- 27 Mart 2018
- 143
- 139
Hemen ilk dk da çektim şimdi baya kırmızılaştı ayy Allahım inanmıyorum hamileyim rabbim herkese bu sevinci yaşatsın
Adetim bi gün geçti predictör express marka 25 tl almıştım cnm Allah razı olsun herkese nasip etsinYaa çok güzelll Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahh :))
İkinci aldığın test nedir hangisidir kac gün önceden yaptın
Gözünüz aydın çok sevindim adınıza allah sağsalim doğurmak nasip etsinAdetim bi gün geçti predictör express marka 25 tl almıştım cnm Allah razı olsun herkese nasip etsin
Bir kaç gun önce yapmıştım negatifti. Tekrar yapmak istemedim pazartesiye kadar gelmezse o zaman yapayım diyorum.zaten bel ve kasik ağrım var.İnşallah olmazsın canım test yapsan?
Ay çok heyecanlı yaa ben düşük yapmadan önce pat diye söylemiştim. Ama şimdi olursa güzel bi şekilde söyleyeyim diyorum :)Yok daha söylemedim ikinci testi yapıp emin olayım öyle söyleyeceğim :) nasıl söylesem diye düşünüyorum
Hemen ilk dk da çektim şimdi baya kırmızılaştı ayy Allahım inanmıyorum hamileyim rabbim herkese bu sevinci yaşatsın
geçmiş oluyor canım 1 yada 2 günBenim regl im en son 28 şubattı hala gelmedi gecikmişmi oluyor döngüm 31 gün
Supriz yap tatlim))))Unutmayacagi bi sey olsun.Ama zaten ne yapsan da bebeginin olacagini duymak en buyuk supriz ve mutluluk))))))Yok daha söylemedim ikinci testi yapıp emin olayım öyle söyleyeceğim :) nasıl söylesem diye düşünüyorum
Tebrikler canim bi daha.Rabbim saglicakla kucagina almayi nasib etsin))))Hemen ilk dk da çektim şimdi baya kırmızılaştı ayy Allahım inanmıyorum hamileyim rabbim herkese bu sevinci yaşatsın
Canm cok sevindim gözünüz aydin saglikla al kucagina inşallah belirtilerini yaz hemen
Hayırlı olsun canim inan çok sewindim rabbim Bize de nasip etsin InşALLAH ☺
Canım allah bağışlasın bi videoda izlemiştim kocaman hediye kutusu yap açsın bi baksın içinde test lütfen bunu yapCanım eşim aradı akşam yemeğe çıkalım diye isabet oldu valla bende sevindim hemen diğer testi yaptım fotoyu yüklüyorım yemekte söyleyeceğim
Benimde evde hazır var ama işte insan napcagını bilemiyorCanım fotonu görünce inanamadım çünkü bende 1 saat önce hem bu erken testten hemde normal testten almaya gittim, bu kadar denk gelir, benim daha 8 gün var adetime acaba yapsam mıSeni çooook tebrik ediyorum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin