Selam
damdan duser gibi soruyla geldim ama senle benim tarihler benziyor
Bende catlama ignemi 29 unda oldum. sat 18 kasim .. dr bana regl olursan 3. Gunu. olmazsan reglin bi hafta gecince gel dedi ama ben anlamadim simdi igneden 15 gunu mu yoksa bati mi dikkate alicam kafam karisti. dr un bisi dedi mi sana
inşAllah milenyumun ilk hamilelerinden olursunnn hehe::)tabiki inş ben dee ama bnm bat a daha çok var 13 gün
ay canım benim güzel dileklerin için çooook teşekkür ederim.inşallah sende hamile kalırsın.seneye hamile oluruuuuuuuzzz..9:9
benim de 6 yaşında bir kızım var da sürekli ben artık uslu duruyorum kardeşim ne zaman gelecek herkezin kardeşi var benim neden yok hem onunla uğraşıyorum hemde sinirimi bozan durum hamileleik şüpem olunca eşimin bir melek olması sonra eski haline dönmesi neden bu zamanlarda böyle farklı davrınıyor ki
Hala gelen giden yok eşim agzımın içine bakıyor bat günümü bildiği için.. :-/
Ooofff sorma aynıyız bide dio sen nie adet oldun die kırıcm kafasını biğün .. bnde dedm keyfmden oldum adet :)))
hadi yaaabu ay da olmadı mı?? bnm eşim de kesin hamile kalırsın diyo. ben de kastım iyicee pöfff.. siz ne zamandır bebiş için çabalıyosunuzz??
hadi yaaabu ay da olmadı mı?? bnm eşim de kesin hamile kalırsın diyo. ben de kastım iyicee pöfff.. siz ne zamandır bebiş için çabalıyosunuzz??
dr un haklı canım. iğneden sonraki günü sayma. sen regl olacağın günü takip edeceksin. bana da dr.um reglin 5 gün geçerse gel , eğer regl olursan 2. ya da 3. günü gel dedi. regl lerin kaç günde bir oluyorsa onu say tatlım..
:26: hakkında hayırlısı canım inşallah gelecek ay bebişin seninle olur benimde pazartesi olmam gerekiyor adet ben zaten ümidimi şimdiden kestim sanırım artık karamsar bakıyorum bu olaya eskiden olsa adetim gelene kadar hep teselli ederdim kendimi şimdi ise yok olmadı biliyorum diyorum bundada vardır bır hayır Allah ım yol göstersin bizlereBat günüm 10 aralıktı, bu sabah hastalandım :-( yeni bat tarihim 06.ocak
:26: hakkında hayırlısı canım inşallah gelecek ay bebişin seninle olur benimde pazartesi olmam gerekiyor adet ben zaten ümidimi şimdiden kestim sanırım artık karamsar bakıyorum bu olaya eskiden olsa adetim gelene kadar hep teselli ederdim kendimi şimdi ise yok olmadı biliyorum diyorum bundada vardır bır hayır Allah ım yol göstersin bizlere
Ya bende pko varmis son zamanlarda duzensiz oluyordum. 28 gunde oldugumda oldu 34 te ondan kafam karisti
:26: hakkında hayırlısı canım inşallah gelecek ay bebişin seninle olur benimde pazartesi olmam gerekiyor adet ben zaten ümidimi şimdiden kestim sanırım artık karamsar bakıyorum bu olaya eskiden olsa adetim gelene kadar hep teselli ederdim kendimi şimdi ise yok olmadı biliyorum diyorum bundada vardır bır hayır Allah ım yol göstersin bizlere
Kizlaaaar mrhb.bat 10 aralikti hala gelen giden yok.2gundur testte de birsey çıkmıyor.kafam karisti.benim hic gecikmezdi.saati bile sasmaz yani.ama dun akintida hafif kahverengilik farkettim.adet oluyorum dedim ama hicbisi yok hala. Biraz sonra tekrar test yapıcam. Sonucu paylasirimm.hakkimizda hayirlisi olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?