Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eminim oyledir ben de cift yumurta ikiziyim sanirim ihtimalim daha fazla Allah kismet ederse ben de isterim ikiz tek dogumda kardes dersini kapatiyorsun mukemmel olay :KK70:
Aynen öyle mükemmel bir mucize ama senin çocuklarında yada kardeşlerinin çocuklarında olması çok buyuk bir ihtimal tabi Rabbim bilir belki seninde olur. İnşallah ta olur :dua:

Aynen öyle mükemmel bir mucize ama senin çocuklarında yada kardeşlerinin çocuklarında olması çok buyuk bir ihtimal tabi Rabbim bilir belki seninde olur. İnşallah ta olur :dua:
Ablamin kizinda degerleri cok yuksek cikmisti saglik ocaginda kadin ooo ikiz kardesin varsa kesin ikiz bu demisti :KK70: ama erken dollenme olmus. Insallahh

Canım arkadaşım hemen hemen aynı durumdayız bendede pko var kilon yok diyor doktor hormonlarda normal bi senedir evliyim bu ay progesterona bakıcak işte. önümüzdeki çarşamba gideceğim hayırlısı. Senin kadar tedavi görmedim henüz başımdayım ama devamı öyle olacak gibi
bende de kilo yok, bazen herseyi oluruna birakmak gerekiyo galiba ustune gittikce kaciyor.

• Beğen
Reactions: 114
Cuma günü rahim filmi çektirdim çok şükür tüplerim açık sorun yok bir senelik evliyim inşallah nisan ayı evlilik yıldönümüz uğurlu gün gelirrr

X