bende sağlıklıyım tatlm ama yumurtam döllenmio sanırım ..eşimi hiç göstermedik şimdi onu teste yollucam bakalım .. oyuzden diorum baştan gösterseydik keşke .. işte ondan uyarıoruz seni canm
inşallah tatlm saol allah razı olsunHmm anladım canım bu ay olmazsa eşimle gideriz doktora baştan önlemi almak en iyisi ..
Rabbim seninde yüzünü güldürür inşallah hayırlı saglıklı bi evlat nasip eder
sana iyi bir haber vereyim mi belki için rahatlar eger her ay düzenli adet oluyorsan ve adetlerin bir kaç gün öne almaya başlarsa rahim bebek için hazırlık yapıyor demekmiş inş. bi daha ki ay hayırlı haberini alırsın
merak etme canım yanlız değilsin aynı şeyleri bugün bende yaşadımbırakmıcaz arıcaz sonuna kadar rabbim bizede nasip eder inşallah
biliyoruz tatlm çok zor bende adet olduktan sonra değilde eşim ben adet olduktan sonra dioki sen nie adet oldun nie bu ay da olmadın die ..beni sitrese sokuo ya çok istio çocuk . benmde morallerimi bozuo üzülüorum
peki adet 2 gün geri gttiyse nolur arkadaşım :26:[/Qnasıl anlamadım
pazartesi adetim bitince yogun calismalar başlıcak bizde ama bi problemimiz var taşınıyoruz. Su ay bu ay teslim etcez derken tam yumurtlama zamanima gelcek taşınma işi(( pofff. Agir kaldirmak falan hamilelige engeldir dimi. Bi ay daha beklemek istemiyoruz. Bütün taşınma hevesim kaçtı. Bebek istiyorum beeennn
canım sakın kafanı bunlarla meşgül etme ben kızıma hamile kalmışım haberim yok önce yakın bi akrabamızın düğün telaşı vardı sonra annem taşındı ve annemin evi çok büyüktü bir telaşe bir koşturma adet geçikmem oldu kafaya takmadım sonra ısrar üzerine test yaptırdım yok ya ne hamileliği derken hemşire hayırlı olsun diye kagıdı uzatmıştı hiç unutmam
bugün mü adet oldun
bende bi daha hiç bi kür çay vs denemicem canım kendi elimizle saglıgımızdan olacaz bi de ben onu yaptıgım ay doktora gittim 21. gün progesteron normalden 10 kat fazla çıktı doktorunda kafası karıştı bu ay o test tekrarlanacak o sogan suyu yüzündenselam canım benimde 2 ay önce 3 hafta gecikmem oldu o ay 10 gün soğan suyu içmiştim(içmez olaydım) resmen patlıycaktım hamileyim sandım doktora gittim tarlusal(adet söktürücü) verdi ve hap bitti 6 gün sonra adet oldum bir daha asla içmem o soğan suyunu rezil ettii beni içtiğim ay herkese yaramıyor yani
eşlerinde bu baskılarına gıcıgım haaaabiliyoruz tatlm çok zor bende adet olduktan sonra değilde eşim ben adet olduktan sonra dioki sen nie adet oldun nie bu ay da olmadın die ..beni sitrese sokuo ya çok istio çocuk . benmde morallerimi bozuo üzülüorum
canım bana biraz bilgi verirmisin bu konuda doktor banada istiyosan yapalım dedi .bendede eşimdede sorun yok doktor senin yumurtanın çatlamamasından başka ihtimal yok pek dedi .tüp açtırmayıda 1 seneyi geçsin öyle yaptır dedislm kızlar.. ben de beklemedeyim. 21 kasımda regl olmuştum. çatlatma iğnesi de vurdurdum.. iğneyi 29 kasımda yaptırdım. bakalım ne olacak.. eşimin de benim de tahlillerimiz vs çok iyi çıktı.. ayrıca 8 kasımda da hsg çektirdim. tıkalı olan sağ tüpüm de açılmış oldu bu sayede.. inş hakkımızda hayırlısı olur..Allah kimsenin elini boş çewirmesin..
çok çok çok haklısınARKADAŞLAR.. TOPİCTE ŞÖYLE BİR GEZİNDİM DE BİR ŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ. KESİNLİKLE KENDİ BAŞINIZA BİRTAKIM OTLAR VS ALIP DA BİTKİ KÜRÜ VB ŞEYLER YAPMAYIN. KONUNUN UZMANLARI İNTERNETTE , TV DE BİLGİ VERİYOR KÜRLER HAKKINDA.. KAYNAĞINI BİLMEDİĞİNİZ YERLERDEN KÜR BULUP UYGULAMAYIN. TEDAVİ EDEYİM DERKEN İŞİ BATIRABİLİRSİNİZ. SÜREKLİ KÜR YAPIP SÜREKLİ KİMYASAL DÜŞÜK OLURSA , YOLUNDA GİTMEYEN ŞEYLER WARDIR DEMEKTİR.
BU ARADA İNCİR KÜRÜ DİYE BİŞİ YAZMIŞ BİR ARKADAŞ. YAPMAYIN .. İNCİR PROLAKTİN HORMONUNU TAVAN YAPTIRIR. BU NE DEMEK: SÜT HORMONLARINIZ FIRLAR VE GEBELİK OLMAZ. İSTİSNALAR WARDIR TABİKİ. BAKIN KONUYLA İLGİLİ İŞİNİZE YARAYACAK PROF DR. UN AÇIKLAMALARI WAR.
SADECE YAZMAK İSTEDİM. GERİSİ SİZE KALMIŞ TABİKİ BAYANLAR...
Prof. İbrahim Saracoglu Hayat Kürleri 13 05/11 Prolaktin hormonu yüksekliği, Anne sütü - YouTube İZLEYİN
slm kızlar.. ben de beklemedeyim. 21 kasımda regl olmuştum. çatlatma iğnesi de vurdurdum.. iğneyi 29 kasımda yaptırdım. bakalım ne olacak.. eşimin de benim de tahlillerimiz vs çok iyi çıktı.. ayrıca 8 kasımda da hsg çektirdim. tıkalı olan sağ tüpüm de açılmış oldu bu sayede.. inş hakkımızda hayırlısı olur..Allah kimsenin elini boş çewirmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?