Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Laboquick Gebelik Testinden dayanamadım internetten 5'li paket aldım.10 lira hemde kargo ücreti yok.
Bir arkadaşı gördüm bu testten alıp 6 gün önceden her gün bitane yapmış silik görmüş

Daha az önce sipariş verdim , Hafta sonu giriyor araya malum pazartesiyi beklicem.Valla dediğiniz gibi 10 tl yani meraktan çatlamaktansa her gün yapıveririm birini yani Ama elime ulaştığında yazarım buraya

Geldimi elinize tarihinde falan sıkıntı yok değil mi yada ambalajda
Gerçi 10 tl miş :)) sıkıntı olsa nolur eczanelerde pahallı

ilk sayfadaki listemize hamile olan arkadaşların yanına bi nazar boncuğu falan mı eklesek hem kaç kişi hayırlı haberi aldı gözlemleriz ve o kişiler için sağlıklı doğsun bebeği diye, diğer kişilerde bir an evvel hamiş olabilsinler diye dua ederizzzzz

Bat 9 nisan listeye benide eklermisiniz

Canım ona pek güvenme derim, çünkü benim ilk gebeliğimde çıkmadı onda kanda çıkmıştı erken gebelik testi yapabilirsin veya kan ver gününü bekleyip
Bende o 5 tl lik testlerden kullandım biraz silik bir çizgiydi dr a gittik kan tahlili yaptırdık 2 gün sonra tekrar kan verdim ve sonuç kimyasal gebelik 6 aydır bekliyorum

iletişimde kalalım canım , senin Bata ne kadar var ne durumdasın suan
Alamadım kredi kartı harcamasına kapalıymış netten hepsi otomatik kapandı ya eşime yaZdım açtırır inş hemen .3 Nisa’n benim ama erken olsam da şaşmam
Sinirlilik gerginlik çikolata isteği saç yağlanması hepsi var maalesef adet için ama umudum var yine de
Hacdan elma getirdiler umudum elma
Meryem ana otu
Ve bi meyve daha var çok heyecanlıyım
Her regl olduğunda ağlıyorum günlerce
Seninne zaman
Senin belirtin var mı

Ben bu sefer test yapmıyacağım adetin 3-4 gün geçmesini bekleyeceğim geçen ay erken testlerden yaptım negatif çıktı tabi bu sefer gecikmeyi bekliyeceğim sabırla

Ben bu sefer test yapmıyacağım adetin 3-4 gün geçmesini bekleyeceğim geçen ay erken testlerden yaptım negatif çıktı tabi bu sefer gecikmeyi bekliyeceğim sabırla
Aynen bende oyke yapıcam ama velki nbir gün geçince test yapabilirim bnende gecen ay erken testlerden yaptım silik 2.çizgi çiktı ama sonuç yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…