Bilmiyorumki ya benimde saysam belirti diye bir sürü şey yazarım ama üstüne düsmek istemiyorum olursa olur olmazsa da Allahtan. Göğüs derken tam neresi senin benim şu bağır dedikleri kısım varya böyle göğüse inen kısım oralarda bi sızı var kasık bölgem çok hareketli karnım da ara ara ağrı oluyo sanki böyle afedersin ishal olmuş gibi. Belim ve sirtım ağrıyor ama işte bunlara bakarakta hamileyim diyemiyor insan...benim diğer gebelikler de hiç anlamadım ben adetim gectide oyle dusunmeye başladım bakalım nasip yaa inşallah vardır isteyen herkese versin sende belirtilerini bana yaz da karşılaştiralım hamile olursak :)Bende de 20mart gibiydi.Ama nedense 2gundur baya yeniden akintim var.Baya baya akinti.Nedenini bilemiyorum.Goguslerim de acayip aciyo.Bide halsizim.Acaba yenidenmi ovi oluyo.((((
Amin saol canımInshallah tutunur canim bebegin.Allah hic kimsenin kucagini bos birakmasin.
Yeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...
Bat 9 Nisan
Mucizelerimizi Bekleyen HamişAdayları
1) N Nurbanu34 1 NİSAN
2)@brcuuxz 1 NİSAN
3)@esmarslan 1 NİSAN
4)@LaBrisa 2 NİSAN
5)@Blueangel 2 NİSAN
6) @kerem34gul 2 NİSAN
7)@kahvecibaby 2 NİSAN
8)@rukican 3 NİSAN
9)@Buecriy 3 NİSAN
10)@Wifewifewifewife 3 NİSAN
11)@114 4 NİSAN
12)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN
13)@Elanur4206 5 NİSAN
14)@Svltr 6 NİSAN
15)@Lothbrok 6 NİSAN
16)@Tazegelin33 6 NİSAN
17)@Selinselinselin30 6 NİSAN
18)@chloen 6 NİSAN
19)@morcivertkedi 7 NİSAN
20)@ Elifffelicee 7 NİSAN
21)@gzlgln 7 NİSAN
22)@Zeynepistanbul 7 NİSAN
23)@frdsrht 7 NİSAN
24)@Zuzumhmt 8 NİSAN
25)@Melek2202 8 NİSAN
26)@yasmin89 8 NİSAN
27)@nejlaa 86 9 NİSAN
28)@Zanylife 9 NİSAN
29)@Bayanaztech 9 NİSAN
30)@ayten_rafo 9 NİSAN
31)@smaakf 9 NİSAN
32)@Platonıkbaby 10 NİSAN
33)@Eda3883 10 NİSAN
34)@Sezerbusra21 10 NİSAN
35)@Merrrvee 14 NİSAN
36)@srplmtmtk 14 NİSAN
37)@different human 15 NİSAN
38)@shokella 17 NİSAN
39)@yelsem 18 NİSAN
40)@balkanli42 18 NİSAN
41)@Repse 19 NİSAN
42)@sahra41 19 NİSAN
43)@samitok 20 NİSAN
44)@Dilek 2016 20 NİSAN
45)@ruhum_mavi 20 NİSAN
46)@zanylıfe 23 NİSAN
47)@zfbs 24 NİSAN
Geçmiş olsun güzel haberler verirsin buraya inşallahbende ocak ayında hamilelik öncesi kontrolümde rahmim de yara olduğunu öğrendim ve yara dondurulma işlemi yapıldı fitil kullandım, kontrolümde flora bozulmasından tekrar fitil kullandım ve tamamen iyileşince bizde çocuk çalışmalarına başladık Allahın izniyle benimde tarihim nisan 14 bakalım sizlerle paylaşmak istedim birlikte geçirmek için
Benim goguslerim acayib agriyo.Nasil anlatsam boyle sutyen giyemiyorum.Oyle aciyo.Ben sismis gibi hiss ediyorum ama biyle bakinca da her zamanki gibi gozukuyo.Hafif bulanti var,akintim cok,usuyorum.Ama cok goguslerim hassas.Inshallah hamileyizdir.Artik her ay ayni seyleri yasamakdan yoruldum.Oluruna birakmak istiyorum ama olmuyo((((Bilmiyorumki ya benimde saysam belirti diye bir sürü şey yazarım ama üstüne düsmek istemiyorum olursa olur olmazsa da Allahtan. Göğüs derken tam neresi senin benim şu bağır dedikleri kısım varya böyle göğüse inen kısım oralarda bi sızı var kasık bölgem çok hareketli karnım da ara ara ağrı oluyo sanki böyle afedersin ishal olmuş gibi. Belim ve sirtım ağrıyor ama işte bunlara bakarakta hamileyim diyemiyor insan...benim diğer gebelikler de hiç anlamadım ben adetim gectide oyle dusunmeye başladım bakalım nasip yaa inşallah vardır isteyen herkese versin sende belirtilerini bana yaz da karşılaştiralım hamile olursak :)
