- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
paylaşıcam tabii ki inşallah çok güzel haberlerimiz olurAyyy hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz burdan paylaş lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
paylaşıcam tabii ki inşallah çok güzel haberlerimiz olurAyyy hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz burdan paylaş lütfen
Canim bu ay bende bal çörekotu tarcin yapıyorum. Ovulasyon testi de kullanmayi düşünüyorum seninki hangi marka bide fiyati ne kadar
Tamam canım saolCanım laboguik marka 50 tane 44-45 lira gibi bi fiyattı sanırım n11 den aldım çok araştırdım genelde bu testi öneriyorlardı
Tamam canım saol
16.günüm halen iğne vermedi yumurtamda halen sol 16 sag 18 mm carsamba yine gitcem cok gec büyüyolar bu ay malesef..
Clife bitkisel macun instagramin varsa bakabilirsin cok olumlu haberlerle dönenler var insallah bizede vesile olur
16.günüm halen iğne vermedi yumurtamda halen sol 16 sag 18 mm carsamba yine gitcem cok gec büyüyolar bu ay malesef..
Clife bitkisel macun instagramin varsa bakabilirsin cok olumlu haberlerle dönenler var insallah bizede vesile olur
Evet benimde gec geldi aklima incir.. bidahakine (insallah adet gelmez) artik :) yumurtan kac mmdi en son gittiginde ? Bnm dok 20mm olmasini bekliyor sanirimİncir ye istersen kuru incir. Yumurtaların buyumesini olumlu yönde etkiliyormuş. Benim yumurta da birkaç gün geriden geliyor gunde 2-3 incir yiyorum şifa niyetine bakalım.
Bende şuanda deniyorum soğan kurunu . Forumlarda çok iyi sonuç alanları okudum . 1 hafta sonra bitiyor kür bakalım inşallah olur bu ay .Benimde telefonumda program var ordan takip ediyorum ben bu ay olmazsa sogan kürü deneyecegim aynı anda incir kurünüde deneyecegim bunları denedikleri ay hamile kalan bir cok kişi var bakalım nasip.olmadı o testide denerim belki
Bende şuanda deniyorum soğan kurunu . Forumlarda çok iyi sonuç alanları okudum . 1 hafta sonra bitiyor kür bakalım inşallah olur bu ay .
İnşallah şifa olur haber ver mutlaka bat nezamandıBende şuanda deniyorum soğan kurunu . Forumlarda çok iyi sonuç alanları okudum . 1 hafta sonra bitiyor kür bakalım inşallah olur bu ay .
Evet benimde gec geldi aklima incir.. bidahakine (insallah adet gelmez) artik :) yumurtan kac mmdi en son gittiginde ? Bnm dok 20mm olmasini bekliyor sanirim
bende varımm , 10 nisan. Umarımm artıkk olur sabrım tukenmek uzereeYeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...
Bat 9 Nisan
Ne zamandir deniyorsunuz ve herhangi bir problem var mi?bende varımm , 10 nisan. Umarımm artıkk olur sabrım tukenmek uzeree
1.5 senedir deniyorz bende pko war ama yumurtlamami etkilemiyor her ay yumurtam gelisiyor kendi kendine catliyor esimde bi problem yok yinede olmuyor. Klomen, famara , otriville hersey kullandm olmadi , subatta asilama yaptrdm oda tutmadi. Bi tup denemedik heralde oda yakindirNe zamandir deniyorsunuz ve herhangi bir problem var mi?
Ayy canim ya hic sebepsiz olmamasi eminim zordur sebep olsa yapisirsin sebebine ama.. hayirlisi olsun rabbim tez zamanda hayirlisiyla bir evlat versin hepimize insallah1.5 senedir deniyorz bende pko war ama yumurtlamami etkilemiyor her ay yumurtam gelisiyor kendi kendine catliyor esimde bi problem yok yinede olmuyor. Klomen, famara , otriville hersey kullandm olmadi , subatta asilama yaptrdm oda tutmadi. Bi tup denemedik heralde oda yakindir
Bat 10 nisan canm aynıyız hemen hemen ama ben erken yumurtladm bu ay galiba bugün yumurta kıvamında sıvım geldi hadi hayırlısı erken döllenme olur inş :)Yeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...
Bat 9 Nisan
aynen deselerki sende şu war esinde bu war tedawisine bakariz hicbirsey yok hersey normal ama yok olmuyor. İnsallah isteyen herkesn saglikli sihatli hayirli bir ewladi olur en kisa zamanda rabbim aratmasin cok zor.Ayy canim ya hic sebepsiz olmamasi eminim zordur sebep olsa yapisirsin sebebine ama.. hayirlisi olsun rabbim tez zamanda hayirlisiyla bir evlat versin hepimize insallah
Tekrar ultrasyon yapmicakmi?15 ve 14 mm iki tane var dedi cuma günü. Salı’ya kadar 18-20 mm olur salı iğne vurdur dedi. Hayırlısı bakalım.