor o ününde sıralama yaptım kaç kişiyiz diye şimdii nasıl yaptım önce editör seçeneğimi değiştirdim gelişmiş editör yaptım ardından zaten bu mesaj için yazılan sayfadaçıkıyor ama şimdi şeyi bilmiyorum yeni arkadaşları nasıl eklicem diye

hoşgeldin canım ekliyorum senide tabloya yani bunun için uğraşacağım biraz acamiyim bu tablo olayında bu arada geçmiş olsun bu kimyasallar için araştırma yapıldımı progesteronuna falan bakıldımı?

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]sıra[/TD]
[TD]isim[/TD]
[TD]bat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]kovboy[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]123izmr[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]esmerkul
[/TD]
[TD]2 aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nurerdem[/TD]
[TD]3-4 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]sssp[/TD]
[TD]6-7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]weltttew[/TD]
[TD]7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]edsofi[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]mrtm[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]sebus09[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]sesszsedasz[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]bademtrak[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]afyonluyuz[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]cycas[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]delinefsim[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]sıra[/TD]
[TD]isim[/TD]
[TD]bat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]kovboy[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]123izmr[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]esmerkul
[/TD]
[TD]2 aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nurerdem[/TD]
[TD]3-4 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]sssp[/TD]
[TD]6-7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]weltttew[/TD]
[TD]7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]edsofi[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]mrtm[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]sebus09[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]sesszsedasz[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]bademtrak[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]41zeynep[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]afyonluyuz[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]cycas[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]delinefsim[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…