Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bata 3 gün var bu gün kasıklarımda gerginlik ve şişiklik hissediyorum afedersiniz sanki tuvalete sıkışmışım gibi. Belkide adet olacağım

aynen kasıklarımda ki agrı yumurtlamadan beri gecmedi zaten. Dün çok şiddetliydi. Ara ara bıçak saplanır gibi oluyordu ve yürütmüyordu. Akıntı da var. Hayırlısı bakalım :dua:
Akıntı bendede var hayırlısı gerçekten beklemeden olmuyor. Ama sivilcelendim ben yaa adet olucam gibi geliyor o yüzden

Kizlar benim bat8nisan.Dayanamadim test yaptim.Yapmamin nededi cok agrim var.Akintim cok fazla.Ovulasyon doneminden 2-3kat fazla.Goguslerim vox aciyo,şiş ve gogus ucum cok belirgin durumda.Midem kotu.Ben hayal meyal sanki goruyom cizgiyi.Sizlerden de goren varmi.Valla bu ay da olmazsa bu kadar belirtiyle artik doktora gitcem.Bu defa kadin doktoruna diyil direk kafa doktoruna

Kizlar benim bat8nisan.Dayanamadim test yaptim.Yapmamin nededi cok agrim var.Akintim cok fazla.Ovulasyon doneminden 2-3kat fazla.Goguslerim vox aciyo,şiş ve gogus ucum cok belirgin durumda.Midem kotu.Ben hayal meyal sanki goruyom cizgiyi.Sizlerden de goren varmi.Valla bu ay da olmazsa bu kadar belirtiyle artik doktora gitcem.Bu defa kadin doktoruna diyil direk kafa doktoruna
Erken ama inşallah çıkmıştır yada olsunda bebiş varsın çıkmasın :) bende bilmiyorum resim yüklemeyi maalesef

image.jpeg

Belirtilerin varmi canim?Inshallah
Benim adetim bile belirtisiz agrisiz sızısız olur yumurtlamami da akinti disinda anlayamiyorum kasikmis belmis hic bisi yok. senin belirtilerin neydi? bir iki suphelendigim bisey var karsilastirayim. Birde imkanin varsa limon testini de yapsana teyit edeyim :KK70:

Benim adetim bile belirtisiz agrisiz sızısız olur yumurtlamami da akinti disinda anlayamiyorum kasikmis belmis hic bisi yok. senin belirtilerin neydi? bir iki suphelendigim bisey var karsilastirayim. Birde imkanin varsa limon testini de yapsana teyit edeyim :KK70:
Canim gogusler aciyo_Oyle boyle aci degil.Baya yaniyo,sizliyo.Akintim cok fazla.Ovulyasyon doneminden 2-3kat fazla.Bi de bulantim var.Canim hic bi sey cekmiyo.Inshallah hamileyizdir canim.Inshallah.

X