kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................... sonunda testi yaptım ............
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..........![]()
Yuppiiii Allahim saglikla kucagina almak nasip etsin canim benim yaa cook sevindimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................... sonunda testi yaptım ............
Yuppiiii Allahim saglikla kucagina almak nasip etsin canim benim yaa cook sevindimmm![]()
Oncelikle Hamis olanlari tebrik ederim arkadaslarrrr:)isteyenlere de En kısa zamanda guzel hamilelikler dilerim..
Benim bat bugun.dun aksam dayanmadim ve tek cizgi ciktisizce hamile olsaydım cikmasi gerekmez miydi?bugun de aksama kadar beklicem gelmezse bir daha yapicam.
inş.. çok teşekkür ederim RABBİM isteyen herkese nasip eder inş.
Canimm benim batda 8indeydi. Hala test yapmadim bak dayaniyorum
. Cunku o tek cizgiyi gormek cok kotu ya o yuzden birazdaha beklicem bence sende bekle biraz daha. Hemen yapma canim..
Cok tesekkurler cevapladigin icin.evet dun şaşı olacaktim teste bakmaktan. Tek cizgiyi gormek cok can sıkıcı. .
canm bende 1 ğüm çift çizgi gördüm ya seninki anormal yada benmki bilmiorum
![]()
Kızlar benim de bat 25 aralık ve inş ogün olmam müjdeli haberii paylaşırım:)![]()
Arkadaslar bir yildir korunmuyoruz. Bu ay adetim 12 gun gecikti. Bugun onbes dakika kdar belimr bi agri girdi hamile olablirmiyim acaba
Insallah olmazsinda aliriz mujdeli haberi![]()
![]()
iğne olalı 4. günüm sabırsızlıkla bekliyorum bebişim gelsin diye rabbim ol der inşaAllah![]()
Arkadaslar bir yildir korunmuyoruz. Bu ay adetim 12 gun gecikti. Bugun onbes dakika kdar belimr bi agri girdi hamile olablirmiyim acaba
canm ya bu yumurta takibi mi oluyor. Nasıl Yapılıyor anlatabilirmisn bana da .. benim adetin 2. günü ama. ?? bir de adettinnilk gününü lekelenmelirn olduğu günümü yoksa tamamen geldiği günü mü kabul edeceğiz .??