• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

kızlar dün eşimin bir arkadaşına gittik ilk kez tanıştık. bayan 6 aylık hamileymiş sonra komşusu geldi kız benden 3hafta sonra evlenmiş ben de 4 aylık evliyim zaten. kız ikiz hamileymiş:) evlendikten 15gün sonra hamile kalmış. vay be maaşallah dedim:D çok da imrendim. bu ay ilk kez korunmadık biz. bata 4gün var ama hiç bişi hisseymiyorum. herkes göğüs hassasiyetinden kasık ağrısından falan bahsediyor ama bende tık yok. olmadı galiba hiç içime doğmuyor:(

bnm de iki arkadaşım var. onlar da evlendiklerinde ilk ay hamile kalmışlardı. şimdi birininkisi 1,5 yaşında, diğeri 5 aylık oldu büyüdüler yaniii keşke ben de ilk günden beri korunmasaydımm şimdi bnm de 4-5 aylık bi bebişim olabilirdi:(
bakalım daha ilk denememiz. inş hamiş kalırım kızlar.. eşim her gün hamilesin hissediyorum diyoo =)) hisleri kuvvetlidir be inşAllah öyleyimdir.. ama hep bende bu zamanlarda göğüslermde çok şişlik aşırı hassasiyet olurdu ama şimdi yok:( anlamadım gitti. her dk dokunuyorum acaba hassaslaştılar mı diyee :S

canım yeni evlendinse yani yaşın 30un altında ve henüz 1 yıl olmadıysa doğal yolla olmasını bekle 1 yıl baktın 1 yıl olmadı o zaman git bence doktora ben 31 yaşımda olunca doktor bekletmedi umarım güzel haberler alırız hep beraber eşim gece 4üz dogurduğumu görmüş rüyasında :9: bide dalga geçti benle pis :33:

hahah ay inslah hadi. :))) ben evleneli 4 yıl oldu canm ama biz 4 aydır dusunuyrz. bi alakası varmı sence ? yaşımda 28. bakaym ozman hayırlısı olur inşallah

hahah ay inslah hadi. :))) ben evleneli 4 yıl oldu canm ama biz 4 aydır dusunuyrz. bi alakası varmı sence ? yaşımda 28. bakaym ozman hayırlısı olur inşallah

bence 4 yıl korunmanla bi alakası yoktur belkide tembelleşmiş olabilir yumurtalıkların bilemeyiz sen bence 2 ay daha dene ve olmazsa (inşallah olur) doktora git kuzum hadi kolay gelsin :52:

bence 4 yıl korunmanla bi alakası yoktur belkide tembelleşmiş olabilir yumurtalıkların bilemeyiz sen bence 2 ay daha dene ve olmazsa (inşallah olur) doktora git kuzum hadi kolay gelsin :52:

tesekkrler canm. insalah dedin ya sanki duan kabul olcak bi defa. öpüyorum :))) :52:

Zannetmem canım uzun süre korunduğun için böyle bişey olacağını çünkü,ben bu soruyo Dr. sordum.Cevabı'' 40 yaşına yakın aynı zamanda 10 yıldır doğum kontrl hapı kullananlar için böyle bir durum olabilir belki'' dedi.O yüzden senin bence ilgisi yok bununla,bende seninle aynı yaştayım bana daha gençsin bi 9 ay dene bakalım dedi bende 4 aydır korunmuyorum:31:

arkadaşlar benim de batım 14 aralık.benim işler biraz karışık.35 yaşındayım ve 12 yaşında bir kızım var.1 sene önce kardeş yapalım dedik ve 2 kez hamile kaldım.biri kimyasalmış biri de dış gebelikmiş.dış gebelik olanda tüpüm patladı.ameliyatla aldılar .yani şuan tek tüple uğraşıyorum.yani şansım yüzde 50 az sizlere göre.yaş ta var.inşallah bu ay hamileyimdir...:18:

Zannetmem canım uzun süre korunduğun için böyle bişey olacağını çünkü,ben bu soruyo Dr. sordum.Cevabı'' 40 yaşına yakın aynı zamanda 10 yıldır doğum kontrl hapı kullananlar için böyle bir durum olabilir belki'' dedi.O yüzden senin bence ilgisi yok bununla,bende seninle aynı yaştayım bana daha gençsin bi 9 ay dene bakalım dedi bende 4 aydır korunmuyorum:31:

bana da öyle dedi işte. 4 aydır yok. inslah bu ay olur hayirlisiyla hepimizin. daha önce de demiştim burada. rahim filmi de istemedi. Artık allaha emanet

sen nasıl kacirdin ki gününü ???? sperm hazır bekleyince olursa olur zaten. öyle değil mi ???
tatlım eşimin spermi kaliteli olmassa tutmaya bilir onu öğrenmek için teste yollucam eşimi . yoksa benm 26 ml büyüdü yumurtam nasıl dölllenmez anlam veremiorum. 2 günde bir ilşkiye grdik . bide çatlatma iğnesinin bence en güzel özelliği 36 saat sonra ilşki şart olması tam o sırada yumurta çatlıcak ve döllenecek . bence çok avantajlı çatlatma iğnesi ..ilişkiyi ne zamn yapıcağını ii biliosun kaçırma şansın yok yanii gününü ..

iğne olalı 4. günüm sabırsızlıkla bekliyorum bebişim gelsin diye rabbim ol der inşaAllah :49:
bende yaptırcam canm yumurta takibi senin kaç ml di .. benm 2 ay önce ilaçla 1 hafta da ( serophone ) 26 ml olmuştu .. ama keşke iğnede yaptrsaydım doktor yapmadı gerek yok dedi arkadaşım .. şimdi gene 2.yi denicem eşimide teste yollucam

merhabalar kızlar uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi bir çok kez yazı da yazdım fakat birçok sayfada sonradan gelenlerle pek ilgilenmiyorlar sanırım bende 6 gün geçikmeyle adet oldun bugün ve 11 ayımızı böylece bebişsiz doldulmuş olduk biraz agladım biraz zırladım ama şimdi iyiyim sizin yazdıklarını okumak iyi geliyor

Back
X