Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iğnenin 12.günüydü, bu sabah yaptım negatif test. Çok canım sıkkın. Her yerde çatlatma iğnesinin 12.gününden itibaren testte gözükür yazıyordu. Çok heveslenmiştim

Canım belirtilerimiz birebir aynı, bat tarihimizde aynı, benim de 8 nisan. Akıntım öyle böyle değil, çok fazla. Sabah test yaptım ama negatif benimki

Canım belirtilerimiz birebir aynı, bat tarihimizde aynı, benim de 8 nisan. Akıntım öyle böyle değil, çok fazla. Sabah test yaptım ama negatif benimki
Tatlim belki gec dollenme olmusdur.Umudumuzu kayb etmeleyim.Rabbim nasib eder inşallah.

Hiç öyle düşünme, ben bile negatif cıkmasına rağmen kanama gelene kadar emin olamayacağım veya kan testi yaptırana kadar. 2 gün bekleyip testi tekrarla bence canım ama içini rahat tut
Inşallah hamişizdir canim.Acaba kan testi yaptirsam çikarmi?Eylül ayinda kimyasal gebelik geçirdim.Şu anda her şeyden korkuyorum.Ama içimde bi umut var bu defa rabbim kismet edicek diye.

N
Hiç öyle düşünme, ben bile negatif cıkmasına rağmen kanama gelene kadar emin olamayacağım veya kan testi yaptırana kadar. 2 gün bekleyip testi tekrarla bence canım ama içini rahat tut
Netden yaptigim testi arasdirdim.Yalanci pozitiv sonuclar verdigini baya yazmislar.Beklemekden baska elden bi sey gelmez artik.Rabbim hayirlisini kismet etsin inşallah.

N

Netden yaptigim testi arasdirdim.Yalanci pozitiv sonuclar verdigini baya yazmislar.Beklemekden baska elden bi sey gelmez artik.Rabbim hayirlisini kismet etsin inşallah.
Biraz daha bekleyeceğiz artık, çok az kaldı. 2 3 daha dayanalım, o zaman artık belli olur zaten. Kırmızı kartı yemeyiz umarım

ben de varımmm :) bat 13 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…