Hayırlısı ya dusunmemeye çalış canm yapcak bişey yok Allahın dediği olur :)Benim goguslerim acayib agriyo.Nasil anlatsam boyle sutyen giyemiyorum.Oyle aciyo.Ben sismis gibi hiss ediyorum ama biyle bakinca da her zamanki gibi gozukuyo.Hafif bulanti var,akintim cok,usuyorum.Ama cok goguslerim hassas.Inshallah hamileyizdir.Artik her ay ayni seyleri yasamakdan yoruldum.Oluruna birakmak istiyorum ama olmuyo((((
Inshallaaaaah ol der Rabbim de olur.Kac yildir ugrasiyoruz.Rabbim kimseye aratmasin.Hayırlısı ya dusunmemeye çalış canm yapcak bişey yok Allahın dediği olur :)
Amin aratmasın tabii evlat gibisi yok..rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin 10 evladı olupta sokakta kalan analar babalar var Allah ne verirse hayırlısını versinInshallaaaaah ol der Rabbim de olur.Kac yildir ugrasiyoruz.Rabbim kimseye aratmasin.
Amiiiin.Tabi Allah oylelerinden korusunAmin aratmasın tabii evlat gibisi yok..rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin 10 evladı olupta sokakta kalan analar babalar var Allah ne verirse hayırlısını versin
Inshallaaaaah ol der Rabbim de olur.Kac yildir ugrasiyoruz.Rabbim kimseye aratmasin.
Inshallah yerlesme kanamasidir canim.Senin bat baya yakin.Test yapsan cikar.Amiiin Amiiin.. Rabbim hayirli zamanda hayirli bir evlat nasip etsin InsAllah..
benim bat 2 nisan bugün akintim lekeli geldi.. cok heyecanlandim ama umutlanmakta istemiyorum suan yerleşme kanamasi mi acaba diye dusunuyorum bilmiyorum
Inshallah yerlesme kanamasidir canim.Senin bat baya yakin.Test yapsan cikar.
Yok canim.Her sey normal ama olmuyo.Inshallah olur.Cok istiyorum.evet bat yakin ama korkuyorum yine negatif sonuç almaktan beklemeyi dusunuyorum.. cok dusunmemeye calistim bugun takvime bakinca az kaldigini gordum.. beklemek cok zor.. Rabbim sana da nasip etsin insAllah bekliyorum demissin.. Rahatsızlığınız falan yok degil mi?
Yok canim.Her sey normal ama olmuyo.Inshallah olur.Cok istiyorum.
Evet yaaa.Cok zor beklemek.En zoru valla.Gunler gecmek bilmiyo.
Çokta geç değil olursun inşallah. Belirti olmuyoki zaten kimsede yok doğru düzgün belirtiBata son 3 gün dua edip duruyorum ama biliyorum yine olmadı hiç birşey hissetmiyorum çünkü 5 ay önce kimyasal gebelik olmuştu hâlâ bekliyorum hormonlarda sorun yok dr stres dedi ama gelde düšnme yaşım 39 benim geç evlendim bir an önce anne olmak istiyorum
Çokta geç değil olursun inşallah. Belirti olmuyoki zaten kimsede yok doğru düzgün çok takıyorum kafaya 5 aydır stresteyim tamam takmıycam bu sefer diyorum ama hep bebekle ilgili şeyler cıkiyor karßıma
yerlesme kanamasiysa eger yeni yerlesti demek. beta hcg salgilayip idrara gecmesi 2-3 gun olur herhaldeevet bat yakin ama korkuyorum yine negatif sonuç almaktan beklemeyi dusunuyorum.. cok dusunmemeye calistim bugun takvime bakinca az kaldigini gordum.. beklemek cok zor.. Rabbim sana da nasip etsin insAllah bekliyorum demissin.. Rahatsızlığınız falan yok degil mi?