Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başlama yinede bakle bence adet olmadın sonuçta cuma gününe kadar olmazsan kadın doğuma git olmaz mı
Beni heyaçecanlandoran adetten bir iki gün önce kahve ve çok açık pemle leke gelmişti ama olmadı demekki bişey yoksa neden adet olamıyorum ozman

6 gün bu ay başladık denemeye ilk ayda gecikme yaşadım dün kn testi yaptrdım negaf çıktı
Adet döngünüz nasıl normalde kaç gün ? Daha önce bi topikte biri 39. Gününde çıkmıştı testlerde geç yumurtlamış meğer o ay. Hatta adet söktürücü kullanacakmış nerdeyse testlerdede çıkmayınca ama hamiş çıktı :) o yüzden adet olmadınız ya hala ümit var bence. Daha önceden gecikme yaşarmıydınız hiç.

Son 3 senedir her ay düzgünce olurdum

8)@rukican 3 NİSAN
9)@Buecriy 3 NİSAN
@Why name is 3 NİSAN
kızlarrrr nasılsınız durumlar nedir?

Ben de aynen öyle vurmak istiyorum kafamı.. bilmiyorum nasılım nejla ya.. bi şeyler sanki böyle içimi sıkıyo.. akşamdan beri bi tuhafım.. keşke adet olsam en azından netleşmiş olur bi şey

stres yapma canım en büyük kötülük o bize dışarıya çık arkadaşlrınla dışarıda görüş çalışıyorsan işe kendini ver unutmaya çalış düşünme kuzum..

stres yapma canım en büyük kötülük o bize dışarıya çık arkadaşlrınla dışarıda görüş çalışıyorsan işe kendini ver unutmaya çalış düşünme kuzum..

Ya inan biri bana böyle durumunu anlatsa ben de aynı şeyleri söylerdim.. ama bu durum başkaymış.. 26 yaşındayım.. bu yaşıma kadar düzenli olan adetim.. bebeğe karar verdiğimiz şu son 4 ayda sapıttı.. ne denge kaldı ne düzen..

Hepsi stressden canim.Ne kadar takmiycam soylese de yine takiyosun.

Dun oyalanmak icin evi dip bucak temizledim.Ama temizlik yaparken bile acaba diye dusunuyodum.

Hepsi stressden canim.Ne kadar takmiycam soylese de yine takiyosun.

Aynen.. veren de Allah vermeyen de.. hani hepsine çok şükür.. isyan etmek haddimize değil.. ama insan yine de üzülüyor.. kafayı takıyor.. akşamdan beri sürekli ağlamak istiyorum sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…