• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

Pazartesi adetim bitince yogun calismalar başlıcak bizde ama bi problemimiz var taşınıyoruz. Su ay bu ay teslim etcez derken tam yumurtlama zamanima gelcek taşınma işi :((( pofff. Agir kaldirmak falan hamilelige engeldir dimi. Bi ay daha beklemek istemiyoruz. Bütün taşınma hevesim kaçtı. Bebek istiyorum beeennn

bende sağlıklıyım tatlm ama yumurtam döllenmio sanırım ..eşimi hiç göstermedik şimdi onu teste yollucam bakalım .. oyuzden diorum baştan gösterseydik keşke .. işte ondan uyarıoruz seni canm:49:

Hmm anladım canım bu ay olmazsa eşimle gideriz doktora baştan önlemi almak en iyisi ..
Rabbim seninde yüzünü güldürür inşallah hayırlı saglıklı bi evlat nasip eder:16:

sana iyi bir haber vereyim mi belki için rahatlar eger her ay düzenli adet oluyorsan ve adetlerin bir kaç gün öne almaya başlarsa rahim bebek için hazırlık yapıyor demekmiş inş. bi daha ki ay hayırlı haberini alırsın

inşallah canım yaa inş dediğin gibi olur bu ay boşa geçmicek inşallah ne gerekiyorsa araştırıp buılup yapıcaz:16:

biliyoruz tatlm çok zor bende adet olduktan sonra değilde eşim ben adet olduktan sonra dioki sen nie adet oldun nie bu ay da olmadın die ..beni sitrese sokuo ya çok istio çocuk . benmde morallerimi bozuo üzülüorum

benim de 6 yaşında bir kızım var da sürekli ben artık uslu duruyorum kardeşim ne zaman gelecek herkezin kardeşi var benim neden yok hem onunla uğraşıyorum hemde sinirimi bozan durum hamileleik şüpem olunca eşimin bir melek olması sonra eski haline dönmesi neden bu zamanlarda böyle farklı davrınıyor ki

kızlar. şunu da belirtmek isterim. eşim tahlil, spermiogram testi, ultrason gibi işlemlerden geçti. ben de hsg çektirdim. her iki tarafın da dr kontrolünden geçmesi gerekir. ne de olsa çocuk yapıcaz. önemli yani. sizde her şey mükemmel iken eşinizdeki ufak bir sorun, ya da tam tersi bir durum aylarca hatta yıllarca sonuç aldırmayabilir. zaten iyi bir dr da eşli muayene ister. eşleri bu konuda ikna etmek zor oluyor ama işin içinde bebek olunca her şeye evet diyebiliyorlar.. bunu belirtmek istedim.:3::3::3:

pazartesi adetim bitince yogun calismalar başlıcak bizde ama bi problemimiz var taşınıyoruz. Su ay bu ay teslim etcez derken tam yumurtlama zamanima gelcek taşınma işi :((( pofff. Agir kaldirmak falan hamilelige engeldir dimi. Bi ay daha beklemek istemiyoruz. Bütün taşınma hevesim kaçtı. Bebek istiyorum beeennn

canım sakın kafanı bunlarla meşgül etme ben kızıma hamile kalmışım haberim yok önce yakın bi akrabamızın düğün telaşı vardı sonra annem taşındı ve annemin evi çok büyüktü bir telaşe bir koşturma adet geçikmem oldu kafaya takmadım sonra ısrar üzerine test yaptırdım yok ya ne hamileliği derken hemşire hayırlı olsun diye kagıdı uzatmıştı hiç unutmam

selam kızlaarrrr bende aranıza katılmak istiyorum benimde 14 aralık bat dr gebelik şüphen var dedi ama biraz karışık bizim işler inşallah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız meleklerimizi :46:

canım sakın kafanı bunlarla meşgül etme ben kızıma hamile kalmışım haberim yok önce yakın bi akrabamızın düğün telaşı vardı sonra annem taşındı ve annemin evi çok büyüktü bir telaşe bir koşturma adet geçikmem oldu kafaya takmadım sonra ısrar üzerine test yaptırdım yok ya ne hamileliği derken hemşire hayırlı olsun diye kagıdı uzatmıştı hiç unutmam

