- 13 Mart 2018
- 660
- 387
Teste güveniyimmi yaniAynen canım ben 17. Gün koyu çift çizgiyi gördüm mesela o yüzden stres yapma koyulaşacak mutlaka. Aminnnn inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teste güveniyimmi yaniAynen canım ben 17. Gün koyu çift çizgiyi gördüm mesela o yüzden stres yapma koyulaşacak mutlaka. Aminnnn inşallah
Kutlarım allah isteyen herkese en doğru zamanda nasip etsin.Kızlar adetime 4 gün vat beta 175 çıktı. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler. İyi dimi sonuç
Maşallah çok güzel değerlerin canımKızlar adetime 4 gün vat beta 175 çıktı. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler. İyi dimi sonuç
Ben senin gebe olduğunu hissediyorum nedense ya geç döllenme bence üç gün sonra tekrar kan ver canım
Kızlar nolur cevap verin delircemmm.. ay bu miratech marka erken gebelik testini yaptım.. silik çizgi bile yoktu.. bat 31 marttı.. nasıl üzüldüm ne kadar ağladım.. sonra bari adet olsam falan dedim.. eşim de kolumdan tuttu götürdü kan testine.. değerim 1,57 çıktı.. biliyorum gebelik için çok çok düşük.. ama daha öncekilerde hep 0.100 çıkardı.. yani adetin gecikmesine de bakınca ne düşüneceğimi şaşırdım.. sizce bu ne demek?
Ben senin gebe olduğunu hissediyorum nedense ya geç döllenme bence üç gün sonra tekrar kan ver canım
Kızlar adetime 4 gün vat beta 175 çıktı. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler. İyi dimi sonuç
Teste güveniyimmi yani
Çok iyi ya üşenmesem yaparım valla şu sıra yoğunum biraz. çok eğlenceli olsa gerek6 günüm kaldı adet olmama normal gebelik testlerinde hep negatif gördüm ama akşamdan beri limon, karbonat ve çamaşır suyu testi yaptık hepsinde hamile çıktım kendi kendime eğleniyorum böyle zaman geçiriyom artık
Canım maşallah Allahnsağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder bende cumartesi günü öğrnedim daha doktora gitmeme 2 hafta var çok heycanlıyım endişeliyim Rabbim hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin isteyen herkese versinKızlar adetime 4 gün vat beta 175 çıktı. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler. İyi dimi sonuç
canımmm Allah razı olsun aminnnn, rabbim dileyen isteyen herkese versin 9 aylık evliyim 5 aydır istiyorduk kimseye de söylemedik ama ben her adet oluşumda çok üzüldüm en büyük destekcim eşimdi , rabbime şükürler olsun bu haberi verebildim. İnşallah sen de vereceksin rabbim ne zaman kısmet ederse hayırlısıyla inşallah. Tekrardan çoook teşekkür ederimYazdıklarını inan kendim yaşıyomuşm gibi ağlayarak okudum inşallah bende bigün eşimi mutluluktan ağlatırım Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum Rabbim sana acısını göstermesin anne babasına hayırlı evlat Allaha layık kul olur inşallah kuzummm benim
Geç döllenme olabilir mi kiKızlar kanda negatif çıkmış , ama ben adet olmadım hiç gecikmeyen gecikti . İlaç içmiycem soğan suyuna başlayım diyorum
Başlama yinede bakle bence adet olmadın sonuçta cuma gününe kadar olmazsan kadın doğuma git olmaz mıKızlar kanda negatif çıkmış , ama ben adet olmadım hiç gecikmeyen gecikti . İlaç içmiycem soğan suyuna başlayım diyorum
Kaç gün gecikti canımKızlar kanda negatif çıkmış , ama ben adet olmadım hiç gecikmeyen gecikti . İlaç içmiycem soğan suyuna başlayım diyorum
Geç döllenme olabilir mi ki
bilmiyorımki cnmGeç döllenme olabilir mi ki