hayırlısı olsun tatlmnasıl hamş kaldın söle bizede canım
ah canım ya yamayın şöle şeyler bi zarar gelecek.. her bünyede etkili olduğunu nerden biliosunuz .. aha ben geçen bi sayfada okudum kadın dio soğan kürü yaptım adetim düzeni bozuldu die .. yapmayın canlarım .. onu içiceğine polenli bal var eczanede yumurta hızlandırıcı sağlıklı eşinde sende az az herğün çay kaşığı yiyin bukadar basit .Arkadaşlar merhaba, normalde benim bat 14 aralık, ama dün akşam hafif şekilde başlayan bu günse belirgin şekilde sol kasığımdan başlayan ve sanki sol bacağıma kadar varan bir ağrım var, ara sıra da bel ağrım oldu bugün, şimdi de kasığımdaki ağrıyı hissediyorum ve bacaklarımda acayip bir yorgunluk var...normalde adet belirtisi olabilir diyorum ama şu ana kadar adete 4 gün kala bu şekilde ağrılarım olmadı. adetten önceki gün bel ve kasıkta ağrı olur ve hemen adet olurdum. eşim yarın git doktora ve kan ver diyor, ben çok kararsız kaldım çünkü sonra üzülmek istemiyorummm...bu ay 3. soğan kürümü yapmıştım adetten 2 gün sonra başlayarak, yoksa o mu sebep oldu diyorum ama bilemiyorum. iş durumları nedeniyle haftaya doktora gitmek için izin alma durumum yok.acaba yarın gidip kan versem mi_kanda çıkar mı adete 4 gün kala?ne dersiniz?4aydır yumurtlama günlerinde deniyoruz ve ilk defa bu ay kendimi böyle çok farklı hissettim...
merhabalar kızlar uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi bir çok kez yazı da yazdım fakat birçok sayfada sonradan gelenlerle pek ilgilenmiyorlar sanırım bende 6 gün geçikmeyle adet oldun bugün ve 11 ayımızı böylece bebişsiz doldulmuş olduk biraz agladım biraz zırladım ama şimdi iyiyim sizin yazdıklarını okumak iyi geliyor
kırmızlıklar geldihemde 2 gün erken
bende 26 mldi gerek yok dedi çatlatmaya vallahi doktor bile bya ümitliydi olur olur dedi 2 ğünde bi ilşki yaptım ğüya 72 saat yaşıyo ya sperm.. bence sperm kalitesi düşük geldi yoksa o yumurtayla hamile kalamamayı mantıklı bulmuorum . bde doktr bana ameliyattan sonra gelseydin yumurta takibine ozamn bile hemen hamile kalırdın dedi .Cnm bende bu ay gtmstim 17mm dedi yumurtama lh pik yapmis catlar dedi bugunlerde ... olmadi gerci( bana catlatma ignesindn falan bahsetmedi doktor ayrica netten baktim 18-21mm arasi yumurta catlar dio doktor bana bsy demedi ama
canım adetin 1 gün bile geçse belli olur yaap sen
teşekkür ederim canım..ben hiç korunmadım canım eşim korunmuştu . son ay artık bebiş istedik adetim bittikten sonra ikimizde korunmadık ilişkiye girdk bi haftadan sonra kasıklarım ağrımaya göğüslerim dolgunlaşmaya başladı . göbeğimde şişkinlik oldu . adet günüme kadar zor bekledim :) ama pozitif çıkınca çok mutlu oldum .
bide hastaneye gitmedim daha çok kar yağıyo hasta olurum da bebiş düşer die .. ne zaman gitmem gerekio kızlarr
teşekkür ederim canım..ben hiç korunmadım canım eşim korunmuştu . son ay artık bebiş istedik adetim bittikten sonra ikimizde korunmadık ilişkiye girdk bi haftadan sonra kasıklarım ağrımaya göğüslerim dolgunlaşmaya başladı . göbeğimde şişkinlik oldu . adet günüme kadar zor bekledim :) ama pozitif çıkınca çok mutlu oldum .
