- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 34
Daha varmış 13.de eğer olmzsan tekrar yaparsın ,inş gelmez hamişsindir![]()
inş ama umudum kalmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha varmış 13.de eğer olmzsan tekrar yaparsın ,inş gelmez hamişsindir![]()
inşaallah canımnedir bu kirpikler karışık ilk kez duyuyorumm?
kızlar dün eşimin bir arkadaşına gittik ilk kez tanıştık. bayan 6 aylık hamileymiş sonra komşusu geldi kız benden 3hafta sonra evlenmiş ben de 4 aylık evliyim zaten. kız ikiz hamileymiş:) evlendikten 15gün sonra hamile kalmış. vay be maaşallah dedimçok da imrendim. bu ay ilk kez korunmadık biz. bata 4gün var ama hiç bişi hisseymiyorum. herkes göğüs hassasiyetinden kasık ağrısından falan bahsediyor ama bende tık yok. olmadı galiba hiç içime doğmuyor
![]()
canım yeni evlendinse yani yaşın 30un altında ve henüz 1 yıl olmadıysa doğal yolla olmasını bekle 1 yıl baktın 1 yıl olmadı o zaman git bence doktora ben 31 yaşımda olunca doktor bekletmedi umarım güzel haberler alırız hep beraber eşim gece 4üz dogurduğumu görmüş rüyasındabide dalga geçti benle pis
![]()
hahah ay inslah hadi. :))) ben evleneli 4 yıl oldu canm ama biz 4 aydır dusunuyrz. bi alakası varmı sence ? yaşımda 28. bakaym ozman hayırlısı olur inşallah
bence 4 yıl korunmanla bi alakası yoktur belkide tembelleşmiş olabilir yumurtalıkların bilemeyiz sen bence 2 ay daha dene ve olmazsa (inşallah olur) doktora git kuzum hadi kolay gelsin![]()
hahah ay inslah hadi. :))) ben evleneli 4 yıl oldu canm ama biz 4 aydır dusunuyrz. bi alakası varmı sence ? yaşımda 28. bakaym ozman hayırlısı olur inşallah
Zannetmem canım uzun süre korunduğun için böyle bişey olacağını çünkü,ben bu soruyo Dr. sordum.Cevabı'' 40 yaşına yakın aynı zamanda 10 yıldır doğum kontrl hapı kullananlar için böyle bir durum olabilir belki'' dedi.O yüzden senin bence ilgisi yok bununla,bende seninle aynı yaştayım bana daha gençsin bi 9 ay dene bakalım dedi bende 4 aydır korunmuyorum![]()
kırmızlıklar geldihemde 2 gün erken
tatlım ne dedin anlamadım vallahi daha ayrıntılı yazarmısın canmnormal neden beklemiyosn canm. bu yol daha ni kolay. ben de mi yapsam acaba![]()
tatlım eşimin spermi kaliteli olmassa tutmaya bilir onu öğrenmek için teste yollucam eşimi . yoksa benm 26 ml büyüdü yumurtam nasıl dölllenmez anlam veremiorum. 2 günde bir ilşkiye grdik . bide çatlatma iğnesinin bence en güzel özelliği 36 saat sonra ilşki şart olması tam o sırada yumurta çatlıcak ve döllenecek . bence çok avantajlı çatlatma iğnesi ..ilişkiyi ne zamn yapıcağını ii biliosun kaçırma şansın yok yanii gününü ..sen nasıl kacirdin ki gününü ???? sperm hazır bekleyince olursa olur zaten. öyle değil mi ???
hayırlısı olsun tatlminş.. çok teşekkür ederim RABBİM isteyen herkese nasip eder inş.
canım adetin 1 gün bile geçse belli olur yaap senCanimm benim batda 8indeydi. Hala test yapmadim bak dayaniyorum
. Cunku o tek cizgiyi gormek cok kotu ya o yuzden birazdaha beklicem bence sende bekle biraz daha. Hemen yapma canim..
sağlıklıysan tatlım yumurta takibi yada ovulasyon yapUmarim bi anormallik yoktur.yumurtammi catlamadi acaba..ay dusunmkte istemiyrm ama ilaki dsunuyosn😊
büyük ihtimalArkadaslar bir yildir korunmuyoruz. Bu ay adetim 12 gun gecikti. Bugun onbes dakika kdar belimr bi agri girdi hamile olablirmiyim acaba
bende yaptırcam canm yumurta takibi senin kaç ml di .. benm 2 ay önce ilaçla 1 hafta da ( serophone ) 26 ml olmuştu .. ama keşke iğnede yaptrsaydım doktor yapmadı gerek yok dedi arkadaşım .. şimdi gene 2.yi denicem eşimide teste yollucamiğne olalı 4. günüm sabırsızlıkla bekliyorum bebişim gelsin diye rabbim ol der inşaAllah![]()
yap yap yapreglin her ay düzenli geliyorsa inş hamilesin canım bence
darısı benim regle
gecikmeli o regl![]()