- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi site buLaboquick Gebelik Testinden dayanamadım internetten 5'li paket aldım.10 lira hemde kargo ücreti yok.
Bir arkadaşı gördüm bu testten alıp 6 gün önceden her gün bitane yapmış silik görmüş
Teşekkür ederim :)https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/laboquick-gebelik-testi-5-adet-340021497 buradan bakabilirsiniz bende araştırdım ,daha mantıklı her seferınde en 5 tl vermektense
Geldimi elinize tarihinde falan sıkıntı yok değil mi yada ambalajdahttps://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/laboquick-gebelik-testi-5-adet-340021497 buradan bakabilirsiniz bende araştırdım ,daha mantıklı her seferınde en 5 tl vermektense
Geldimi elinize tarihinde falan sıkıntı yok değil mi yada ambalajda
Gerçi 10 tl miş :)) sıkıntı olsa nolur eczanelerde pahallı
Ben de alıcam birazdanDaha az önce sipariş verdim , Hafta sonu giriyor araya malum pazartesiyi beklicem.Valla dediğiniz gibi 10 tl yani meraktan çatlamaktansa her gün yapıveririm birini yani Ama elime ulaştığında yazarım buraya
iletişimde kalalım canım , senin Bata ne kadar var ne durumdasın suanBen de alıcam birazdan
Bat 9 nisan listeye benide eklermisinizilk sayfadaki listemize hamile olan arkadaşların yanına bi nazar boncuğu falan mı eklesek hem kaç kişi hayırlı haberi aldı gözlemleriz ve o kişiler için sağlıklı doğsun bebeği diye, diğer kişilerde bir an evvel hamiş olabilsinler diye dua ederizzzzz
Bende o 5 tl lik testlerden kullandım biraz silik bir çizgiydi dr a gittik kan tahlili yaptırdık 2 gün sonra tekrar kan verdim ve sonuç kimyasal gebelik 6 aydır bekliyorumCanım ona pek güvenme derim, çünkü benim ilk gebeliğimde çıkmadı onda kanda çıkmıştı erken gebelik testi yapabilirsin veya kan ver gününü bekleyip
Alamadım kredi kartı harcamasına kapalıymış netten hepsi otomatik kapandı ya eşime yaZdım açtırır inş hemen .3 Nisa’n benim ama erken olsam da şaşmamiletişimde kalalım canım , senin Bata ne kadar var ne durumdasın suan
Aynen bende oyke yapıcam ama velki nbir gün geçince test yapabilirim bnende gecen ay erken testlerden yaptım silik 2.çizgi çiktı ama sonuç yanlışBen bu sefer test yapmıyacağım adetin 3-4 gün geçmesini bekleyeceğim geçen ay erken testlerden yaptım negatif çıktı tabi bu sefer gecikmeyi bekliyeceğim sabırla
O çok kötü olmuştur ya seviniyosun fos çıkıyoAynen bende oyke yapıcam ama velki nbir gün geçince test yapabilirim bnende gecen ay erken testlerden yaptım silik 2.çizgi çiktı ama sonuç yanlış
O çok kötü olmuştur ya seviniyosun fos çıkıyo
canımmm tebriklerr ben bu çift çizgiyi cokk seviyorummm :) allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin :)Ayy kızlar hepinize çok teşekkür ederimm Allah herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah , test hakkında kötü yorum okuyunca emin olamıyorım ama yinede seviniyorum