Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:skandal:
Kızlar nolur cevap verin delircemmm.. ay bu miratech marka erken gebelik testini yaptım.. silik çizgi bile yoktu.. bat 31 marttı.. nasıl üzüldüm ne kadar ağladım.. sonra bari adet olsam falan dedim.. eşim de kolumdan tuttu götürdü kan testine.. değerim 1,57 çıktı.. biliyorum gebelik için çok çok düşük.. ama daha öncekilerde hep 0.100 çıkardı.. yani adetin gecikmesine de bakınca ne düşüneceğimi şaşırdım.. sizce bu ne demek?
Ben senin gebe olduğunu hissediyorum nedense ya geç döllenme bence üç gün sonra tekrar kan ver canım

6 günüm kaldı adet olmama normal gebelik testlerinde hep negatif gördüm ama akşamdan beri limon, karbonat ve çamaşır suyu testi yaptık hepsinde hamile çıktım :KK70::KK70:kendi kendime eğleniyorum böyle zaman geçiriyom artık:-)

6 günüm kaldı adet olmama normal gebelik testlerinde hep negatif gördüm ama akşamdan beri limon, karbonat ve çamaşır suyu testi yaptık hepsinde hamile çıktım :KK70::KK70:kendi kendime eğleniyorum böyle zaman geçiriyom artık:-)
Çok iyi ya üşenmesem yaparım valla şu sıra yoğunum biraz. çok eğlenceli olsa gerek :KK49:

Kızlar adetime 4 gün vat beta 175 çıktı. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler. İyi dimi sonuç :KK1:
Canım maşallah Allahnsağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder bende cumartesi günü öğrnedim daha doktora gitmeme 2 hafta var çok heycanlıyım endişeliyim Rabbim hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin isteyen herkese versin

Can
Yazdıklarını inan kendim yaşıyomuşm gibi ağlayarak okudum inşallah bende bigün eşimi mutluluktan ağlatırım Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum Rabbim sana acısını göstermesin anne babasına hayırlı evlat Allaha layık kul olur inşallah kuzummm benim:KK200::dua:
canımmm Allah razı olsun aminnnn, rabbim dileyen isteyen herkese versin 9 aylık evliyim 5 aydır istiyorduk kimseye de söylemedik ama ben her adet oluşumda çok üzüldüm en büyük destekcim eşimdi , rabbime şükürler olsun bu haberi verebildim. İnşallah sen de vereceksin rabbim ne zaman kısmet ederse hayırlısıyla inşallah. Tekrardan çoook teşekkür ederim:KK200:

Kızlar çok teşekkür ederim. Rabbim hepinize yaşatsın. Ben de 2.5 yıllık evliyim bu ay 4. Denememizdiz. İlk ay yani aralıkte kimyasal oldu. Diğer aylar olmadı çok üzülmüştüm. Bu ay inanın kafama takmadım ve tek ilişki oldu o da yumurtlamaya denk gelmiş demek ki sadece akıntımı takip ettim o kadar. Her şeyin bir Zamanı vardır. İnşallah en kısa zamanda en hayırlı zamanda gelir bebişleriniz :KK200::KK200:

Kızlar kanda negatif çıkmış , ama ben adet olmadım hiç gecikmeyen gecikti . İlaç içmiycem soğan suyuna başlayım diyorum

X