Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alamadım kredi kartı harcamasına kapalıymış netten hepsi otomatik kapandı ya eşime yaZdım açtırır inş hemen .3 Nisa’n benim ama erken olsam da şaşmam
Sinirlilik gerginlik çikolata isteği saç yağlanması hepsi var maalesef adet için ama umudum var yine de
Hacdan elma getirdiler umudum elma
Meryem ana otu
Ve bi meyve daha var çok heyecanlıyım
Her regl olduğunda ağlıyorum günlerce
Seninne zaman
Senin belirtin var mı
Mesajını okudum ve gerçekten üzüldüm. Kendine bunu yapma regl olduğun da fazla üzüldüğünü yazmışsın. Bu bütün metabolizmanı etkiler ve bu yüzden hormonların yumurtlaman sasabilir. Ocak ayından itibaren hergün belirti arayarak geçirdim burda okuduğum herşeyi kendimde aradim. Şubat ayında burda bir konu bile açtım o ay çok umutluydum martin başında hasta oldum ve artık uzun süre olmayacak diye düşünmeye başladım. Mart ayını hiçbirsey takip etmeden gerçekten umursamadan geçirdim ve mart sonunda birkaç gün önce hamile oldugumu öğrendim. 2-3 nisan bat tarihimdi. Bir baş dönmesi yaşadım birkaç gün önce. aklıma düştü aksam vakti gidip test aldım ve sonuca inanamadım. 5 ay sonunda oldu. Diğer aylarda hep yum.günü takip etmeye çalıştım. Bu ay tahmin ettiğim gün ve 1 er gün arayla ilişki yaşadım. Ve çok şükür duam kabul oldu. Kendiniz stresepsiyonda sokmamaya çalışın. Gerçekten kızlar stres zamanını ne kadar uzatirsaniz o kadar etkileniyorsubuz. Duam olsun allah gönülden dileyen herkesi evlat şahibi yapsın.

Yeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...:anneadayı:
Bat 9 Nisan:emir_bebek:

Mucizelerimizi Bekleyen Hamiş:anneadayı: Adayları
1) N Nurbanu34 1 NİSAN:anneadayı:
2)@brcuuxz 1 NİSAN:anneadayı:
3)@esmarslan 1 NİSAN:anneadayı:
4)@LaBrisa 2 NİSAN:anneadayı:
5)@Blueangel 2 NİSAN:anneadayı:
6) @kerem34gul 2 NİSAN :anneadayı:
7)@kahvecibaby 2 NİSAN:anneadayı:
8)@rukican 3 NİSAN:anneadayı:
9)@Buecriy 3 NİSAN:anneadayı:
10)@Wifewifewifewife 3 NİSAN:anneadayı:
11)@114 4 NİSAN:anneadayı:
12)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN:anneadayı:
@Senella 4 NİSAN :anneadayı:
13)@Elanur4206 5 NİSAN:anneadayı:
14)@Svltr 6 NİSAN:anneadayı:
15)@Lothbrok 6 NİSAN:anneadayı:
16)@Tazegelin33 6 NİSAN:anneadayı:
17)@Selinselinselin30 6 NİSAN:anneadayı:
18)@chloen 6 NİSAN:anneadayı:
19)@morcivertkedi 7 NİSAN :anneadayı:
20)@ Elifffelicee 7 NİSAN:anneadayı:
21)@gzlgln 7 NİSAN :anneadayı:
22)@Zeynepistanbul 7 NİSAN:anneadayı:
23)@frdsrht 7 NİSAN:anneadayı:
24)@Zuzumhmt 8 NİSAN :anneadayı:
25)@Melek2202 8 NİSAN:anneadayı:
26)@yasmin89 8 NİSAN:anneadayı:
27)@nejlaa 86 9 NİSAN:anneadayı:
28)@Zanylife 9 NİSAN :anneadayı:
29)@Bayanaztech 9 NİSAN:anneadayı:
30)@ayten_rafo 9 NİSAN:anneadayı:
31)@smaakf 9 NİSAN:anneadayı:
32)@Platonıkbaby 10 NİSAN:anneadayı:
33)@Eda3883 10 NİSAN :anneadayı:
34)@Sezerbusra21 10 NİSAN:anneadayı:
35)@Merrrvee 14 NİSAN:anneadayı:
36)@srplmtmtk 14 NİSAN:anneadayı:
37)@different human 15 NİSAN:anneadayı:
38)@shokella 17 NİSAN:anneadayı:
39)@yelsem 18 NİSAN:anneadayı:
40)@balkanli42 18 NİSAN:anneadayı:
41)@Repse 19 NİSAN:anneadayı:
42)@sahra41 19 NİSAN:anneadayı:
43)@samitok 20 NİSAN:anneadayı:
44)@Dilek 2016 20 NİSAN:anneadayı:
45)@ruhum_mavi 20 NİSAN:anneadayı:
46)@zanylıfe 23 NİSAN:anneadayı:
47)@zfbs 24 NİSAN:anneadayı:

