• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

Oncelikle Hamis olanlari tebrik ederim arkadaslarrrr:)isteyenlere de En kısa zamanda guzel hamilelikler dilerim..
Benim bat bugun.dun aksam dayanmadim ve tek cizgi cikti:(sizce hamile olsaydım cikmasi gerekmez miydi?bugun de aksama kadar beklicem gelmezse bir daha yapicam.

Oncelikle Hamis olanlari tebrik ederim arkadaslarrrr:)isteyenlere de En kısa zamanda guzel hamilelikler dilerim..
Benim bat bugun.dun aksam dayanmadim ve tek cizgi cikti:(sizce hamile olsaydım cikmasi gerekmez miydi?bugun de aksama kadar beklicem gelmezse bir daha yapicam.

Canimm benim batda 8indeydi. Hala test yapmadim bak dayaniyorum
. Cunku o tek cizgiyi gormek cok kotu ya o yuzden birazdaha beklicem bence sende bekle biraz daha. Hemen yapma canim..

Canimm benim batda 8indeydi. Hala test yapmadim bak dayaniyorum
. Cunku o tek cizgiyi gormek cok kotu ya o yuzden birazdaha beklicem bence sende bekle biraz daha. Hemen yapma canim..

Cok tesekkurler cevapladigin icin.evet dun şaşı olacaktim teste bakmaktan. Tek cizgiyi gormek cok can sıkıcı. .

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................... sonunda testi yaptım ............
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......... :emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::52:

canım çok sevinim senin adına allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :9: darısı bizlerin başına

iğne olalı 4. günüm sabırsızlıkla bekliyorum bebişim gelsin diye rabbim ol der inşaAllah :49:

canm ya bu yumurta takibi mi oluyor. Nasıl Yapılıyor anlatabilirmisn bana da .. benim adetin 2. günü ama. ?? bir de adettinnilk gününü lekelenmelirn olduğu günümü yoksa tamamen geldiği günü mü kabul edeceğiz .??

canm ya bu yumurta takibi mi oluyor. Nasıl Yapılıyor anlatabilirmisn bana da .. benim adetin 2. günü ama. ?? bir de adettinnilk gününü lekelenmelirn olduğu günümü yoksa tamamen geldiği günü mü kabul edeceğiz .??

adetin ilk başladığı günden sayıyorsun kuzum

şimdi ben ayın 3ünden itibaren doktora gittim yumurtalarımı takip etti yani büyümelerini ,alttan bakıyor ayın 6sında iğnemi yazdı yumurtam baya büyümüştü 7sinde vuruldum ve aynı gün eşimle ilişki yaşadık (afedersin) ve hala ilşkiye yarına kadar devam etcez sonrada gün aşırı yani bi gün arayla beraber olcaz adet günüme kadar dikkat etcez ayın 20si adet günüm sendemi tedavi olcaksın:34:

Son düzenleme:
Back
X