bende varımm , 10 nisan. Umarımm artıkk olur sabrım tukenmek uzeree
Beni de ekler misiniz? Bu ay hiç ümidim kalmadı
bızde bu ay yumurtlama oncesı hergun oldu yumurtlama sonrası olmadı maalesef .bekleyip gorecez bakalım.
lıste yapılsa bencede ıyı olacak en azından hamıslerı gorup mutlu oluruznejlaa 86 liste yap istersen canım yazalım sana, ilk sayfadan takip edelim yanına da yazarsın inşallah güzel haber alanları ve sonuçlarımızı
yok adet bıtımınden calıstık ama yumurtlamada durduk maalesefyumurtlama günleri oldu mu canım?
ben göremedim kuzum yaaa
ben göremedim kuzum yaaa
Anladim yumurtladigina isaretse ve yumurtanin omru 24 saatse o gunu degerlendirmek en mantiklisi. sagol canimtam emin olmamakla birlikte yumurtlama sonrası gelen bir sıvıymış..aynı yumurta akı gibi.
Konuya bi kesinlik getiren yok yaa kafam karistiKızlar yumurtlama akintisi yumurta catlamadan önce olur..
Genelde o yumurta aki gibi akintidan 24 saat sonra catlarmis yumurta.. benim bu ay cok agrili geciyor yumurtlama günlerim sadece o akinti degil bel ve kasik agrimda cok
Anladim yumurtladigina isaretse ve yumurtanin omru 24 saatse o gunu degerlendirmek en mantiklisi. sagol canim
lıste yapılsa bencede ıyı olacak en azından hamıslerı gorup mutlu oluruz
24 Nisan olacak en iyi ihtimalle bu ay iyi değerlendirememişizbat ne zaman canım
kac gun gectı canım negatıf cıkıyorBende listeye giricem ama adet olmadım testim negatif bekliyorum