Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nejlaa 86 liste yap istersen canım yazalım sana, ilk sayfadan takip edelim yanına da yazarsın inşallah güzel haber alanları ve sonuçlarımızı

Kızlar yumurtlamalarınız ne zaman nasıl takip ediyorsunuz ?
Adet başlangıcından 14 gün sayıyorsun 14. Gün yumurtlama günü diye geçiyor ama eğer adetin düzensizse ovülasyon testi yapman gerekir canm

Adet başlangıcından 14 gün sayıyorsun 14. Gün yumurtlama günü diye geçiyor ama eğer adetin düzensizse ovülasyon testi yapman gerekir canm
Canım ben tlf da bir takvim var onu kullanıyorum ovülasyon testini hiç denemedim denesem mi bilmiyorum

bende bende bat 2 nisan inşAllah..
bu ay ovulasyon testi deniyorum bende bakalım bekliyoruz..
hayırlısı olsun inşAllah

Kızlar ne kadar süredir çocuk istiyorsunuz ve olmama sebebi var mı ?

Canım ben tlf da bir takvim var onu kullanıyorum ovülasyon testini hiç denemedim denesem mi bilmiyorum
Benimde telefonumda program var ordan takip ediyorum ben bu ay olmazsa sogan kürü deneyecegim aynı anda incir kurünüde deneyecegim bunları denedikleri ay hamile kalan bir cok kişi var bakalım nasip.olmadı o testide denerim belki

Bizim daha 2 ay şu an olmaması için bir sebep yok 3 ay daha deneyecegiz doktorumuz olmazsa ozaman bakarız dedi senin kacinci ayın
23 ay oldu canım mayısta 2 sene bitecek, bir problem yoksa soğan küründen fayda gören var ama bende işe yaramadı

Ben de varim kizlar bat 7 nisan yumurtlamayi bekliyorum cumartesi ya da pazar olur sanirim insallah hepimizin hayirli haberler alacagi bir topic olurrr :)

Bu arada aklinizda bulunsun adetin ilk gununden sayarak 12-14-16-18-20. gunler iliski en saglikli olanmis bende yeni ogrendim umarim ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…