Benim bat da 22-23 mart ben de pek ümitli değilim.
Çok heyecanlı bekleyiş bunlar Rabbim tüm isteyenleri en hayırlı zamanda bebislerine kavuştursun inşallah AMİNBende varim:) 3 nisan.
Bu ay klomen kullandim ve macun yiyorum yumurtamin catlamasini bekliyorum :)
Allah yar ve yardimcimiz olsun kizlar
Bende varım, BAT 6 NisanYeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...
Bat 9 Nisan
Ovulasyon testleriyle takip ediyorlar geneldeKızlar yumurtlamalarınız ne zaman nasıl takip ediyorsunuz ?
Adet başlangıcından 14 gün sayıyorsun 14. Gün yumurtlama günü diye geçiyor ama eğer adetin düzensizse ovülasyon testi yapman gerekir canmKızlar yumurtlamalarınız ne zaman nasıl takip ediyorsunuz ?
Canım ben tlf da bir takvim var onu kullanıyorum ovülasyon testini hiç denemedim denesem mi bilmiyorumAdet başlangıcından 14 gün sayıyorsun 14. Gün yumurtlama günü diye geçiyor ama eğer adetin düzensizse ovülasyon testi yapman gerekir canm
Nasıl yapıyorsun testi canım yani hangi günler ne sıklıktabende bendebat 2 nisan inşAllah..
bu ay ovulasyon testi deniyorum bende bakalım bekliyoruz..
hayırlısı olsun inşAllah
Benimde telefonumda program var ordan takip ediyorum ben bu ay olmazsa sogan kürü deneyecegim aynı anda incir kurünüde deneyecegim bunları denedikleri ay hamile kalan bir cok kişi var bakalım nasip.olmadı o testide denerim belkiCanım ben tlf da bir takvim var onu kullanıyorum ovülasyon testini hiç denemedim denesem mi bilmiyorum
Bizim daha 2 ay şu an olmaması için bir sebep yok 3 ay daha deneyecegiz doktorumuz olmazsa ozaman bakarız dedi senin kacinci ayınKızlar ne kadar süredir çocuk istiyorsunuz ve olmama sebebi var mı ?
23 ay oldu canım mayısta 2 sene bitecek, bir problem yoksa soğan küründen fayda gören var ama bende işe yaramadıBizim daha 2 ay şu an olmaması için bir sebep yok 3 ay daha deneyecegiz doktorumuz olmazsa ozaman bakarız dedi senin kacinci ayın
Sorun neymiş peki?23 ay oldu canım mayısta 2 sene bitecek, bir problem yoksa soğan küründen fayda gören var ama bende işe yaramadı
Merhaba cnm amin inşallahBen de varim kizlar bat 7 nisan yumurtlamayi bekliyorum cumartesi ya da pazar olur sanirim insallah hepimizin hayirli haberler alacagi bir topic olurrr :)
Evet doktorum da bana aynenBu arada aklinizda bulunsun adetin ilk gununden sayarak 12-14-16-18-20. gunler iliski en saglikli olanmis bende yeni ogrendim umarim ise yarar