bilmiyrm ki canm napsam. bu yöntemi yeni öğrendim burda :)) 4. denemede olmadı. erken diye beklesem mi 1 ay daha diyrm. yoksa kontrollumu gitsem bilemedim.
canım doktorla ya da bi bilenle konuştunmu bu sogan kürünü ben 1 hafta yaptım sadece ekimde aynı ay 21. gün hormon testi yapıldı progesteron hormonu 0-6 arasıyken bende 60 çıktı bu ay kesin hamile kalırsın dedi yine olmadı şimdide evde test yaptım negatif 7 gün geçti adette olmadım ve sogan kürünü kullandıgım ay yani ekimde günüm 16 gün geçti sendede böyle durumlar oldumu ben biraz korktum kullanmak istemedim açıkçası
selamm kızlar listeciniz geldi ben şimdi burada okurken gün içinde yazılanları sinirden çatladım hele ki bir arkdaş gelmiş batım 12 gün geçti acaba hamilemiyim diye bize sormuş arkadaşım biz munnecim değiliz ki canım bir test yapsana hala daha neyi bekliyorsun yoksa 9 ay sonra nasılsa doğacak fikrindemisin
hayatt064 arkadaşım seninde iki gün geçmiş hala bekliyorsun biliyorsundur belki bir çok kişi adet günü gelmeden öğreniyor bunu yada adet gününde bence bak eğer varsa çıkar bir laborant olarak tavsiyem budur. haa birde bir an önce bak eğer varsa doktora git belkim ilaç vb. birşey kullanman gerekebilir
ikimiz icinde hayirlisi olsun ilk bebis icinmi calismalar
Arkadaslar benim bat dundu. Bu sabah test yaptim cook cok silik bi çizgi gordum gibi.ama emin olamadim.yarim saat sonra baktigimda net bi sekilde görünüyordu. 10dk dan sonraki sonuclar gecersiz yaziyodu ama(bir de sabah cok acik kahverengi akintim oldu.gecen ay kimyasal gebelik gecirdim.yine aynısı olacak diye cok korkuyorum (bugun adet olmazsam yarin sabah tekrar test yapicam.eger gebelik varsa net bi sekilde cikmasi gerekmez mi artik???
günaydın herkese
inşallah hamişsindir canım
hamilelik fikri uyutmuyor bileinternetten test aldım bugün gelicek inşallah ve hemen deniyeceğim aslında adetime 2 gün var ne kadar gerçek hesaplar bilmiyorum ama ben çift çizgi göreceğime çok inanıyorum rabbim bizlere de bu mutluluğu yaşatsın
Bugün Dr aytuğun programında bir psikiyatr beynin insana oyunlarından bahsediyordu.beynin vücudunun ağrıdığını düşünüyorsa gerçekten ağrırmış.bizde kendimizi hamile gibi hissettiğimizde adetimiz gecikenilir.benim geçen ay midem bile bulandı neredeyse doğuruyordum:)
Ne kadar gecikmen vardı canım ? yoksa erken mi yaptın ? :26:testi yaptım koskoca bir negatif
Ne kadar gecikmen vardı canım ? yoksa erken mi yaptın ? :26:
kızlar dün eşimin bir arkadaşına gittik ilk kez tanıştık. bayan 6 aylık hamileymiş sonra komşusu geldi kız benden 3hafta sonra evlenmiş ben de 4 aylık evliyim zaten. kız ikiz hamileymiş:) evlendikten 15gün sonra hamile kalmış. vay be maaşallah dedimçok da imrendim. bu ay ilk kez korunmadık biz. bata 4gün var ama hiç bişi hisseymiyorum. herkes göğüs hassasiyetinden kasık ağrısından falan bahsediyor ama bende tık yok. olmadı galiba hiç içime doğmuyor
kızlar dün eşimin bir arkadaşına gittik ilk kez tanıştık. bayan 6 aylık hamileymiş sonra komşusu geldi kız benden 3hafta sonra evlenmiş ben de 4 aylık evliyim zaten. kız ikiz hamileymiş:) evlendikten 15gün sonra hamile kalmış. vay be maaşallah dedimçok da imrendim. bu ay ilk kez korunmadık biz. bata 4gün var ama hiç bişi hisseymiyorum. herkes göğüs hassasiyetinden kasık ağrısından falan bahsediyor ama bende tık yok. olmadı galiba hiç içime doğmuyor
Valla benimde bat günüm dündü ama olmadım henüz ve benimde hiç belirti yok sadece kirpiklerim biraz karışık onun dışında herşey normal test yapmaya cekiniyorum inşallah hamileyizdir :-/
kızlar bakalım 2014 e kimler kalacak.benim halim nice olacak.Allah bilir.ama ben taaa önceki aylardan gele gele 2014 dayandım bakalım 2014 e hamilemi gireceğim..aaaah aaah:)hayırlısı...
13 ünde regl olucam canım 2 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?