- 27 Mart 2018
- 143
- 139
Çpk teşekkür ederim aminnn , hemen sevinmek istemiyorum inşallah hayırlısı olur canmhayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah darısı başımıza
inşallah canımÇpk teşekkür ederim aminnn , hemen sevinmek istemiyorum inşallah hayırlısı olur canm
Yeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...
Bat 9 Nisan
Mucizelerimizi Bekleyen HamişAdayları
1) @Nurbanu34 1 NİSAN
2)@brcuuxz 1 NİSAN
3)@esmarslan 1 NİSAN
4)@LaBrisa 2 NİSAN
5)@Blueangel 2 NİSAN
6) @kerem34gul 2 NİSAN
7)@kahvecibaby 2 NİSAN
8)@rukican 3 NİSAN
9)@Buecriy 3 NİSAN
10)@Wifewifewifewife 3 NİSAN
11)@114 4 NİSAN
12)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN
13)@Elanur4206 5 NİSAN
14)@Svltr 6 NİSAN
15)@Lothbrok 6 NİSAN
16)@Tazegelin33 6 NİSAN
17)@Selinselinselin30 6 NİSAN
18)@chloen 6 NİSAN
19)@morcivertkedi 7 NİSAN
20)@ Elifffelicee 7 NİSAN
21)@gzlgln 7 NİSAN
22)@Zeynepistanbul 7 NİSAN
23)@frdsrht 7 NİSAN
24)@Zuzumhmt 8 NİSAN
25)@Melek2202 8 NİSAN
26)@yasmin89 8 NİSAN
27)@nejlaa 86 9 NİSAN
28)@Zanylife 9 NİSAN
29)@Bayanaztech 9 NİSAN
30)@ayten_rafo 9 NİSAN
31)@smaakf 9 NİSAN
32)@Platonıkbaby 10 NİSAN
33)@Eda3883 10 NİSAN
34)@Sezerbusra21 10 NİSAN
35)@Merrrvee 14 NİSAN
36)@srplmtmtk 14 NİSAN
37)@different human 15 NİSAN
38)@shokella 17 NİSAN
39)@yelsem 18 NİSAN
40)@balkanli42 18 NİSAN
41)@Repse 19 NİSAN
42)@sahra41 19 NİSAN
43)@samitok 20 NİSAN
44)@Dilek 2016 20 NİSAN
45)@ruhum_mavi 20 NİSAN
46)@zanylıfe 23 NİSAN
47)@zfbs 24 NİSAN
O doğru muuu o zaman süperBen de pepapp kullanıyorum canım onun yazdığı yumurtlama günlerini değerlendirdim hep günaşırı
Ay cKızlar var mı alalhım elim ayağım titriyor hemen 2-3 dk içinde çıktı çok kıpkırmızı değil ama ikinci çizgi var
Canim tebrikler.Çok şükür.Çok sevindimAyy kızlar hepinize çok teşekkür ederimm Allah herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah , test hakkında kötü yorum okuyunca emin olamıyorım ama yinede seviniyorum
Yani bende adet tahminleri falan hiç şaşmadı şimdiye kadar ben çok gebelik istediğim için bu ay hiç girmemiştim kafama takmayayım diye bi girdim adet günüm bugünmüş ben de 3 nisan sanıyordım :)O doğru muuu o zaman süper
Çok teşekkür ederim canım silik çıkması tedirgin ediyor ama yinede çok mutlu oldum inşallah 2 gün sonra yapacağım da tam görürüm. Rabbim isteyen herkese nasip etsinAy c
Canim tebrikler.Çok şükür.Çok sevindim
Canim takma oyle seyleri.Rabbim inshallah sag salim kucagina almayi da nasib eder.Çok teşekkür ederim canım silik çıkması tedirgin ediyor ama yinede çok mutlu oldum inşallah 2 gün sonra yapacağım da tam görürüm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aminn canım Allah razı olsun seni de çok merak ediyorum belirtilern vardı bi an öncr geçsede yapsan :))Canim takma oyle seyleri.Rabbim inshallah sag salim kucagina almayi da nasib eder.