bide hastaneye gitmedim daha çok kar yağıyo hasta olurum da bebiş düşer die .. ne zaman gitmem gerekio kızlarr
sakın kızlar sakın öle şeyler denemeyin bi kaç kişie ii geldi die kullanmayın her insanın bünyesi aynı değil .. adeti bozuo çoğunlukla .. soğan kürü intiap söktürücü unutmayın bunuselam canım benimde 2 ay önce 3 hafta gecikmem oldu o ay 10 gün soğan suyu içmiştim(içmez olaydım) resmen patlıycaktım hamileyim sandım doktora gittim tarlusal(adet söktürücü) verdi ve hap bitti 6 gün sonra adet oldum bir daha asla içmem o soğan suyunu rezil ettii beni içtiğim ay herkese yaramıyor yani
Gerek kalmadi hastalandim zaten
Canım tebrik ederim öncelikle rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin
Bişey sorucam bizde bu ay başladık çalışmalara acemiyim biraz siz yumurtlama gününü hesaplayarakmı çalıştınız:26:
biliyoruz tatlm çok zor bende adet olduktan sonra değilde eşim ben adet olduktan sonra dioki sen nie adet oldun nie bu ay da olmadın die ..beni sitrese sokuo ya çok istio çocuk . benmde morallerimi bozuo üzülüorummerhabalar kızlar uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi bir çok kez yazı da yazdım fakat birçok sayfada sonradan gelenlerle pek ilgilenmiyorlar sanırım bende 6 gün geçikmeyle adet oldun bugün ve 11 ayımızı böylece bebişsiz doldulmuş olduk biraz agladım biraz zırladım ama şimdi iyiyim sizin yazdıklarını okumak iyi geliyor
peki adet 2 gün geri gttiyse nolur arkadaşım :26:sana iyi bir haber vereyim mi belki için rahatlar eger her ay düzenli adet oluyorsan ve adetlerin bir kaç gün öne almaya başlarsa rahim bebek için hazırlık yapıyor demekmiş inş. bi daha ki ay hayırlı haberini alırsın
tüüühhhh yaaaGerek kalmadi hastalandim zaten
ewt tatlım öle yapıoruz ama bence ilk kontrole git eşinide teste yolla hiç bişiyi zamana ihtimallere bırakmaCanım tebrik ederim öncelikle rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin
Bişey sorucam bizde bu ay başladık çalışmalara acemiyim biraz siz yumurtlama gününü hesaplayarakmı çalıştınız:26:
teşekkür ederim :) valla ben yumurlama gününü daha sonra burdan öğrendim . sadece ilişkiye girkten sonra bacaklarımı 10 dk yukarı doğru uzatp öle durdm .hiç kalkmadmbu da çok önemliymiş . benim eltimin 6 ay olmamş böle yapmaya başlaynca hemen oldu dedi . bende öle yaptm
canm yapılcak olan herşei yapmışın geriye bebek kalmş şansın çok güzl hiç endişelenme kalırsın senslm kızlar.. ben de beklemedeyim. 21 kasımda regl olmuştum. çatlatma iğnesi de vurdurdum.. iğneyi 29 kasımda yaptırdım. bakalım ne olacak.. eşimin de benim de tahlillerimiz vs çok iyi çıktı.. ayrıca 8 kasımda da hsg çektirdim. tıkalı olan sağ tüpüm de açılmış oldu bu sayede.. inş hakkımızda hayırlısı olur..Allah kimsenin elini boş çewirmesin..
ewt tatlım öle yapıoruz ama bence ilk kontrole git eşinide teste yolla hiç bişiyi zamana ihtimallere bırakma
bende sağlıklıyım tatlm ama yumurtam döllenmio sanırım ..eşimi hiç göstermedik şimdi onu teste yollucam bakalım .. oyuzden diorum baştan gösterseydik keşke .. işte ondan uyarıoruz seni canmCanım ben gttim doktor bi sorun yok dedi bzde bu ay başladık bat 30 aralık benim şimdi gün aşırı yapıyoruz acaba eşimindemi doktora görünmesi gerekiyo:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?