Yeni üye oldum benimki de 2 nisan

Mesajını okudum ve gerçekten üzüldüm. Kendine bunu yapma regl olduğun da fazla üzüldüğünü yazmışsın. Bu bütün metabolizmanı etkiler ve bu yüzden hormonların yumurtlaman sasabilir. Ocak ayından itibaren hergün belirti arayarak geçirdim burda okuduğum herşeyi kendimde aradim. Şubat ayında burda bir konu bile açtım o ay çok umutluydum martin başında hasta oldum ve artık uzun süre olmayacak diye düşünmeye başladım. Mart ayını hiçbirsey takip etmeden gerçekten umursamadan geçirdim ve mart sonunda birkaç gün önce hamile oldugumu öğrendim. 2-3 nisan bat tarihimdi. Bir baş dönmesi yaşadım birkaç gün önce. aklıma düştü aksam vakti gidip test aldım ve sonuca inanamadım. 5 ay sonunda oldu. Diğer aylarda hep yum.günü takip etmeye çalıştım. Bu ay tahmin ettiğim gün ve 1 er gün arayla ilişki yaşadım. Ve çok şükür duam kabul oldu. Kendiniz stresepsiyonda sokmamaya çalışın. Gerçekten kızlar stres zamanını ne kadar uzatirsaniz o kadar etkileniyorsubuz. Duam olsun allah gönülden dileyen herkesi evlat şahibi yapsın.
Amin canım ağzına sağlık
Peki sen o son ay takip etmeden hamile kaldın ya hiç mi umudun yoktu peki

Amin canım ağzına sağlık
Peki sen o son ay takip etmeden hamile kaldın ya hiç mi umudun yoktu peki
Ben heray yaşadığım regl belirtileri yaşamaya başladım. Göğüslerim hassaslasmaya başlamıştı ama dediğim gibi heray oluyor. dikkatimi çeken biranda yaşadığım baş dönmesi oldu sadece. İnşallah güzel haberi bİran önce alırsın.

Ben heray yaşadığım regl belirtileri yaşamaya başladım. Göğüslerim hassaslasmaya başlamıştı ama dediğim gibi heray oluyor. dikkatimi çeken biranda yaşadığım baş dönmesi oldu sadece. İnşallah güzel haberi bİran önce alırsın.
Amin canım yaa takmamaya çalışıcam inşallah ❤️

Birde 1 haftadır ne yesem 1 saat sonra tekrar acıkıyorum.
Amin canım yaa takmamaya çalışıcam inşallah ❤️
Pek mümkün değil biliyorum ama umarım daha rahat olursun.

Yeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...:anneadayı:
Bat 9 Nisan:emir_bebek:

Mucizelerimizi Bekleyen Hamiş:anneadayı: Adayları
1) N Nurbanu34 1 NİSAN:anneadayı:
2)@brcuuxz 1 NİSAN:anneadayı:
3)@esmarslan 1 NİSAN:anneadayı:
4)@LaBrisa 2 NİSAN:anneadayı:
5)@Blueangel 2 NİSAN:anneadayı:
6) @kerem34gul 2 NİSAN :anneadayı:
7)@kahvecibaby 2 NİSAN:anneadayı:
8)@rukican 3 NİSAN:anneadayı:
9)@Buecriy 3 NİSAN:anneadayı:
10)@Wifewifewifewife 3 NİSAN:anneadayı:
11)@114 4 NİSAN:anneadayı:
12)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN:anneadayı:
@Senella 4 NİSAN :anneadayı:
13)@Elanur4206 5 NİSAN:anneadayı:
14)@Svltr 6 NİSAN:anneadayı:
15)@Lothbrok 6 NİSAN:anneadayı:
16)@Tazegelin33 6 NİSAN:anneadayı:
17)@Selinselinselin30 6 NİSAN:anneadayı:
18)@chloen 6 NİSAN:anneadayı:
19)@morcivertkedi 7 NİSAN :anneadayı:
20)@ Elifffelicee 7 NİSAN:anneadayı:
21)@gzlgln 7 NİSAN :anneadayı:
22)@Zeynepistanbul 7 NİSAN:anneadayı:
23)@frdsrht 7 NİSAN:anneadayı:
24)@Zuzumhmt 8 NİSAN :anneadayı:
25)@Melek2202 8 NİSAN:anneadayı:
26)@yasmin89 8 NİSAN:anneadayı:
27)@nejlaa 86 9 NİSAN:anneadayı:
28)@Zanylife 9 NİSAN :anneadayı:
29)@Bayanaztech 9 NİSAN:anneadayı:
30)@ayten_rafo 9 NİSAN:anneadayı:
31)@smaakf 9 NİSAN:anneadayı:
32)@Platonıkbaby 10 NİSAN:anneadayı:
33)@Eda3883 10 NİSAN :anneadayı:
34)@Sezerbusra21 10 NİSAN:anneadayı:
35)@Merrrvee 14 NİSAN:anneadayı:
36)@srplmtmtk 14 NİSAN:anneadayı:
37)@different human 15 NİSAN:anneadayı:
38)@shokella 17 NİSAN:anneadayı:
39)@yelsem 18 NİSAN:anneadayı:
40)@balkanli42 18 NİSAN:anneadayı:
41)@Repse 19 NİSAN:anneadayı:
42)@sahra41 19 NİSAN:anneadayı:
43)@samitok 20 NİSAN:anneadayı:
44)@Dilek 2016 20 NİSAN:anneadayı:
45)@ruhum_mavi 20 NİSAN:anneadayı:
46)@zanylıfe 23 NİSAN:anneadayı:
47)@zfbs 24 NİSAN:anneadayı:
BAT nedir

Hayırlı olsun ne güzel maşallah çok k haklısınız aslında.

Kızlar ilk fireyi ben veriyorum malesef bu seferde olmadı inşaallah sizler güzel haberler alırsınız diğer aylarda hep aģlardım bu sabah sadece öyle kalakaldım yine mı dedim ve ağlamak istedim fakat ağlayamadım

Kızlar ilk fireyi ben veriyorum malesef bu seferde olmadı inşaallah sizler güzel haberler alırsınız diğer aylarda hep aģlardım bu sabah sadece öyle kalakaldım yine mı dedim ve ağlamak istedim fakat ağlayamadım
Ağlamamalısın adet oluyorsan fizyolojin normal demektir demekki zamanı var o kadar en kısa sürede olur inşallah

X