Kizlarr ben 8 inde hastalanacaktim.ya 2 gun gecti yapsammiki bugun test artikdayansammi bi kac gun daha nedersiniz
Kizlarr ben 8 inde hastalanacaktim.ya 2 gun gecti yapsammiki bugun test artikdayansammi bi kac gun daha nedersiniz
Ama cok zor ya beklemekk
Canim 12 gun nsl test yapmadan durabildin sasiyorum.
reglin her ay düzenli geliyorsa inş hamilesin canım bence
darısı benim regle
gecikmeli o regl
bence iki üç gün daha bekle.sabret bakalım zor biliyorum ama inş hamilesindir cnm zaten çıkmaz şuanda çok düşük ihtimal.
aylar ayları kovalayınca böyle oluyo kızlar her ay hayal kırıklıgı yaşayacagıma beklerim daha iyi modunda
aylar ayları kovalayınca böyle oluyo kızlar her ay hayal kırıklıgı yaşayacagıma beklerim daha iyi modunda
valla benim bu ay dokuzuncu ayım olacak dokuz aydır dokuz dogurdumda bi silik çizgi bile çıkmadıCidden iyi dayaniyorsunuz bende sabırsız olanlardanim bugün bat günüm henüz gelen giden yok merak içindeyim gerginim rahat olamıyorum :-/
valla benim bu ay dokuzuncu ayım olacak dokuz aydır dokuz dogurdumda bi silik çizgi bile çıkmadınapacaannn bekleyeceennn mecburrr
hoşgeldin canım iyiyiz sağol sen nasılsın? dediğin doğru ben grip olan birini görmeyim hemen psikolojik olarak hasta olurum o andaBugün Dr aytuğun programında bir psikiyatr beynin insana oyunlarından bahsediyordu.beynin vücudunun ağrıdığını düşünüyorsa gerçekten ağrırmış.bizde kendimizi hamile gibi hissettiğimizde adetimiz gecikenilir.benim geçen ay midem bile bulandı neredeyse doğuruyordum:)
hoşgeldin canım iyiyiz sağol sen nasılsın? dediğin doğru ben grip olan birini görmeyim hemen psikolojik olarak hasta olurum o anda
pazartesi olmayı bekliyorum aslında düşününce benim belirtim çok ama ben onların hiçbirinin gebelikten olduğunu sanmıyorum 15 aydır bekliyorum o yüzden hüsrana alıştımİyiyim canım napim.geçen ay ilk denemede olmadı kafaya takmıştım.belirtilerin hepsini yaşamıştım.bu ay rahatım.hiç kasmıyorum.ilişkiyi bebek için değil kendimiz için yaparsak stres de olmaz.senin bat ne zamandı takip edemiyorum herzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?