- 9 Ekim 2017
- 235
- 93
- 36
Inshallah tatlim.Rabbim isteyen her kese nasib etsin inshallah.Ben de görüyorum silik de olsa inşallah vardır senin de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inshallah tatlim.Rabbim isteyen her kese nasib etsin inshallah.Ben de görüyorum silik de olsa inşallah vardır senin de
Amiiiinnn inşallah ben de bu ay iki günde bir deniyoruz tutar umarım isteyenlerinInshallah tatlim.Rabbim isteyen her kese nasib etsin inshallah.
Inshallah canim.Bat ne zaman senin??Belirtilerin varmi?Amiiiinnn inşallah ben de bu ay iki günde bir deniyoruz tutar umarım isteyenlerin
Ya su akinti ne zaman basladi ve kivami yogunlugu falan nasildi? Yumurtlamadan sonra akinti durdu 2-3 gun sonra yine basladi suan yumurtlama donemi gibi hep islak hissediyorum beyaz seffaf geliyor boyle uzayan sende de ayni mi? birde ben adete yaklasirken kupkuru olurum direk adet gelir hic boyle zamanda akinti gormedim insallaj oyleyizdirCanim gogusler aciyyle boyle aci degil.Baya yaniyo,sizliyo.Akintim cok fazla.Ovulyasyon doneminden 2-3kat fazla.Bi de bulantim var.Canim hic bi sey cekmiyo.Inshallah hamileyizdir canim.Inshallah.
Evet canim.Ama yumurtlamadan cok fazla geliyo.Afedersin tuvalte oturdugum zaman bile akiy kadar cok.Beyaz kokusuz boyle uzayan bi akinti.Ya su akinti ne zaman basladi ve kivami yogunlugu falan nasildi? Yumurtlamadan sonra akinti durdu 2-3 gun sonra yine basladi suan yumurtlama donemi gibi hep islak hissediyorum beyaz seffaf geliyor boyle uzayan sende de ayni mi? birde ben adete yaklasirken kupkuru olurum direk adet gelir hic boyle zamanda akinti gormedim insallaj oyleyizdir
Ayy aynen iste benimde oyle sen 8 gun varken yapmissin seytan gidikliyo beni yok yok carsambaya kadar beklicem benEvet canim.Ama yumurtlamadan cok fazla geliyo.Afedersin tuvalte oturdugum zaman bile akiy kadar cok.Beyaz kokusuz boyle uzayan bi akinti.
Ayyy insallah olmustur ya ki bence olmus senin :) ben 1 bucuk yildir evliyim henuz 2 aydir deniyoruz yolun basindayim yani ama tabi ugrastirsin da istemiyorum :)Inshallah pozitivi gorursun canim.Bekleye biliyosan en iyisi beklemek tabi.Ben dayanamadim.(((Benim 1kizim var 9yasinda.Kardes o kadar cok istiyo ki.Bu ay cok inandim.Hala da icimde bi hiss var ki bu ay oldu gibisinden.Ama rabbim hayirlisini bilir tabi.Inshallah dualarimi duymusdur allahim ve kismet etmisdir.5yildir deniyoruz ama olmuyo((((
Inshallah ugrasmadan hamis olursun canim.Ayyy insallah olmustur ya ki bence olmus senin :) ben 1 bucuk yildir evliyim henuz 2 aydir deniyoruz yolun basindayim yani ama tabi ugrastirsin da istemiyorum :)
Limon testini de yapsanaInshallah ugrasmadan hamis olursun canim.
O nasil oluyo canim?Limon testini de yapsana
seffaf bir kaba idrarini koyuyorsun üstüne limon sıkıyorsun kabin yan tarafindan bakiyorsun eger limonun tortuları lifleri dibe cokerse hamilesin cokmez yuzeyde kalirsa degilsin diyorlar. %100 guvenilir degildir eminim ama sen bi dene yine deO nasil oluyo canim?
seffaf bir kaba idrarini koyuyorsun üstüne limon sıkıyorsun kabin yan tarafindan bakiyorsun eger limonun tortuları lifleri dibe cokerse hamilesin cokmez yuzeyde kalirsa degilsin diyorlar. %100 guvenilir degildir eminim ama sen
Allahin izni ile gebeligim kesinlesirse denerim canim.Çikmazsa kafayi yerim çunki
Inşallah kesinleşsin de ben her şey yaparimYok be yaptigin hassas testten daha hassas olamaz limon falan. Ama kesinlesince yaparsin madem hem teyit ederiz biz de
Canim kan testi yaptirdinmi?
Bu nasil bi test ayrı yerlerde iki cizgi pozitif demekmi eger oyleyse silik degil ikiside baya belli ya yoksa artı gibi bi isaretmi olması lazım sanki oyle biseyde var gibi anlamadim ben bu testi
Arti olmasi lazim canim.Bu nasil bi test ayrı yerlerde iki cizgi pozitif demekmi eger oyleyse silik degil ikiside baya belli ya yoksa artı gibi bi isaretmi olması lazım sanki oyle biseyde var gibi anlamadim ben bu testi
Ay zaman vallahi hamilesin basbayağı 2 cizgi var kac dk da çıktı buArti olmasi lazim canim.