Aynen öyle mükemmel bir mucize ama senin çocuklarında yada kardeşlerinin çocuklarında olması çok buyuk bir ihtimal tabi Rabbim bilir belki seninde olur. İnşallah ta olurEminim oyledir ben de cift yumurta ikiziyim sanirim ihtimalim daha fazla Allah kismet ederse ben de isterim ikiz tek dogumda kardes dersini kapatiyorsun mukemmel olay
Ablamin kizinda degerleri cok yuksek cikmisti saglik ocaginda kadin ooo ikiz kardesin varsa kesin ikiz bu demistiAynen öyle mükemmel bir mucize ama senin çocuklarında yada kardeşlerinin çocuklarında olması çok buyuk bir ihtimal tabi Rabbim bilir belki seninde olur. İnşallah ta olur
Ablamin kizinda degerleri cok yuksek cikmisti saglik ocaginda kadin ooo ikiz kardesin varsa kesin ikiz bu demistiama erken dollenme olmus. Insallahh
Olsun hepsinin olsun ikizlere bogulalimyaa bak gördünmü senin cocuklar yada yeğenler yaşadı kesin ikizleri olur birisinin
Olsun hepsinin olsun ikizlere bogulalimSaka bi yana hayirlisi hepimiz icin ya Allah dagina gore veriyor dumanini kaldiramayacak kimseye vermez eminim
bende de kilo yok, bazen herseyi oluruna birakmak gerekiyo galiba ustune gittikce kaciyor.Canım arkadaşım hemen hemen aynı durumdayız bendede pko var kilon yok diyor doktor hormonlarda normal bi senedir evliyim bu ay progesterona bakıcak işte. önümüzdeki çarşamba gideceğim hayırlısı. Senin kadar tedavi görmedim henüz başımdayım ama devamı öyle olacak gibi
Amin canım inşallah . Bat 5 Nisan canm .İnşallah şifa olur haber ver mutlaka bat nezamandı
Tekrar ultrasyon yapmicakmi?
7 nisannnnnnnYeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...
Bat 9 Nisan
İnşallahCuma günü rahim filmi çektirdim çok şükür tüplerim açık sorun yok bir senelik evliyim inşallah nisan ayı evlilik yıldönümüz uğurlu gün gelirrr
Cuma günü rahim filmi çektirdim çok şükür tüplerim açık sorun yok bir senelik evliyim inşallah nisan ayı evlilik yıldönümüz uğurlu gün gelirrr
ayrıca dun aksam yumurtlama svısıvı geldı ılıskı olamadı maalesef sansım kalmadı galıba bu ay da hayal ettıgım prensesime kavuşmak ıcın.
bende varımm , 10 nisan. Umarımm artıkk olur sabrım tukenmek uzeree
Insallah hepimiz bu topicten hayirli haberlerle cikariz aralik anneleri oluruz
Cuma günü rahim filmi çektirdim çok
O akintinin oldugu gunu mu degerlendirmek gerekiyor? Ne anlama geliyor o akinti yani yumurta catlayacak demek mi catladi demek migeçen ay bende de olmuştu canım bizde değerlendiremedik malesef ..olmadı da.
NAPALIM HAYIRLISI OLUR INSALLAH KISMET NE ZAMANSA O ZAMAN OLUR. AMA ANLAMADIGIM SEY YUMURTLAMA ONCESI TUTTURANLAR NASIL OLUYOR KI ACABAgeçen ay bende de olmuştu canım bizde değerlendiremedik malesef ..olmadı da.
O akintinin oldugu gunu mu degerlendirmek gerekiyor? Ne anlama geliyor o akinti yani yumurta catlayacak demek mi catladi demek mi
NAPALIM HAYIRLISI OLUR INSALLAH KISMET NE ZAMANSA O ZAMAN OLUR. AMA ANLAMADIGIM SEY YUMURTLAMA ONCESI TUTTURANLAR NASIL OLUYOR KI ACABA
Bat 10 nisan canm aynıyız hemen hemen ama ben erken yumurtladm bu ay galiba bugün yumurta kıvamında sıvım geldi hadi hayırlısı erken döllenme olur inş :)