Anaammm ne güzel yaa inşallah benim de öyle olur :) valla her iste bi hayir vardir diye düşünüyorum her zaman. Belki de gerçekten sen de oldugu gibi rabbim beni oyalamak istediginden bu zamana kalmıştır tasinma isimiz :)

keçiboynuzu kürü erkek için
bayan içinde incirli havuçlu kür buldum deniyeceğiz bu ay inşallah cumartesi başlarız artık:16:

ARKADAŞLAR.. TOPİCTE ŞÖYLE BİR GEZİNDİM DE BİR ŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ. KESİNLİKLE KENDİ BAŞINIZA BİRTAKIM OTLAR VS ALIP DA BİTKİ KÜRÜ VB ŞEYLER YAPMAYIN. KONUNUN UZMANLARI İNTERNETTE , TV DE BİLGİ VERİYOR KÜRLER HAKKINDA.. KAYNAĞINI BİLMEDİĞİNİZ YERLERDEN KÜR BULUP UYGULAMAYIN. TEDAVİ EDEYİM DERKEN İŞİ BATIRABİLİRSİNİZ. SÜREKLİ KÜR YAPIP SÜREKLİ KİMYASAL DÜŞÜK OLURSA , YOLUNDA GİTMEYEN ŞEYLER WARDIR DEMEKTİR.

BU ARADA İNCİR KÜRÜ DİYE BİŞİ YAZMIŞ BİR ARKADAŞ. YAPMAYIN .. İNCİR PROLAKTİN HORMONUNU TAVAN YAPTIRIR. BU NE DEMEK: SÜT HORMONLARINIZ FIRLAR VE GEBELİK OLMAZ. İSTİSNALAR WARDIR TABİKİ. BAKIN KONUYLA İLGİLİ İŞİNİZE YARAYACAK PROF DR. UN AÇIKLAMALARI WAR.

SADECE YAZMAK İSTEDİM. GERİSİ SİZE KALMIŞ TABİKİ BAYANLAR...
:nazar:

http://www.youtube.com/watch?v=BCRPOyfxWD4 İZLEYİN

Son düzenleme:
kızlar ben geldim bugün önce devlet hastanesine gittim doktor uyuzun tekiydi sinir oldum eşime dedim ben bi de özele gideyim gittik saolsun orada ilgilendi alttan ultrasonla baktı polikistik over var ama hormon testleri tam tersi çok düzgün dedi çocuk için 9 ay oldu dedim arken telaşlanma dedi .betada 0.40 çıktı negatif. adet söktürücü verdi adet olunca 21. gün gel dedi tahminine göre yumurta çatlamıyomuş istersen igne yapalım dedi :31: bu arada sanki adet oluyorum kızlar yada muayneden dolayı çok az kanama oldu

selam canım benimde 2 ay önce 3 hafta gecikmem oldu o ay 10 gün soğan suyu içmiştim(içmez olaydım) resmen patlıycaktım hamileyim sandım doktora gittim tarlusal(adet söktürücü) verdi ve hap bitti 6 gün sonra adet oldum bir daha asla içmem o soğan suyunu rezil ettii beni içtiğim ay herkese yaramıyor yani:50:
bende bi daha hiç bi kür çay vs denemicem canım kendi elimizle saglıgımızdan olacaz bi de ben onu yaptıgım ay doktora gittim 21. gün progesteron normalden 10 kat fazla çıktı doktorunda kafası karıştı bu ay o test tekrarlanacak o sogan suyu yüzünden

biliyoruz tatlm çok zor bende adet olduktan sonra değilde eşim ben adet olduktan sonra dioki sen nie adet oldun nie bu ay da olmadın die ..beni sitrese sokuo ya çok istio çocuk . benmde morallerimi bozuo üzülüorum
eşlerinde bu baskılarına gıcıgım haaaa :20: sanki biz keyfimizden bebiş yapmıyoz :19:

slm kızlar.. ben de beklemedeyim. 21 kasımda regl olmuştum. çatlatma iğnesi de vurdurdum.. iğneyi 29 kasımda yaptırdım. bakalım ne olacak.. eşimin de benim de tahlillerimiz vs çok iyi çıktı.. ayrıca 8 kasımda da hsg çektirdim. tıkalı olan sağ tüpüm de açılmış oldu bu sayede.. inş hakkımızda hayırlısı olur..Allah kimsenin elini boş çewirmesin..
canım bana biraz bilgi verirmisin bu konuda doktor banada istiyosan yapalım dedi .bendede eşimdede sorun yok doktor senin yumurtanın çatlamamasından başka ihtimal yok pek dedi .tüp açtırmayıda 1 seneyi geçsin öyle yaptır dedi

ARKADAŞLAR.. TOPİCTE ŞÖYLE BİR GEZİNDİM DE BİR ŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ. KESİNLİKLE KENDİ BAŞINIZA BİRTAKIM OTLAR VS ALIP DA BİTKİ KÜRÜ VB ŞEYLER YAPMAYIN. KONUNUN UZMANLARI İNTERNETTE , TV DE BİLGİ VERİYOR KÜRLER HAKKINDA.. KAYNAĞINI BİLMEDİĞİNİZ YERLERDEN KÜR BULUP UYGULAMAYIN. TEDAVİ EDEYİM DERKEN İŞİ BATIRABİLİRSİNİZ. SÜREKLİ KÜR YAPIP SÜREKLİ KİMYASAL DÜŞÜK OLURSA , YOLUNDA GİTMEYEN ŞEYLER WARDIR DEMEKTİR.

BU ARADA İNCİR KÜRÜ DİYE BİŞİ YAZMIŞ BİR ARKADAŞ. YAPMAYIN .. İNCİR PROLAKTİN HORMONUNU TAVAN YAPTIRIR. BU NE DEMEK: SÜT HORMONLARINIZ FIRLAR VE GEBELİK OLMAZ. İSTİSNALAR WARDIR TABİKİ. BAKIN KONUYLA İLGİLİ İŞİNİZE YARAYACAK PROF DR. UN AÇIKLAMALARI WAR.

SADECE YAZMAK İSTEDİM. GERİSİ SİZE KALMIŞ TABİKİ BAYANLAR...
:nazar:

Prof. İbrahim Saracoglu Hayat Kürleri 13 05/11 Prolaktin hormonu yüksekliği, Anne sütü - YouTube İZLEYİN
çok çok çok haklısın

slm kızlar.. ben de beklemedeyim. 21 kasımda regl olmuştum. çatlatma iğnesi de vurdurdum.. iğneyi 29 kasımda yaptırdım. bakalım ne olacak.. eşimin de benim de tahlillerimiz vs çok iyi çıktı.. ayrıca 8 kasımda da hsg çektirdim. tıkalı olan sağ tüpüm de açılmış oldu bu sayede.. inş hakkımızda hayırlısı olur..Allah kimsenin elini boş çewirmesin..

Selam :3::3:
damdan duser gibi soruyla geldim ama senle benim tarihler benziyor :52::52:
Bende catlama ignemi 29 unda oldum. sat 18 kasim .. dr bana regl olursan 3. Gunu. olmazsan reglin bi hafta gecince gel dedi ama ben anlamadim simdi igneden 15 gunu mu yoksa bati mi dikkate alicam kafam karisti. dr un bisi dedi mi sana

Mrb arkdaslar bnm bat 14 aralik.bgn sitede dolasrkn ovulasyn testi ile gebeligini ogrenenleri okudum.elimde bikactane klmisti bgn yapiym dedim we kipkirmizi iki cizgi cikti.30 unda we 1 indede bukdar kirmizydi.sonra dyanamyip gbelik testi yptim cooookk silik bi golge cikti warla yok gbi

Back
X