Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

14 Nisan.. <3

Merhaba arkadaslar bende varim iki kizim var ucuncuyu istiyoruz martta kimyasal gebelik gecirdim bat 16 nisan tahmini

kırmızı kartı yedim
Çok teşekkür ederim canım silik çıkması tedirgin ediyor ama yinede çok mutlu oldum inşallah 2 gün sonra yapacağım da tam görürüm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

canım hayırlı olsun darısı başımıza olsun.. ben kırmızı kartı yedim erken geldi adetim yine nisan ayı içine denk gelecek yumurtlamam bakalım nisanın içinde olur inşAllah.. pepapp ne ben anlamadım bide onu

Çok teşekkür ederim canım silik çıkması tedirgin ediyor ama yinede çok mutlu oldum inşallah 2 gün sonra yapacağım da tam görürüm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canımm ya cok sevindim gozun aydın sagsaglim alirsın inşallah benimde 8 nisan bat ama adet olacakmışım gibi çok karnım kasıklarım ağrıyor sanirim ben kırmızı kart yiyeceğim gerci daha 9 gun var ama yinede bu ayda olmadı galiba sende belirti varmıydı hiç

Pepapp adet takvimi canım doğurgan olduğun günleri falan hesaplıyor bilgiler veriyor ben onu kullanıyorum aylardır

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun sana da nasip etsin bence daha erken 9 gün varmış hayırlsını dile :) benim belirtilerim bu bi belirtimi bilemem ama yüzümde hiç sivilce çıkmadı normalde aşırı çıkardı aksine yüzüö çok güzel sonra göğüslerim şişti ve hafif ağrıyo, karnım adet olcakkkenki gibi şiş hissediyorum bide cabuk acıkıyorum halsizlikte var tabi 11 dedim mi uyuyorum

Yani bende adet tahminleri falan hiç şaşmadı şimdiye kadar ben çok gebelik istediğim için bu ay hiç girmemiştim kafama takmayayım diye bi girdim adet günüm bugünmüş ben de 3 nisan sanıyordım :)
Ben güzel beklenmedik anda mutluluk yaşamışsın Allah devamını getirsin ben de aralıkta düşük yaptım. Üç ay geçti hiç korunmadık ama olmadı. Adet biteli bir hafta oldu.yarın Yumurtlama dönemine gireceğim Pepapp e göre. Adet bitişinden beri İki gün de bir deniyoruz. Şimdi farkettim bir iki damla kan gelmiş neden olabilir

Pepapp adetinizi ve yumurtlama günlerimizi takip ettiğimiz bi takvim uygulaması

C
adetim biteli 1 hafta olmuş neden geldi ki acaba bi bilgim yok o konuda canm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…