Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim gogusler aciyyle boyle aci degil.Baya yaniyo,sizliyo.Akintim cok fazla.Ovulyasyon doneminden 2-3kat fazla.Bi de bulantim var.Canim hic bi sey cekmiyo.Inshallah hamileyizdir canim.Inshallah.
Ya su akinti ne zaman basladi ve kivami yogunlugu falan nasildi? Yumurtlamadan sonra akinti durdu 2-3 gun sonra yine basladi suan yumurtlama donemi gibi hep islak hissediyorum beyaz seffaf geliyor boyle uzayan sende de ayni mi? birde ben adete yaklasirken kupkuru olurum direk adet gelir hic boyle zamanda akinti gormedim insallaj oyleyizdir

Evet canim.Ama yumurtlamadan cok fazla geliyo.Afedersin tuvalte oturdugum zaman bile akiy kadar cok.Beyaz kokusuz boyle uzayan bi akinti.

morcivertkedi Inshallah pozitivi gorursun canim.Bekleye biliyosan en iyisi beklemek tabi.Ben dayanamadim.(((Benim 1kizim var 9yasinda.Kardes o kadar cok istiyo ki.Bu ay cok inandim.Hala da icimde bi hiss var ki bu ay oldu gibisinden.Ama rabbim hayirlisini bilir tabi.Inshallah dualarimi duymusdur allahim ve kismet etmisdir.5yildir deniyoruz ama olmuyo((((

Ayyy insallah olmustur ya ki bence olmus senin :) ben 1 bucuk yildir evliyim henuz 2 aydir deniyoruz yolun basindayim yani ama tabi ugrastirsin da istemiyorum :)

O nasil oluyo canim?
seffaf bir kaba idrarini koyuyorsun üstüne limon sıkıyorsun kabin yan tarafindan bakiyorsun eger limonun tortuları lifleri dibe cokerse hamilesin cokmez yuzeyde kalirsa degilsin diyorlar. %100 guvenilir degildir eminim ama sen bi dene yine de

Yok be yaptigin hassas testten daha hassas olamaz limon falan. Ama kesinlesince yaparsin madem hem teyit ederiz biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…