Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl yapıyorsun testi canım yani hangi günler ne sıklıkta

canım ben eczaneden ovulasyon testi aldım internetten daha uygun oluyor ama onu söyleyeyim.. eğer bat günün dengeliyse üzerinde yazıyor 27 güne birse 10.gün başla, 28 günse 11.gün teste başla diye.. adetin ilk gününden itibaren sayıp 10.günde başladım testi yapmaya gebelik testi gibi idrarla zaten.. ovulasyon testinde çift çizgi aynı koyulukta olduğunda yumurtlama günü olacak demek oluyormuş 24-36 saatin değerlendirilmesi gerekiyormuş.. ben daha o çift çizgiyi aynı kalınlıkta görmedim.. hergün yapılıyor bu arada.. benim bugün 4.güm olacak gördüğümde foto atarım :super:

Sorun neymiş peki?
Çikolata kisti var bende, eşimde de hareket azlığı vardı ameliyat oldu, oğlumda hemen 2.ay kalmıştım buna kalamadım 2 yıldır,1 kez aşılama oldum olmadı, bakalım bekliyoruz bu ayda olmazsa hem eşimin tathlil zamanı geliyor tüp bebek yada aşılama için tekrar görüşmeye gideceğim

Bu arada aklinizda bulunsun adetin ilk gununden sayarak 12-14-16-18-20. gunler iliski en saglikli olanmis bende yeni ogrendim umarim ise yarar
Benim eşim bugün şehir dışına gitti verimli günler boşa gidecek, cuma yumurtlama günüm takvime göre bakalım ona yetişirsek belki olur :)))

Çikolata kisti var bende, eşimde de hareket azlığı vardı ameliyat oldu, oğlumda hemen 2.ay kalmıştım buna kalamadım 2 yıldır,1 kez aşılama oldum olmadı, bakalım bekliyoruz bu ayda olmazsa hem eşimin tathlil zamanı geliyor tüp bebek yada aşılama için tekrar görüşmeye gideceğim
Anladım nm zaman kaybetme bence asılama ve Tüp bebek wn doğru karar Allah yardımcınız olsun.. İnşallah hiç birine gerek kalmadan bakarsın oluverir Rabbimim hazinesi çok yeterki o istesin. :)

Anladım nm zaman kaybetme bence asılama ve Tüp bebek wn doğru karar Allah yardımcınız olsun.. İnşallah hiç birine gerek kalmadan bakarsın oluverir Rabbimim hazinesi çok yeterki o istesin. :)
Bende öyle diyorum canım meylam neyler neylerse güzel eyler vermiyorsa da vardır bir hayır, kuzuma sağlık versin onunla imtihan etmesin inşallah

Benim eşim bugün şehir dışına gitti verimli günler boşa gidecek, cuma yumurtlama günüm takvime göre bakalım ona yetişirsek belki olur :)))
Senin bat 6nisansa yumurtlama gunun pazar olmuyormu yani 14. Gün yoksa benmi yanlış hesaplıyorum

Öyle canım rabbim ol derse herşey olur o takdir etmezse de hiçbir sebep olmasa bile olmuyor, olmaması da zor ama Rabbim verip imtihan etmesin hayırlı sağlıklı versin inşallah
Aynen oyle canim Allah en hayirli zamanda hepimize tattirsin bu duyguyu insallah:anneadayı:

Nisana dewam ediyoruz demekk :KK43: 17 nisan kızlar allh uğurlu ayımız eylesin inşllah ❤️

Benim Bat 2 nisan ama ümidim yok :KK43: Klomen kullandım. Yumurtalarım istenilen düzeye gelmedi. Siz yine boş geçmeyin deneyin dedi doktor ama brnim lh yüksek kendi haline mi bıraksam ne yapsam çok muallakta kaldım :KK43:

X