- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
Hoşgeldin :)Bende geldim bat 15 nisan :)
Hos geldin inşallah sanslı ayındır canm :)Bende geldim bat 15 nisan :)
İnşallah canm gönlüne göre versin Rabbim :)Bat 10 nisan dualarınıza beni de ekleyin şu mübarek günde kızlar...
İnsallah sagol canim hepimizin şanslı ayı olsun bu ayHos geldin inşallah sanslı ayındır canm :)
Hoşgeldin sende duanda unutma canımBat 10 nisan dualarınıza beni de ekleyin şu mübarek günde kızlar...
Amin cümlemizin canimİnşallah canm gönlüne göre versin Rabbim :)
Unutmam Rabbim hepimize versin en sağlıklısindanHoşgeldin sende duanda unutma canım
Tüm dualara toplu Amin diyerek başlayayım kızlar inşallah nisanda güzel güzel haberler alırız. Ben de hem takvimim uygulamasından hem de bu ay ilk defa ovu testi ile takibe başladım. Bugün 9. Günün günde iki kere yapmaya çalışıyorum 26 günde bir adet oluyorum ve Bat 6 Nisan
Bal çörekotu tarçın derken ne işe yarıyor canm ve nasıl yapıyorsun bilgi verirmisin birazCanim bu ay bende bal çörekotu tarcin yapıyorum. Ovulasyon testi de kullanmayi düşünüyorum seninki hangi marka bide fiyati ne kadar
Canim yumurtalari sağlıklı bi sekilde geliştiriyormus bende ilk defa deniyorum. 3 yemek kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı havanda dövülmüş çörek otu ve 1 tatli kaşığı kadarda tarcini karıştırıp sabah aksam yiyorsun. Ac karna yiyorum sabahlari, aksam yatmadan once yiyorum. Adetin 2.gunu basladim 12.gunune kadar yicem. Havuç suyu icicem bide o da olgunlasan yumurtayı catlatmaya yariyormus canim. Bakalim o sekilde hamile kalan cok duydum o yuzden basladim, yalniz prolaktin hormonu yüksek çıkanlara önermiyorlarmış, hormonu daha cok yukseltiyormuş çünkü haberin olsunBal çörekotu tarçın derken ne işe yarıyor canm ve nasıl yapıyorsun bilgi verirmisin biraz
Canim yumurtalari sağlıklı bi sekilde geliştiriyormus bende ilk defa deniyorum. 3 yemek kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı havanda dövülmüş çörek otu ve 1 tatli kaşığı kadarda tarcini karıştırıp sabah aksam yiyorsun. Ac karna yiyorum sabahlari, aksam yatmadan once yiyorum. Adetin 2.gunu basladim 12.gunune kadar yicem. Havuç suyu icicem bide o da olgunlasan yumurtayı catlatmaya yariyormus canim. Bakalim o sekilde hamile kalan cok duydum o yuzden basladim, yalniz prolaktin hormonu yüksek çıkanlara önermiyorlarmış, hormonu daha cok yukseltiyormuş çünkü haberin olsun
Bende varim:) 3 nisan.
Bu ay klomen kullandim ve macun yiyorum yumurtamin catlamasini bekliyorum :)
Allah yar ve yardimcimiz olsun kizlar
Ayyy hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz burdan paylaş lütfenKızlar ben de bugün tüp bebek tedavisine başladım. İlk denemem olacak. Nisan güzel haberler getirsin hepimize :) Bat 20 Nisan
16.günüm halen iğne vermedi yumurtamda halen sol 16 sag 18 mm carsamba yine gitcem cok gec büyüyolar bu ay malesef..Ben de klomen Kullandım bu ay 5 gunde 2 kez.
Yarın çatlatma iğnesi vurulacak.
Benimde bat 3 Nisan. İnsallah hakkımızda hayırlısı olur.
Ne macunu yiyorsun ? Merak ettim.