Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrıda insanı korkutuyor yabende gelen giden yok şiddetli kasık be bel agrım var sadece
aynen kasıklarımda ki agrı yumurtlamadan beri gecmedi zaten. Dün çok şiddetliydi. Ara ara bıçak saplanır gibi oluyordu ve yürütmüyordu. Akıntı da var. Hayırlısı bakalımAğrıda insanı korkutuyor ya
Akıntı bendede var hayırlısı gerçekten beklemeden olmuyor. Ama sivilcelendim ben yaa adet olucam gibi geliyor o yüzdenaynen kasıklarımda ki agrı yumurtlamadan beri gecmedi zaten. Dün çok şiddetliydi. Ara ara bıçak saplanır gibi oluyordu ve yürütmüyordu. Akıntı da var. Hayırlısı bakalım
Beklenen adet tarihi canimBat ne demek oluyor :)
Erken ama inşallah çıkmıştır yada olsunda bebiş varsın çıkmasın :) bende bilmiyorum resim yüklemeyi maalesefKizlar benim bat8nisan.Dayanamadim test yaptim.Yapmamin nededi cok agrim var.Akintim cok fazla.Ovulasyon doneminden 2-3kat fazla.Goguslerim vox aciyo,şiş ve gogus ucum cok belirgin durumda.Midem kotu.Ben hayal meyal sanki goruyom cizgiyi.Sizlerden de goren varmi.Valla bu ay da olmazsa bu kadar belirtiyle artik doktora gitcem.Bu defa kadin doktoruna diyil direk kafa doktoruna
Inshallah canim.Ama ben goruyorum çizgiyi.Ya da kafayi yedimErken ama inşallah çıkmıştır yada olsunda bebiş varsın çıkmasın :) bende bilmiyorum resim yüklemeyi maalesef
Erken ama inşallah çıkmıştır yada olsunda bebiş varsın çıkmasın :) bende bilmiyorum resim yüklemeyi maalesef[/QUOTE
Sonunda indirdim canim.Goruyomusun sen de?Yokda benim kafa gitdi 5yil beklemekden
valla bende gordum silik ama. 2 gun sonra tekrarlasana varsa elinde
Ay inshallah bu defa pozitivdir.Tekrarlarim inshallah.Bat bende 8nisan.Umutluyum ki çizgi belirginlesir rabbimizniylevalla bende gordum silik ama. 2 gun sonra tekrarlasana varsa elinde
benim de 7 nisan hayirlisi bakalimAy inshallah bu defa pozitivdir.Tekrarlarim inshallah.Bat bende 8nisan.Umutluyum ki çizgi belirginlesir rabbimizniyle
Belirtilerin varmi canim?Inshallahbenim de 7 nisan hayirlisi bakalim
Benim adetim bile belirtisiz agrisiz sızısız olur yumurtlamami da akinti disinda anlayamiyorum kasikmis belmis hic bisi yok. senin belirtilerin neydi? bir iki suphelendigim bisey var karsilastirayim. Birde imkanin varsa limon testini de yapsana teyit edeyimBelirtilerin varmi canim?Inshallah
Ben de görüyorum silik de olsa inşallah vardır senin de
Canim gogusler aciyyle boyle aci degil.Baya yaniyo,sizliyo.Akintim cok fazla.Ovulyasyon doneminden 2-3kat fazla.Bi de bulantim var.Canim hic bi sey cekmiyo.Inshallah hamileyizdir canim.Inshallah.Benim adetim bile belirtisiz agrisiz sızısız olur yumurtlamami da akinti disinda anlayamiyorum kasikmis belmis hic bisi yok. senin belirtilerin neydi? bir iki suphelendigim bisey var karsilastirayim. Birde imkanin varsa limon testini de yapsana teyit edeyim