• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

evet sanırım ondan canm. 4 ay oldu daha. ama ya öyle bi durum varsa. ya boşuna bekliyorsak
Cnnm benmde yas 28 banada doktor daha gencsin bekle bir yil dedi Bzde 5 aydr istiyorz Hayrlisiyla ...kan testlerm yapildi progesteron 21. Gun yapılan yumurtalik reservine bakildi ultrason muayeneside yapıldı cok şükür bsy cikmadi ama dediğn gibi rahim filmi cekilmedi tüplere bakilmadi yani bir yil bekleyin onun icib dendi bizede inşallah gerek kalmadan ona 2014 ugurlu gelir bebek sahibi oluruz cnm

Cnnm benmde yas 28 banada doktor daha gencsin bekle bir yil dedi Bzde 5 aydr istiyorz Hayrlisiyla ...kan testlerm yapildi progesteron 21. Gun yapılan yumurtalik reservine bakildi ultrason muayeneside yapıldı cok şükür bsy cikmadi ama dediğn gibi rahim filmi cekilmedi tüplere bakilmadi yani bir yil bekleyin onun icib dendi bizede inşallah gerek kalmadan ona 2014 ugurlu gelir bebek sahibi oluruz cnm

amin tatlm ya. insllh gerek kalmaz. Benim bugün öyle aklıma takıldı işte. Şu beklentiden vazgecsek belki kendisi gelecek melekler ama yapamiyorum ben yaaaa. :( bak bugün daha ilk gün adetin ben önümde ki stresli 1 ayı düşünüyorum. ne yapicm diyee :(

öncelikle şunu söylemeliyim ki adetler 30 gün üzerinden hesaplanmaz. yani her zatan 2-3 gün önce geliyorsa senin adetin 27-28 günde bir oluyor demektir sen önce bunu hesapla canım yani adetin ilk gününden bir sonrakinin başladığı ilk güne kadar geçen süreye kadar gün sayısı ( bunu bir kaç ayın ortalamasını alarak yap) bulduğun sayıyı ayın 8. birinci gün olarak sayarak o sayıya kadar gel ve ayın kaçına geliyorsa o gün senin adet tarihin olması gerekiyor gün geçmişsin eczaneden bir gebelik testi alıp yapabilirsin canım

çok teşekkür ederim canım,yani normalde bu ay 6 ya da en geç 7sinde olmam gerekirdi.Ozaman iki üç gün geçiyor mu?yarın yapsam belli olur mu yoksa iki üç gün daha mı bekleyim?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................... sonunda testi yaptım ............
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......... :emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::52:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................... sonunda testi yaptım ............
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......... :emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::52:

canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıklı evlat versin inşallah.. :)))

çok teşekkür ederim canım,yani normalde bu ay 6 ya da en geç 7sinde olmam gerekirdi.Ozaman iki üç gün geçiyor mu?yarın yapsam belli olur mu yoksa iki üç gün daha mı bekleyim?
yapabilirsin canım hamileysen çıkar hatta evde varsa hemen bile yapabilirsin hakkında hayırlısı :34:

oleyyyy :21:tebirkler canımmm hemen bize belirtin varmıydı adet tarihinin öncesinde onları söylermisin birde ne kadardır deniyordun :52::21:

yapabilirsin canım hamileysen çıkar hatta evde varsa hemen bile yapabilirsin hakkında hayırlısı :34:

yok canım ya :(,yarını sabırsızlıkla beklicem inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin hepimize

canm bat beklenen adet tarihi demek. sen mutlaka biliyorsundr adet tarihini. Eğer gelmezse hamilesin demektr. bu işe yarıyor :)))

benide alın aranıza o zaman ayın 13ünde olmam gerekiyor 4 günüm var ve sanki 4 ay gibi gelmek bilmiyor ve şüphelerim var inşallah gelmez adetim:52:

şimdi ben şunu anlamıyorum. çift çizgi olunca ilişki olmasi lazim ya. çift olduğunda yumurta ne aşamada oluyor. ya catlamis ve çoktan yola ciktiysa :)
öncelikle şunu söylemeliyim ki lh hormonu aniden artarak yumurtanın çatlamasını sağlıyor. oda şu kadar sürede oluyormuş bu ay çok araştırdım bunu, şimdi normalde bizde lh hormonu belli bir miktarda hep var yani sen testi hangi gün yaparsan yap silik bir ikinci çizgi çıkacak işte atıyorum 24 güne bir oluyorsan adetin 7. günü başlıyorsun testi yapmaya silik çizgiçıkıyor sonra her gün aynı saatlerde yapmaya devam ediyorsun ( bunlar zaten klavuzunda yazıyor) sonra bu test atıyorum 9. gün koyulaşmaya başlıyor ve en geç bir iki gün içinde diğer günlerden çok daha koyu oluyor ( ama ben o koyu halini yakalayamadım) zaten önemlide değilmiş çünkü lh hormnu yükselmeye başladıktan yani o hafif koyulatığı noktadan sonra 34-36 saat sonra yumurta çatlıyormuş yada atıyorum sen en koyu halini yakaladın o lh pikinden 10 saat sonra yumruta çatlıyormuş senin yapacağın ilk koyulaşmaya başladığında ilişkileri sıklaştır. Allah ım takdir ettiyse olur zaten spermler bizde 3-4 gün yaşıyor canım

öncelikle şunu söylemeliyim ki lh hormonu aniden artarak yumurtanın çatlamasını sağlıyor. oda şu kadar sürede oluyormuş bu ay çok araştırdım bunu, şimdi normalde bizde lh hormonu belli bir miktarda hep var yani sen testi hangi gün yaparsan yap silik bir ikinci çizgi çıkacak işte atıyorum 24 güne bir oluyorsan adetin 7. günü başlıyorsun testi yapmaya silik çizgiçıkıyor sonra her gün aynı saatlerde yapmaya devam ediyorsun ( bunlar zaten klavuzunda yazıyor) sonra bu test atıyorum 9. gün koyulaşmaya başlıyor ve en geç bir iki gün içinde diğer günlerden çok daha koyu oluyor ( ama ben o koyu halini yakalayamadım) zaten önemlide değilmiş çünkü lh hormnu yükselmeye başladıktan yani o hafif koyulatığı noktadan sonra 34-36 saat sonra yumurta çatlıyormuş yada atıyorum sen en koyu halini yakaladın o lh pikinden 10 saat sonra yumruta çatlıyormuş senin yapacağın ilk koyulaşmaya başladığında ilişkileri sıklaştır. Allah ım takdir ettiyse olur zaten spermler bizde 3-4 gün yaşıyor canım

evwt ama o zamani tuttrmk zor. takvimi de devreye sokarm ben ozman :D bu da olmazsa artık hiç bişey yapmicmm takibe dair :52: nasip bakalm ya. çok tesekkr canm

bi arkadaş hamile olmuş tebrik ederim :16: darısı bizlerin başına inşallah:16:

kızlar benden bu kadar ben çıkıyorum yeni gelen arkadaşları listeye yarın eklerim kendimi çok yorgun hissediyorum iyi akşamar hepinizie :43:

Back
X