Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mesajını okudum ve gerçekten üzüldüm. Kendine bunu yapma regl olduğun da fazla üzüldüğünü yazmışsın. Bu bütün metabolizmanı etkiler ve bu yüzden hormonların yumurtlaman sasabilir. Ocak ayından itibaren hergün belirti arayarak geçirdim burda okuduğum herşeyi kendimde aradim. Şubat ayında burda bir konu bile açtım o ay çok umutluydum martin başında hasta oldum ve artık uzun süre olmayacak diye düşünmeye başladım. Mart ayını hiçbirsey takip etmeden gerçekten umursamadan geçirdim ve mart sonunda birkaç gün önce hamile oldugumu öğrendim. 2-3 nisan bat tarihimdi. Bir baş dönmesi yaşadım birkaç gün önce. aklıma düştü aksam vakti gidip test aldım ve sonuca inanamadım. 5 ay sonunda oldu. Diğer aylarda hep yum.günü takip etmeye çalıştım. Bu ay tahmin ettiğim gün ve 1 er gün arayla ilişki yaşadım. Ve çok şükür duam kabul oldu. Kendiniz stresepsiyonda sokmamaya çalışın. Gerçekten kızlar stres zamanını ne kadar uzatirsaniz o kadar etkileniyorsubuz. Duam olsun allah gönülden dileyen herkesi evlat şahibi yapsın.

Yeni üye oldum benimki de 2 nisan

Amin canım ağzına sağlık
Peki sen o son ay takip etmeden hamile kaldın ya hiç mi umudun yoktu peki

Amin canım ağzına sağlık
Peki sen o son ay takip etmeden hamile kaldın ya hiç mi umudun yoktu peki
Ben heray yaşadığım regl belirtileri yaşamaya başladım. Göğüslerim hassaslasmaya başlamıştı ama dediğim gibi heray oluyor. dikkatimi çeken biranda yaşadığım baş dönmesi oldu sadece. İnşallah güzel haberi bİran önce alırsın.

Amin canım yaa takmamaya çalışıcam inşallah

Birde 1 haftadır ne yesem 1 saat sonra tekrar acıkıyorum.
Amin canım yaa takmamaya çalışıcam inşallah
Pek mümkün değil biliyorum ama umarım daha rahat olursun.

BAT nedir

Hayırlı olsun ne güzel maşallah çok k haklısınız aslında.

Kızlar ilk fireyi ben veriyorum malesef bu seferde olmadı inşaallah sizler güzel haberler alırsınız diğer aylarda hep aģlardım bu sabah sadece öyle kalakaldım yine mı dedim ve ağlamak istedim fakat ağlayamadım

Ağlamamalısın adet oluyorsan fizyolojin normal demektir demekki zamanı var o kadar en kısa sürede olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…