Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

evet sanırım ondan canm. 4 ay oldu daha. ama ya öyle bi durum varsa. ya boşuna bekliyorsak

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................... sonunda testi yaptım ............
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..........
Cnmm gözün aydinnnnnnn cokkk sevndimmm süper haber darısı onumuzdeki aylara bize inşallah dua et bzlere artk taze gebe ))

inşlh canm ya .evleneli 1 buçk sene oldu. 24 yaşndaym . senin ne kadar oldu
Bnmde evleneli 15 ay oldu cnm ama bz 5 aydr denemedeyiz yaşmda 28 oyüzden merak ettm yasini yas küçük olunca tutmasi daha kolay oluyor diye duymustm önümüzdeki aya umutluyum inşallah :) sende haberlerini paylasmaya devam et cnm bzle

hmm inş herkes için hakkında hayırlısı olur . inş seninde hayırlı haberlerini alırz bi an önce :)

canm bende 1 ğüm çift çizgi gördüm ya seninki anormal yada benmki bilmiorum

ya sorma canm ya banada gençsin dio beni deli edio ya kocam büyük napayım yani

kızlar karar verdm 10 gün sonra eşimi teste yollucam ve adet olduğumda yumurta takibi yaptırcam çünkü eşimde bi problem yoksa eger . benm yumurtam çok büyüyo ilaçla ...çünkü normalde sağlıklıyım ..ama hemen olsun istiorum o yüzden yumurta takibine gidicem . ve bu sefer çatlatma iğnesini vurdurucam planlı yapalım die yoksa gününü geçen aydaki ğibi tutturamaz isem olmaz. 2ci yumurta takibi deneicem inşllh iii sonuç alırım .2 ay öncekinde yumurtan çatlar gerek yok iğneye dedi günleri kaçırdık sinir oldum

hadi hayırlısı olsun hakkında canııım hayırlı haberler verelim birbirimize

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................... sonunda testi yaptım ............
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..........

tebrik ederim hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşaAllah sağlıcakla kucağına al inşaAllah rab'bim biz isteyenlere anne olmayo nasib etsin amiiin

normal neden beklemiyosn canm. bu yol daha ni kolay. ben de mi yapsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…