- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
Senin bat ne zamandi?Evet doktorum da bana aynenböyle söyledi
8nisanSenin bat ne zamandi?
Nasıl yapıyorsun testi canım yani hangi günler ne sıklıkta
Çikolata kisti var bende, eşimde de hareket azlığı vardı ameliyat oldu, oğlumda hemen 2.ay kalmıştım buna kalamadım 2 yıldır,1 kez aşılama oldum olmadı, bakalım bekliyoruz bu ayda olmazsa hem eşimin tathlil zamanı geliyor tüp bebek yada aşılama için tekrar görüşmeye gideceğimSorun neymiş peki?
Benim eşim bugün şehir dışına gitti verimli günler boşa gidecek, cuma yumurtlama günüm takvime göre bakalım ona yetişirsek belki olur :)))Bu arada aklinizda bulunsun adetin ilk gununden sayarak 12-14-16-18-20. gunler iliski en saglikli olanmis bende yeni ogrendim umarim ise yarar
Tabi olur belki hem yumurta atildiktan sonra bile 24-36 saati varBenim eşim bugün şehir dışına gitti verimli günler boşa gidecek, cuma yumurtlama günüm takvime göre bakalım ona yetişirsek belki olur :)))
Anladım nm zaman kaybetme bence asılama ve Tüp bebek wn doğru karar Allah yardımcınız olsun.. İnşallah hiç birine gerek kalmadan bakarsın oluverir Rabbimim hazinesi çok yeterki o istesin. :)Çikolata kisti var bende, eşimde de hareket azlığı vardı ameliyat oldu, oğlumda hemen 2.ay kalmıştım buna kalamadım 2 yıldır,1 kez aşılama oldum olmadı, bakalım bekliyoruz bu ayda olmazsa hem eşimin tathlil zamanı geliyor tüp bebek yada aşılama için tekrar görüşmeye gideceğim
Öyle canım rabbim ol derse herşey olur o takdir etmezse de hiçbir sebep olmasa bile olmuyor, olmaması da zor ama Rabbim verip imtihan etmesin hayırlı sağlıklı versin inşallahTabi olur belki hem yumurta atildiktan sonra bile 24-36 saati var
Bende öyle diyorum canım meylam neyler neylerse güzel eyler vermiyorsa da vardır bir hayır, kuzuma sağlık versin onunla imtihan etmesin inşallahAnladım nm zaman kaybetme bence asılama ve Tüp bebek wn doğru karar Allah yardımcınız olsun.. İnşallah hiç birine gerek kalmadan bakarsın oluverir Rabbimim hazinesi çok yeterki o istesin. :)
Senin bat 6nisansa yumurtlama gunun pazar olmuyormu yani 14. Gün yoksa benmi yanlış hesaplıyorumBenim eşim bugün şehir dışına gitti verimli günler boşa gidecek, cuma yumurtlama günüm takvime göre bakalım ona yetişirsek belki olur :)))
Canım takvim öyle diyor bilmiyorum sat 9 mart yumurtlama 23 mart bat 6 nisanSenin bat 6nisansa yumurtlama gunun pazar olmuyormu yani 14. Gün yoksa benmi yanlış hesaplıyorum
Aynen oyle canim Allah en hayirli zamanda hepimize tattirsin bu duyguyu insallahÖyle canım rabbim ol derse herşey olur o takdir etmezse de hiçbir sebep olmasa bile olmuyor, olmaması da zor ama Rabbim verip imtihan etmesin hayırlı sağlıklı versin inşallah
Hangi takvim seninkiCanım takvim öyle diyor bilmiyorum sat 9 mart yumurtlama 23 mart bat 6 nisan
amin amin amin inşallah :))Nisana dewam ediyoruz demekk17 nisan kızlar allh uğurlu ayımız eylesin inşllah
Pepapp canım sen hangisini kullanıyorsunHangi takvim seninki
Takvimim diye bi program pembe çicek logoluPepapp canım sen hangisini kullanıyorsun
Yukledim ssimdi senin dedigini bi bakayım nasil bir takvimPepapp canım sen hangisini kullanıyorsun