Çok teşekkür ederim canım silik çıkması tedirgin ediyor ama yinede çok mutlu oldum inşallah 2 gün sonra yapacağım da tam görürüm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah yaaa bat ne zaman senin canım. Benimki 4 nisan[/QUOTE
CAnim benim bat 8nisan((((Zaman gecmek bilmiyo(((
Bide bana sor.Zaman durmus sanki(((Benim gogusler hala cok acili.Bulantim var.Midem rahatsiz.Ama qaliba usutmusum ben.Bu kadar erken belirti olmaz her halde((Aminn canım Allah razı olsun seni de çok merak ediyorum belirtilern vardı bi an öncr geçsede yapsan :))
Canımm ya cok sevindim gozun aydın sagsaglim alirsın inşallah benimde 8 nisan bat ama adet olacakmışım gibi çok karnım kasıklarım ağrıyor sanirim ben kırmızı kart yiyeceğim gerci daha 9 gun var ama yinede bu ayda olmadı galiba sende belirti varmıydı hiçÇok teşekkür ederim canım silik çıkması tedirgin ediyor ama yinede çok mutlu oldum inşallah 2 gün sonra yapacağım da tam görürüm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Pepapp adet takvimi canım doğurgan olduğun günleri falan hesaplıyor bilgiler veriyor ben onu kullanıyorum aylardırkırmızı kartı yedim
canım hayırlı olsundarısı başımıza olsun.. ben kırmızı kartı yedim erken geldi adetim yine nisan ayı içine denk gelecek yumurtlamam bakalım nisanın içinde olur inşAllah.. pepapp ne ben anlamadım bide onu
Canim inshallah rabbim onumuzdeki ay kismet eder.kırmızı kartı yedim
canım hayırlı olsundarısı başımıza olsun.. ben kırmızı kartı yedim erken geldi adetim yine nisan ayı içine denk gelecek yumurtlamam bakalım nisanın içinde olur inşAllah.. pepapp ne ben anlamadım bide onu
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun sana da nasip etsin bence daha erken 9 gün varmış hayırlsını dile :) benim belirtilerim bu bi belirtimi bilemem ama yüzümde hiç sivilce çıkmadı normalde aşırı çıkardı aksine yüzüö çok güzel sonra göğüslerim şişti ve hafif ağrıyo, karnım adet olcakkkenki gibi şiş hissediyorum bide cabuk acıkıyorum halsizlikte var tabi 11 dedim mi uyuyorumCanımm ya cok sevindim gozun aydın sagsaglim alirsın inşallah benimde 8 nisan bat ama adet olacakmışım gibi çok karnım kasıklarım ağrıyor sanirim ben kırmızı kart yiyeceğim gerci daha 9 gun var ama yinede bu ayda olmadı galiba sende belirti varmıydı hiç
Ben güzel beklenmedik anda mutluluk yaşamışsın Allah devamını getirsin ben de aralıkta düşük yaptım. Üç ay geçti hiç korunmadık ama olmadı. Adet biteli bir hafta oldu.yarın Yumurtlama dönemine gireceğim Pepapp e göre. Adet bitişinden beri İki gün de bir deniyoruz. Şimdi farkettim bir iki damla kan gelmiş neden olabilirYani bende adet tahminleri falan hiç şaşmadı şimdiye kadar ben çok gebelik istediğim için bu ay hiç girmemiştim kafama takmayayım diye bi girdim adet günüm bugünmüş ben de 3 nisan sanıyordım :)
Pepapp adetinizi ve yumurtlama günlerimizi takip ettiğimiz bi takvim uygulamasıkırmızı kartı yedim
adetim biteli 1 hafta olmuş neden geldi ki acaba bi bilgim yok o konuda canm yaBen güzel beklenmedik anda mutluluk yaşamışsın Allah devamını getirsin ben de aralıkta düşük yaptım. Üç ay geçti hiç korunmadık ama olmadı. Adet biteli bir hafta oldu.yarın Yumurtlama dönemine gireceğim Pepapp e göre. Adet bitişinden beri İki gün de bir deniyoruz. Şimdi farkettim bir iki damla kan gelmiş neden olabilir