Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı durumdayız canım ne kadar süredir 2. için uğraşıyorsun, bir problem var mı neden olmadı

8 ay dolmak uzere yanı korunmayı bıraktıktan sonra doktora gıtmedım ama adetlerım cok duzenlıdır .cok uzun bır sure degıl ama yınede huzursuz oluyor ınsan rabbım hıc tatmayanların yardımcısı olsun

Ay bu hamiş emojiler ne güzel görünüyor

senınde 2.olcak ınsallah ve nıye tup bebek
Evet canım inşallah, bende çikolata kisti var ve 2 yıla yaklaştı olmuyor, aşılama denedim bir kez olmadı, eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu doktorum bu ay tahlil verin eşinin değerleri iyi ise aşılama yada tüp bebek için başlayın dedi, 30 yaşı geçirme zaten kist yumurta rezervini çok düşürüyor gecikirsen ihtimalin daha da azalır dedi onun için canım, nasip bakalım rabbim nasıl takdir edecek

bende varım kızlar klomen tedavisi görüyorum bat 6 Nisan

Canıııım bende varım bat 7 nisaan

Kızlar ben de bat 19 u bekleyeceğim. Düşükten sonra ilk adetim tam zamanında oldu. İkinci adetim 11 gün geçikti. Şu an üçüncü adet dönemindeyim. O da battan bir gün önce oldu. Geçen ay ümitlendim ama olmadı. Bu ay olsun istiyorum inşallah olur. Adet cumartesi günü bitecek. Sizce ne yapmalıyım. Yumurtlama günümü tam bilmediğim için iki günde bir deneyeyim diye düşünüyorum. Onun dışında önerisi olan var mı. Geçen ay üç dört gün denemedik o tam yumurtlama günlerine denk geldi sanırım.

Merhaba kızlar benimde 1 nisan ama 20 gün önce kimyasal gebelik yaşadım bi de prolaktin yüksekliği var dostinex kullanıyorum ümitsizim ben de o yüzden. Tüm bekleyenlerin kucakları bebişle dolsun inşallah
Merhabalar bendede biraz yüksek 30 civarı sizin kaçtı

İki günde bir en mantıklısı sanırım inşallah olur bebişiniz

Bu arada kuru incir kürü yerine sadece kuru incir yesek de etkili olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…